ENTERTAINMENT

5 πανέμορφες σύζυγοι διάσημων δισεκατομμυριούχων

Κάποιες τις ξέρετε και κάποιες όχι
Από το NEWSROOM
5 πανέμορφες σύζυγοι διάσημων δισεκατομμυριούχων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ρητό πως πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα είναι γνωστό. Κάποιες φορές ο δυναμισμός συνοδεύεται και από την ομορφιά.

Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τις 5 παρακάτω κυρίες που έχουν παντρευτεί δισεκατομμυριούχους. Κάποιες από αυτές δεν τις γνωρίζετε αλλά κάποιες μπορεί να τις έχετε ακούσει...

Kirsty Bertarelli

Γεννήθηκε ως Kristy Ropper στο Σταφορτνσάιρ της Αγγλίας το 1971. Στα 17 της χρόνια αναδείχθηκε Miss UK και στον διαγωνισμό της Miss World αναδείχθηκε 2η αναπληρωματική. Αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο και ξεκίνησε την καριέρα της γράφοντας στίχους και μουσική, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Warner Records. Το 2000, παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Ernesto Bertarelli, τον Ελβετό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του κολοσσού της βιοτεχνολογίας Serono. Από τότε έχει αφιερωθεί στην δουλειά της αλλά και σε διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

https://www.thesun.co.uk/news/3504782/meet-kirsty-bertarelli-the-former-beauty-queen-turned-uks-richest-woman-who-just-wants-to-be-a-pop-star/

@thesun.co.uk

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Salma Hayek

Η πασίγνωστη Μεξικανή σταρ του Χόλιγουντ, μετά από διάφορες σχέσεις με τους Edward Norton, Colin Farell και Josh Lucas, η Salma Hayek βρήκε στα 41 της τον άνδρα που έμελλε να παντρευτεί. Έκανε ένα παιδί μαζί του και τελικα τον παντρέυτηκε και είναι μαζί 13 χρόνια. Αυτός είναι ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος François-Henri Pinault, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της παγκοσμίως γνωστής εταιρείας καλλυντικών Kering.

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/8881423/salma-hayek-husband-linda-evangelista-pregnant-notre-dame/

@thesun.co.uk

Dasha Zhukova

Η Dasha Zhukova γεννήθηκε στη Μόσχα, αλλά οι γονείς της χώρισαν μόλις έκλεισε τα 3. Μαζί με την μητέρα της και τον αδερφό της μετανάστευσαν στις ΗΠΑ όπου τελείωσε με άριστα τις σπουδές της στο UCLA πάνω στις Σλαβικές Σπουδές και την Λογοτεχνία. Η Dasha Zhukova ίσως είναι η μοναδική που παντρεύτηκε έναν δισεκατομμυριούχο, χώρισε και μετά από δυο χρόνια παντρεύτηκε έναν εκατομμυριούχο του οποίου η οικογένεια είναι δισεκατομμυριούχοι, Μπερδευτήκατε;

https://www.businessinsider.com/roman-abramovich-has-split-from-his-wife-of-10-years-dasha-zhukova-2017-8

@businessinsider.com

Η Dasha παντρεύτηκε το 2008 τον Ρώσο μεγιστάνα Roman Abramovich και αφού μετακόμισε αρχικά στη Μόσχα, εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο. Απέκτησαν δύο παιδιά αλλά το 2017 το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα χωρίσει. Κι απ’ ότι φαίνεται σε αυτό έπαιξε ρόλο ο Σταύρος Νιάρχος ο 3ος, με τον οποίο είχε σχέση 2,5 χρόνια όταν παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019. Είναι κατά 4 χρόνια μεγαλύτερη του, με τον νεαρό Σταύρο Νιάρχο να έχει περιουσία αξίας περίπου 100 εκατομμυρίων, αλλά η οικογένεια του έχει περιουσία δισεκατομμυρίων.

https://pagesix.com/2019/07/21/dasha-zhukova-and-stavros-niarchos-are-engaged/

@pagesix.com

Andrea Hissom

Η πανέμορφη Βρετανίδα γεννήθηκε το 1970. Ο πατέρας της είχε αρκετά χρήματα ασχολούμενος με τον χρηματοοικονομικό τομέα, ενώ ο παππούς της από την πλευρά της μητέρας της, ήταν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Fontainebleau Miami Beach. Μετά τα σκάνδαλα που ξέσπασαν για τον πατέρα της, ο οποίος κατηγορήθηκε για απάτη και για ανάμιξη σε ένα κύκλωμα που «γνώριζε» νεαρές κοπέλες σε πλούσιους επιχειρηματίες, παντρεύτηκε τον τραπεζίτη Robert Hissom, με τον οποίο απέκτησε δυο γιούς. Όταν χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, παντρεύτηκε τον μεγιστάνα του real estate Steve Wynn, του οποίου η περιουσία φτάνει τα 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Πλέον ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Λας Βέγκας.

https://heavy.com/news/2018/01/steve-wynn-wife-andrea-hissom-plastic-surgery-photos/

@heavy.com

Kristy Hinze

Το μοντέλο από την Αυστραλία, με συνεργασίες με το Sports Illustrated αλλά και τη Victoria’s Secret, στα 29 της αρραβωνιάστηκε με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία James H. Clark, ο οποίος ίδρυσε διάφορες εταιρείες της Silicon Valley και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της τεχνολογίας. Η διαφορά ηλικίας τους είναι αρκετά μεγάλη και φτάνει τα 35 χρόνια. Παρολ’ αυτά το ζευγάρι μοιάζει αγαπημένο και έχει ήδη συμπληρώσει 12 χρόνια μαζί.

https://www.theaustralian.com.au/subscribe/news/1/?sourceCode=TAWEB_WRE170_a_GGL&dest=https%3A%2F%2Fwww.theaustralian.com.au%2Fbusiness%2Fproperty%2Fkristy-hinze-and-jim-clark-selling-florida-mansion-for-181m%2Fnews-story%2F3e60ebb72f2539dbff2bca106470903f&memtype=anonymous&mode=premium

@theaustralian.com.au

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 333 / position2: 1261
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb