ENTERTAINMENT

Η Kim Kardashian φτιάχνει μάσκες και ξεπούλησε μέσα σε μια ώρα

Η μία μάσκα κοστίζει 8 δολ. οι δύο 15 και υπάρχει και η προσφορά των 4 μασκών στην τιμή των 25 δολαρίων

Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2020
Η Kim Kardashian φτιάχνει μάσκες και ξεπούλησε μέσα σε μια ώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kim Kardashian δεν είναι η πρώτη σελέμπριτι που θέτει τις υπηρεσίες της επιχείρησής της στην κατασκευή μασκών. Είναι όμως η πρώτη που ξεπουλάει μέσα σε μία ώρα.   

Η Kim Kardashian ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η SKIMS, η σειρά της που φτιάχνει εσώρουχα, θα παράγει μια σειρά επαναχρησιμοποιήσιμων, μη ιατρικών μασκών προσώπου, με τιμή 8 δολάρια τη μία.   

Ακριβώς όπως και η σειρά shapewear, οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από ελαστικό «μείγμα» νάιλον  και spandex και θα κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικά χρώματα. Ουδέτερα πάντα, που τα αγαπά η Kim ενώ σκοπεύουν να είναι πρακτικά για κάθε τόνο δέρματος.   

Η SKIMS θα δωρίσει 10.000 μάσκες στις προσπάθειες αντιμετώπισης του κορωνοϊού, σύμφωνα με την εταιρεία.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναμενόμενη βέβαια και η είδηση ότι ο μάσκες εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις μία ώρα στο διαδίκτυο. Και τότε η Kim έσπευσε να ενημερώσει ότι μια νέα παρτίδα θα είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα.   

Η μία μάσκα κοστίζει 8 δολ. οι δύο 15 και υπάρχει και η προσφορά των 4 μασκών στην τιμή των 25 δολαρίων.   

Την ίδια ιδέα για την κατασκευή μάσκας είχε και η Karolína Kurková που  συνεργάστηκε με την επωνυμία Billie Blooms για την παραγωγή βαμβακερών μασκών.   

Και ο Καναδός ράπερ, στο διαδικτυακό κατάστημα εμπορευμάτων του διαθέτει μάσκες προσώπου με το λογότυπό του για τους θαυμαστές του. 

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 366 / position2: 739
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb