LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ryanair: Τρολάρει ακραία Τραμπ και αμερικανικές εκλογές στο Twitter

Μια τολμηρή της επιλογή σχολίων για τον επίσημο λογαριασμό μιας αεροπορικής εταιρείας

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 9/11/2020 | 13:03

Ryanair: Τρολάρει ακραία Τραμπ και αμερικανικές εκλογές στο Twitter

Μπορεί να χρειάστηκαν πέντε ολόκληρες ημέρες για να ολοκληρωθούν οι εκλογές στις ΗΠΑ και να αναδειχτεί νέος πρόεδρος ο Τζο Μπάιντεν, όμως το αποτέλεσμα αξίζει την αναμονή για πολύ κόσμο που τον ψήφισε.

Από την άλλη, ο Ντόναλντ Τραμπ ακόμα δεν μπορεί να αποδεχθεί την ήττα του και αρνείται να παραδώσει την εξουσία και τα καθήκοντα του στον επόμενο πρόεδρο, με την Μελάνια να προσπαθεί να τον πείσει να παραιτηθεί.

Βέβαια όλα τα παραπάνω, ήταν το τέλειο τυρί για τα social media, που άδραξαν την ευκαιρία και τρόλαραν τους πάντες και τα πάντα.

Μέσα σε αυτά τα τρολ, ήταν και η Ryanair, η οποία ξεχώρισε για τις αναρτήσεις της στο Twitter, σχετικά με τις εκλογές των ΗΠΑ και λόγω του περιεχομένου τους που είχε πολύ στοχευμένο και έξυπνο χιούμορ, αλλά και για το γεγονός ότι ένας επίσημος λογαριασμός εταιρείας ξάφνιασε τους πάντες με το αντικείμενο που αποφάσισε να ασχοληθεί. Προφανώς, μέσα από τις ανμαρτήσεις αυτές, διαφήμιζει και το δικό της όνομα.

Πάντως, όσοι έχουν τσεκάρει τις αναρτήσεις αυτές της Ryanair, συμφγωνούν ότι το πιο επικό τρολάρισμα έγινε στον γιο του Ντραμπ, Έρικ, ο οποίος επειδή ο πατέρας του έχασε τις εκλογές, δε θα είχε πια το πλεονέκτημα να ταξιδεύει με το προεδρικό αεροσκάφος, Air Force One, οπότε θα πρέπει να βρει μια εναλλακτική σαν απλός κοινός θνητός. Για καλή του τύχη, η Ryanair έχει εισιτήρια από 9,99 ευρώ, για την επόμεν η φορά που θα θέλει να ταξιδέψει στην Ευρώπη.

Επιπλέον, ένα ακόμα καυστικό σχόλιο αφορούσε την βιασύνη του Τραμπ να αυτο-αποκαλεστεί  πρόεδρος των ΗΠΑ για δεύτερη φορά, παρομοιάζοντας τον με απερίσκεπτο επιβάτη αεροσκάφους.

″Η τόσο πρόωρη ανακοίνωση του Τραμπ ότι κέρδισε, είναι σαν να αποβιβάζεσαι πριν προσγειωθεί το αεροσκάφος. Δεν το συνιστούμε”.

Μια άλλη ανάρτηση, αφορούσε την αργή ροή των αποτελεσμάτων, αναφέροντας:  ″Και μόλις πήραμε τα αποτελέσματα στο...97% των πτήσεων μας τον Οκτώβριο δεν σημειώθηκαν καθυστερήσεις. Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο με την καταμέτρηση των ψήφων”.

Ασχολιάστος όμως, δεν έμεινε ούτο ο wana be πρόεδρος των ΗΠΑ, ράπερ και σύζυγος τη Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, για τον οποίον ειπώθηκαν τα εξής: ″Ο Κάνιε Γουέστ είναι ο τύπος του Προέδρου που θα χειροκροτούσε κάθε φορά του θα προσγειωνόταν το Air Force One”.

Επιπλέον, την ημέρα των εκλογών στις 3 Νοεμβρίου, η Ryanair κορόιδεψε τον Τραμπ για το μαύρισμά του, με το σχόλιο: ″Τι αγοράζει ο Τραμπ σε μια πτήση της Ryanair Vs τι αγοράζει ο Μπάιντεν σε μια πτήση της Ryanair”. Δείχνοντας ένα προϊόν μαυρίσματος για τον πρώτο και ένα έσπρέσο για τον δεύτερο.

Την ίδια ημέρα, η εταιρεία έκανε και μια χιουμοριστική ανάρτηση με το βίντεο που είχε δημοπσιεύσει ο Τραμπ, παρακινώντας τους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάστηκε και πολύ προσπάθεια, αφού το βίντεο από μόνο του ήταν αστείο. Βέβαια, δέχτηκε το χιουμοριστικό σχόλιο που αναμενόταν, με τα εξής λόγια: ″Όταν ο πατέρας σου απολαμβάνει περισσότερο από όσο πρέπει τον ήλιο και πάει στην MAGAluf Stip (σ.σ. περιοχή στη Μαγιόρκα που φημίζεται για τα ξέφρενα πάρτι της, αγαπημένος προορισμός Βρετανών τουριστών”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Tabloid 18.04.2024
Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Tabloid 18.04.2024
«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food 18.04.2024
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Δημήτρης Παπανώτας, από τις εκπομπές lifestyle ως το ΣΥΡΙΖΑ

Άνθρωποι 18.04.2024
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά ο Δημήτρης Παπανώτας

Η αγγελία για σπίτι στη Βούλα που έγινε viral

Παράξενα 18.04.2024
Υπάρχουν και αυτοί οι ιδιοκτήτες!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Με ποια μοιάζω;»

Tabloid 18.04.2024
Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Tabloid 18.04.2024
Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

«Λύγισε» η Κατερίνα Στανίση: Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα

Ελληνική τηλεόραση 18.04.2024
«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα»

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

ΝΕΑ 18.04.2024
Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.