E-Daily

Η Gwyneth Paltrow πουλάει κεριά με άρωμα aιδοίου

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έχει τέτοιες αναζητήσεις

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

14/1/2020 | 00:11

Μπορεί να σα φαίνεται κάπως περίεργο, όμως είναι πέρα για πέρα ασληθινό και μάλιστα πάει και πολύ καλά στις πωλήσεις. Η σειρά κεριών με άρωμα aιδοίου είναι η νέα επιχειρηματική κίνηση της Gwyneth Paltrow, τα οποία μπορεί να βρει όποιος θέλει στο site της,  Goop.

Το κάθε κερί κοστίζει 75 ευρώ και όπως λέει στην ετικέτα του «Μυρίζει όπως το aιδοίο μου». Τα κεριά παρασκευάζονται από την εταιρεία αρωμάτων Heretic και σύμφωνα με πηγές, η ιδέα για αυτό το προϊόν φαίνεται να ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ της ηθοποιού και του ιδιοκτήτη τηε Heretica. 

Οι δυο τους μύριζαν αρώματα για να παρασκευάσουν αρώματα, μέχρι που η Paltrow που είπε ότι ένα άρωμα της μύριζε σαν aιδοίο, οπότε και είπαν να φτιάξουν ένα κερί με αυτήν την μυρωδιά. Το καλύτερο της υπόθεσης όμως είναι ότι τα πρώτα κεριά ξεπούλησαν σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία της.

Σύμφωνα με τον κατάλογο, το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάλτροου πειραματίζεται με την συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της και το μοιράζεται με το κοινό. Το 2016, είχε αποκαλύψει ότι δοκιμάζει εφαρμογές με ατμό:. «Την πρώτη φορά σκέφτηκα πως είναι τρελό», δήλωνε στο Cut. «Ο φίλος μου ο Μπεν μου έφερε και είπα, είσαι τρελός. Αλλά στο τέλος σκεφτόμουν "αυτό είναι τόσο υπέροχο". Τότε άρχισα να κάνω έρευνα, αποτελεί κορεατική θεραπευτική μέθοδο εδώ και χιλιάδες χρόνια».   

Εκτός από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, η Πάλτροου ετοιμάζεται και για την σειρά έξι επεισοδίων στο Netflix, με τίτλο Goop Lab, όπου η ίδια και η ομάδα της εξερευνά ασυνήθιστες θεραπευτικές πρακτικές. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιανουαρίου.