ENTERTAINMENT

Kylie Jenner: Πάρτι 100.000 δολαρίων για την Stormi

Το θέμα του πάρτι ήταν μυστικό μέχρι και την τελευταία στιγμή
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Kylie Jenner: Πάρτι 100.000 δολαρίων για την Stormi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια ημερομηνία λανσάρεται και η νέα σειρά καλλυντικών της νεαρής μαμάς που είναι αφιερωμένη στην κόρη της Stormi, μιας και έχει το όνομά της και θέμα τις πεταλούδες.

Αυτό άλλωστε την ενέπνευσε να διοργανώσει αυτό το πάρτι που μακράν είναι το καλύτερο πάρτι από τις αδερφές Kardashian που έχουμε δει. Τύφλα να έχει η Kim Kardashian, που όπως φαίνεται η μικρή Kylie, έχει βαλθεί να τα κάνει όλα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά από τις αδερφές της.

Η Kylie Jenner μέχρι την τελευταία στιγμή δεν αποκάλυπτε το θέμα του πάρτι της κόρης της. Ήθελε να είναι έκπληξη για όλους και τελικά τα κατάφερε.

«Δεν θέλει να λέει τίποτε σε κανέναν και της αρέσει να είναι έκπληξη της τελευταία στιγμής. Το ίδιο έκανε και με το πάρτι!», ανέφερε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον στο Hollywood Life. «Της αρέσει να κάνει τα πάντα μοναδικά για την Stormi και για τον εαυτό της. Φυσικά και ο Travis ήταν καλεσμένος, διαχειρίζεται (η ίδια) όλα τα πράγματα άψογα, αλλά ακόμη και αυτό το έκανε την τελευταία στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπει να τα βρίσκουν, αλλά ποτέ δεν λέει ποτέ. Νοιάζεται για εκείνον και πάντα θα είναι ο πατέρας του παιδιού της. Θέλει και οι δύο μαζί να είναι κοντά στην Stormi, σε κάθε της βήμα και επίτευγμα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πάρτι τα είχε όλα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Τα πάντα είχαν το σχήμα πεταλούδας. Ακόμη και τα φαγητά! Το μοβ και το λευκό χρώμα κυριάρχησαν και μαμά και κόρη ήταν εντυπωσιακές.

Υπέροχες συνθέσεις από λουλούδια, πλούσιο μπουφέ, ένα τεράστιο ξύλινο σπιτάκι για να παίζει η Stormi στον κήπο, μια πισίνα γεμάτη μοβ μπαλάκια και φυσικά τα καλλυντικά Stormi, είναι μερικά από τα πολλά που θα δείτε στις φώτο και στο βίντεο παρακάτω.

Μετά τις διακοπές του 2019 η μαμά Kylie, είχε «τουιτάρει» ότι ήδη είχε αρχίσει τις προετοιμασίες για την μεγάλη μέρα της Stormi και σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι ξόδεψε περίπου 100.000 δολάρια για το πάρτι στον κήπο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

each day is a blessing with you 🦋☁️ thank you God for these moments. it was beautiful celebrating stormi x @kyliecosmetics launching 2.1.20 ⚡️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 459 / position2: 1236
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb