ENTERTAINMENT

Πώς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με την Charlie Howard

To μοντέλο μιλά ανοιχτά και εξομολογείται όσα πέρασε, τα οποία της έδωσαν πολλά μαθήματα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με την Charlie Howard

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Charlie Howard μιλά ανοιχτά για όσα αντιμετωπίζει στη ζωή της ως μοντέλο και μας κάνει απλώς να θέλουμε να σηκωθούμε και να τη χειροκροτήσουμε

"Όπως η οδήγηση ποδηλάτου, η αυτοπεποίθηση είναι μια ικανότητα που έπρεπε να μάθω.

Αλλά με τον ίδιο τρόπο που μάθατε να μισείτε το σώμα σας, μπορείτε να μάθετε να το αγαπάτε με την ίδια πεποίθηση. Ήξερα ότι δεν ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με τη διάθεσή μου να υπαγορεύεται από το πόσα κιλά ήμουν κάθε πρωί που ζυγιζόμουν.

Κάθε φορά που δημοσιεύω μια ημιγυμνή φωτογραφία στο Instagram (συγγνώμη μπαμπά), συχνά με ρωτούν πώς έχω τόση αυτοπεποίθηση. Για πολλούς, η ιδέα ότι κάποια με ραγάδες ή κυτταρίτιδα θα μπορούσε να δημοσιεύσει μη-ρετουσαρισμένες εικόνες του εαυτού της είναι μια αξιοσημείωτη πράξη γενναιότητας - και στην πραγματικότητα με έχουν παρουσιάσει ως γενναία σε πολλές περιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναρωτιέμαι συχνά πώς, αφού κέρδισα το δικαίωμα ψήφου, την ικανότητα να πάω στη δουλειά ή το ψήφισμα του νόμου περί γάμου για το βιaσμό το 2003, μια γυναίκα στη Βρετανία το 2020 που δημοσιεύει φωτογραφίες αρετουσάριστες δεν είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ αλλά θεωρείται ηρωικό.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: το γεγονός ότι εξακολουθούμε να δίνουμε τόση σημασία στην εμφάνιση μιας γυναίκας ή το γεγονός ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο στην κοινωνία όπου η παρουσίαση ενός φυσικού σώματος θεωρείται γενικά ως επαίσχυντη.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του LinkedIn, οι γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να υποβάλουν αίτηση για θέσεις που είναι ανώτερες από την τρέχουσα θέση τους. Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για αυτό, συμπεριλαμβανομένου ότι η γυναίκα είναι πιο πιθανό να αναζητά ευέλικτη ή μερική απασχόληση, η οποία είναι λιγότερο πιθανό να προσφερθεί σε ανώτερες θέσεις.

Σε μια προσπάθεια να αγαπήσω τον εαυτό μου, έκανα τα πάντα για να γίνω μοντέλο. Τα προβλήματά μου με την εικόνα του σώματός μου και το φαγητό δεν ξεκίνησαν όταν άρχισα να εργάζομαι ως μοντέλο, αλλά σίγουρα επιδεινώθηκαν από αυτό. Θα ήμουν επιτέλους όμορφη και σίγουρη για μένα είπα στον εαυτό μου, όταν μια εταιρεία με επέλεγε για καμπάνια.

Η συμβουλή μου; Σταματήστε να προσπαθείτε να σκεφτείτε σαν άντρας. Οι γυναίκες έχουν όλα όσα χρειάζονται για να έχουν ήδη αυτοπεποίθηση. Και σταματήστε να σκέφτεστε πως για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, πρέπει να διορθωθούμε.

Τη στιγμή που σταματάμε να δίνουμε τόση έμφαση στο πώς είμαστε εμφανισιακά, η ζωή γίνεται ξαφνικά λίγο πιο εύκολη. Η αυτοπεποίθηση θα έρθει μόνο όταν ξεπεράσουμε την ιδέα ότι το να είσαι πιο αδύνατη ή αν κάνεις πλαστική στο στήθος ή στα χείλη σου θα σας κάνει πιο ευτυχισμένες.

Σας ενθαρρύνω να γνωρίσετε τη γυναίκα που είστε, προτού η κοινωνία είπε ότι δεν είστε αρκετές. Θρέψτε το σώμα σας με πλούσια, νόστιμα τρόφιμα που πραγματικά απολαμβάνετε, αντί να τρώτε για να επιβιώσετε. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με μια χούφτα πραγματικών φίλων - όχι εκείνων που απολαμβάνουν τη δυστυχία σας. Η αυτοπεποίθηση είναι ΕΠΙΛΟΓΗ".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

nothing wrong with a bit of cellulite, do u know what i mean 🍊 plenty more things to worry about tbh x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charli Howard (@charlihoward) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 249 / position2: 904
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb