ENTERTAINMENT

Η Rosie Huntington ‑ Whiteley ποζάρει με σικ εσώρουχα στο Elle και δείχνει φανταστική

Μιλά για την μητρότητα, τη ζωή της και την πανδημία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Rosie Huntington ‑ Whiteley ποζάρει με σικ εσώρουχα στο Elle και δείχνει φανταστική
QUENTIN JONES

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Rosie Huntington-Whiteley ποζάρει τόπλes για το ELLE UK του Απριλίου 2021 και μίλησε για το πώς αλλάζει το σώμα της καθώς μεγαλώνει.

Η Rosie είναι αρραβωνιασμένη με τον Jason Statham, 53 ετών και έχουν έναν γιο, τον Jack. Η οικογένεια μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο επειδή θέλει να μεγαλώσει το παιδί της εδώ.

Το supermodel και η μητέρα, πλέον 33 ετών, δήλωσε στη συνέντευξη ότι είδε το σώμα της να αλλάζει μετά τη γέννα και πως "τα πράγματα δεν στέκονται εκεί που... έστεκαν πριν το μωρό", αλλά είναι εντάξει με αυτό.

QUENTIN JONES

 

Είπε: "Ως κάποιος που έχει χτίσει όλη του την καριέρα πάνω στην εμφάνιση αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή" ενώ τόνισε πως γνωρίζει πως η πανδημία ήταν πιο εύκολη για τους διάσημους που είχαν πρόσβαση στα πάντα, και πως δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια που δεν έχει τα ίδια χρήματα με κάποιον celebrity. 

Η Rosie είπε: "Υπάρχουν πολλά δημόσια πρόσωπα εκεί έξω που μιλούν για το πώς σε αυτό...είμαστε όλοι μαζί μαζί! Ίσως βιώνουμε τις ίδιες συνθήκες, αλλά βρίσκεστε στην έπαυλή σας στο Μπέβερλι Χιλς με πισίνα και ιδιωτικούς δασκάλους και περιμένετε κάποιον που βρίσκεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών με άλλους εκατοντάδες, που αντιμετωπίζει μια ανείπωτη ατυχία να νιώσει πως όντως ταυτίζεστε μαζί τους;" Δεν μπορούμε να πούμε πως δε συμφωνούμε μαζί της. Όπως και να έχει η φωτογράφησή της είναι συγκλονιστική! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 324 / position2: 1249
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb