ΜΟΔΑ

Το Gucci φόρεμα της Melania Trump που κλέβει τις εντυπώσεις

Δυστυχώς όμως ξέχασε να φορέσει το πιο hot αξεσουάρ της εποχής, την μάσκα της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το Gucci φόρεμα της Melania Trump που κλέβει τις εντυπώσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Αμερικανικές εκλογές έχουν στρέψει όλα τα βλέμματα του πλανήτη επάνω τους και όχι άδικα, αφού πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός. Με τους δυο υποψήφιους, Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ να φιγουράρουν παντού τις τελευταίες ημέρες, οι ΗΠΑ περνούν την δική τους περίοδο αναταραχής.

Εκτός όμως από τις έξαλλες δηλώσεις Τραμπ, την προσοχή τραβάει και η καλλονή σύζυγος τους Melania, η οποία στέκεται στο πλευρό του και προσπαθεί και τον υποστηρίζει βγάζοντας λόγους για το πόσο καλός ηγέτης είναι.

H Melania είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, με ιδιαίτερα κομψή και προσεγμένη εμφάνιση πάντα. Εκτός από το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, το ντύσιμο της είναι κάθε φορά στιλάτο και μέσα στην μόδα. Δικαιολογημένα θα λέγαμε, μιας και είναι -ακόμα τουλάχιστον- η πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Πρόσφατα δε, έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε απίστευτα, καθώς φόρεσε ένα από τα πιο ωραία φορέματα που είδαμε αυτές τις ημέρες. Δυστυχώς όμως, από την εικόνα της έλλειπε το πιο hot item της σεζόν, η μάσκα προστασίας.

Παρόλα αυτά, η Melania κατάφερε για ακόμα μια φορά να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει γυναίκες και άντρες με το Gucci φόρεμα της, το οποίο έχει ένα υπέροχο patern από αλυσίδες.

AP Photo / Jim Rassol


Το φόρεμα αυτό, συνδύασε πολύ σωστά με ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση, Christian Louboutin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 506 / position2: 1017
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb