E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

10 ζευγάρια του Χόλιγουντ που δεν ήξερες καν ότι υπήρξαν μαζί

Μήπως θυμάσαι κάποιο από αυτά;

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 7/5/2020 | 00:59

10 ζευγάρια του Χόλιγουντ που δεν ήξερες καν ότι υπήρξαν μαζί
@pinterest.com

Υπήρξαν πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ, είτε βραχύβιες, είτε όχι τόσο πολύ προβεβλημένες που δεν τις πήραμε χαμπάρι. Ή έστω τις ξεχάσαμε. Κι όμως υπήρξαν πολλές από αυτές και μάλιστα με μεγάλα ονόματα να γίνονται ζευγάρι για λίγο και να ζουν για λίγο καιρό τον εpωτά τους. Τα 10 παρακάτω ζευγάρια δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ότι υπήρξαν μαζί. Εσύ;

Sandra Bullock και Matthew McConaughey

https://gr.pinterest.com/pin/478366791641004903/

@pinterest.com

Το 1996 πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «A Time to Kill» στο πλευρό του Morgan Freeman, Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και εμφανίστηκαν μαζί αρκετές φορές. Ωστόσο η σχέση του δεν κράτησε για πολύ. Αρκετά χρόνια μετά ο McConaughhey μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Playboy με τα καλύτερα λόγια για την Bullock. «Δεν είναι κορίτσι είναι γυναίκα. Θα μπορούσε να κυβερνήσει μια χώρα».

Bradley Cooper και Renée Zellweger

https://www.popsugar.com/celebrity/photo-gallery/20733442/image/20734548/Bradley-Cooper-Ren%C3%A9e-Zellweger

@popsugar.com

Όπως συμβαίνει στην πλειονότητα των περιπτώσεων και αυτό το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα ταινίας. Αυτή τη φορά ήταν το θρίλερ «Case 39», που αν και γυρίστηκε το 2006, κυκλοφόρησε το 2009. Εκείνοι την χρονιά λοιπόν άρχισαν τις κοινές εμφανίσεις, αν και αρνούνταν πεισματικά να μιλήσουν για οτιδήποτε γύρω από αυτό. Η σχέση τους μάλιστα φέρεται να κράτησε περίπου δυο χρόνια.

Michael Keaton και Courteney Cox

https://www.eonline.com/shows/famously_single/photos/8499/they-dated-surprising-star-couples/275133

@eonline.com

Η Monica των «Friends» πριν ακόμα πάρει τον ρόλο που την έκανε πλούσια και διάσημη, είχε σχέση με τον Batman. Μάλιστα η σχέση τους άρχισε την χρονιά που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία Batman, με πρωταγωνιστή τον Michael Keaton, το 1989, και κράτησε 6 χρόνια. Χώρισαν δηλαδή μόλις έναν χρόνο μετά την πρεμιέρα της σειράς «Friends». Η Cox 4 χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον David Arquette, με τον οποίο έμεινε μαζί 14 χρόνια αποκτώντας και ένα παιδί.

Sarah Jessica Parker και Robert Downey Jr.

https://www.cheatsheet.com/entertainment/what-robert-downey-jr-and-sarah-jessica-parker-said-about-meeting-up-24-years-after-their-breakup.html/

@cheatsheet.com

Γνωρίστηκαν όταν ήταν και οι δυο 18 ετών στα γυρίσματα της ταινίας «Firstborn». Δυο μήνες μετά αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Ο Robert Downey τότε είχε δηλώσει πως ξ Parker τον έκανε πιο πρακτικό άνθρωπο και πως οι δυο τους έμεναν σπίτι, καθώς «δεν χρειαζόταν να ψάξει για ταίρι πλέον». Ωστόσο, ο Robert Downey ήταν γνωστός για την αδυναμία που είχε στα πάρτι και τις ουσίες. Η Parker προσπάθησε να τον ακολουθήσει στα γλέντια, αλλά της πήρε χρόνια, όχι να καταλάβει, αλλά να παραδεχθεί το μέγεθος του προβλήματος που είχε με τις ουσίες. Έτσι μετά από σχεδόν 7 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι χώρισε το 1991.

Ben Affleck και Gwyneth Paltrow

https://www.heart.co.uk/showbiz/celebs-who-have-reunited-their-exes-on-screeen/gwyneth-paltrow-and-ben-affleck/

@heart.co.uk

Για τον Ben Affleck γνωρίζαμε για την σχέση που είχε με την Jennifer Lopez και αργότερα για τον γάμο του με την Jennifer Garner. Για την Gwyneth Paltrow γνωρίζαμε την σχέση της με τον Brad Pitt και τους γάμους της με τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin αλλά και τον επόμενο με τον Brad Falchuk που κρατάει ακόμα. Ωστόσο δεν γνωρίζαμε ότι οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα για περισσότερο από δυο χρόνια. Αργότερα η Paltrow είχε δηλώσει στην εκπομπή του Howard Stern «Είναι εξαιρετικά έξυπνος, ταλαντούχος και αστείος. Όμως εκείνη την εποχή δεν ήταν σε καλή κατάσταση για να έχει μια σχέση».

Cameron Diaz και Jared Leto

https://co.pinterest.com/pin/413909021974559779/?amp_client_id=CLIENT_ID(_)&mweb_unauth_id=%7B%7Bdefault.session%7D%7D&simplified=true

@pinterest.com

Η σeξι ηθοποιός και ο frontman του συγκροτήματος «30 Seconds to Mars» (αλλά και ηθοποιός), είχαν σχέση για τέσσερα χρόνια, από το 1999 μέχρι το 2003. Μάλιστα λέγεται πως οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί, με την Diaz να φορά το δαχτυλίδι των αρραβώνων στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών το 2003. Όμως μάλλον τα επαγγελματικά τους, του ώθησαν προς τον χωρισμό και την ίδια χρονιά, αντί να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

George Clooney και Kelly Preston

https://www.eonline.com/shows/famously_single/photos/8499/they-dated-surprising-star-couples/275252

@eonline.com

Μεταξύ 1987 και 1989 ο George Clooney ήταν σε σοβαρή σχέση με την πανέμορφη ηθοποιό Kelly Preston. Οι δυο τους ζούσαν μαζί και μάλιστα είχαν για κατοικίδιο ένα... γουρουνάκι. Ωστόσο το 1989 χώρισαν με τον Clooney να γίνεται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες για 2 δεκαετίες, μέχρι να παντρευτεί την Amal Alamuddin το 2014. Από την άλλη η Kelly Preston μάλλον ήταν περισσότερο υπέρ του γάμου. Παντρεύτηκε λοιπόν τον John Travolta δυο χρόνια αργότερα και είναι ακόμα μαζί του, έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά.

Kate Hudson και Alex Rodriguez

https://www.instyle.com/news/tbt-kate-hudson-alex-rodriguez-relationship

@instyle.com

Ο νυν της Jennifer Lopez και πρώην σταρ του baseball Alex Rodriguez είχε κι άλλες σχέσεις με διάσημες. Τα media αναφέρουν πως είχε τις περιπέτειες του με την Madonna και την Cameron Diaz, αλλά φαίνεται πως η 7μηνη σχέση του με την Kate Hudson ήταν λίγο πιο σοβαρή. Μπορεί να μην κράτησε πολύ, αλλά οι δυο τους έκαναν κοινές εμφανίσεις και έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι, πριν χωρίσουν στα τέλη του 2009.

Sean Penn και Scarlett Johansson

https://theblemish.com/2011/06/scarlett-johansson-and-sean-penn-split/

@theblemish.com

Το 2011, έγινε μεγάλο ντόρος γύρω από τη σχέση τους, αν και επειδή ήταν σύντομη λίγοι την θυμούνται. Κι όμως ο ντόρος έγινε λόγω της διαφοράς στην ηλικία τους, αφού ο Sean Penν τότε ήταν 50 και ηScarlett 26. Το ζευγάρι έμεινε μαζί πέντε μήνες και χώρισε επειδή ο Sean Penn δεν ήθελε να επισημοποιήσει την σχέση. Μετά τον χωρισμό η Scarlett Johansson έκανε μια τελευταία προσπάθεια για να επανασυνδεθούν, ωστόσο αυτή δεν απέδωσε καρπούς.

Carmen Electra και Simon Cowell

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2283609/Simon-Cowell-confirms-hes-split-Carmen-Electra--admits-wants-girlfriend.html

@dailymail.co.uk

Η πρώην του Dennis Rodman και πρωταγωνίστρια της σειράς «Baywatch», Carmen Electra, έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες λόγω της αναφοράς και συμμετοχής της στην σειρά ντοκιμαντέρ «The Last Dance» για τον Michael Jordan και τους Chicago Bulls. To 2012 και για περίπου 3-4 μήνες είχε μια έντονη και γρήγορη σχέση με τον μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας Simon Cowell. Όπως είχε δηλώσει η ίδια αργότερα, πίστευε πως είναι «εξαιρετικός και πολύ γοητευτικός. Ωστόσο η σχέση τους δεν κράτησε πολύ, με τα ρεπορταζ να λένε πως η σχέση τους έληξε όταν ο Cowell την απάτησε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media Χτες
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε