ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που δεν μπορεί καμιά γυναίκα να τους αντισταθεί

Έχουν μοναδικό εpωτισμό και μεγάλη γοητεία
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα ζώδια που δεν μπορεί καμιά γυναίκα να τους αντισταθεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έρωτας είναι διαφορετικός για τον καθένα. Άλλα χαρακτηριστικά θα σε τραβήξουν σε έναν άνθρωπο, από εκείνα που μπορεί να προσελκύσουν κάποιον άλλον κλπ. Υπάρχουν όμως βασικά στοιχεία που όλες οι γυναίκες θέλουν να έχει ο σύντροφος τους. Ασφάλεια, πίστη, συναισθηματική ωριμότητα και χιούμορ είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που όλες κοιτάνε στους άντρες. Και υπάρχουν μάλιστα και τρία ζώδια που συγκεντρώνουν όλα αυτά, για αυτό και είναι τόσο ακαταμάχητα.

Ταύρος

Το πιο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν Ταύρο, αφού όταν αυτός αγαπάει μπορεί να λυγίσει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο. Επιπλέον είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την καλή ζωή, οπότε θα σε κάνει να περνάς καλά και είναι εξαιρετικό εpαστής. Επομένως καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο ακαταμάχητος.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πολύ συναισθηματικός και μπορεί να σε κατακτήσει με την ζεστασιά και την ειλικρίνια του. Μπορεί όμως να μπαίνει και στη θέση σου και να καταλαβαίνει πως βλέπεις εσύ τα πράγματα. Η ενσυναίσθηση που τον διακατέχει θα σε κάνει να νιώσεις μοναδική, άρα πως να μην σε ρίξει;

Τοξότης

Είναι τόσο διασκεδαστικοί τύποι που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά μαζί τους. Είναι και τρελιάριδες, οπότε δε θα πουν όχι σε καμιά τρέλα σου, ενώ έχουν την ικανότητα να κάνουν ακόμα και τα πιο ασήμαντα πράγματα να μοιάζουν ωραία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 494 / position2: 823
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb