LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Ειδήσεις, γεγονότα, showbiz: Τι άφησε πίσω της η δεκαετία

20 αλλόκοτα πράγματα που συνέβησαν αυτή τη δεκαετία

Είναι τρελός αυτός ο πλανήτης

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 18/12/2019 | 12:56

20 αλλόκοτα πράγματα που συνέβησαν αυτή τη δεκαετία

Μια μικρή ανασκόπηση μερικών μόνο από των εκατοντάδων στιγμών που η ανθρωπότητα το παράκανε! Από το 2011 έως το φινάλε του 2019, όσα μας έκαναν εντύπωση και θυμόμαστε ακόμα

2011

Η πασαρέλα της καταστροφής

Η 17χρονη τότε ανερχόμενη καλλονή Lindsey Wixson έγινε άθελά της viral όταν έπεσε τρεις φορές στην πασαρέλα! Η Lindsay παραβρέθηκε σε φιλανθρωπικό γκαλά με τίτλο Fashion for Relief που διοργάνωσε η Naomi Campbell στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών. H Lindsey δεν μπόρεσε να σταθεί στα δωδεκάποντα παπούτσια της και, καθώς προχωρούσε στη πασαρέλα, έπεσε! Όταν σηκώθηκε, ξανάπεσε, και καθώς έφτανε επιτέλους προς τα παρασκήνια, ξαναβρέθηκε στο πάτωμα! 

Ο γαμπρός ήταν γυναίκα

Στην Ινδονησία - την στιγμή της τελετής του γάμου, ο γαμπρός αποκάλυψε πως δεν ήταν άντρας, αλλά γυναίκα. Οικογένεια και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να διαβάσουν το Κοράνι, όμως ο γαμπρός δεν έφερε κανέναν καλεσμένο, ούτε καν τους γονείς του. Τότε άρχισαν οι υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όπως αναφέρει η "Telegraph", οι υποψίες μεγάλωναν όσο περνούσε η ώρα, αφού ο γαμπρός άρχισε να μιλά με γυναικεία φωνή.

Η Nuraini, η νύφη, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Γνώριζε τον Rio πάνω από 7 μήνες και δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο Rio τότε, αποκάλυψε το φύλο του και επικράτησε πανικός. Η οικογένεια δεν έχασε καιρό και βρήκε την ίδια στιγμή τον αντικαταστάτη, τον πρώην φίλο της νύφης, ο οποίος πήρε τη θέση του Rio στην τελετή!

Το Μουσείο του Σeξ

Το «Tochka G» (σημείο G), το μουσείο για το σeξ και τον έρωτα που άνοιξε το 2011 στη Μόσχα έγινε αμέσως viral! Στο μουσείο μπορεί να βρει κανείς τα πάντα γύρω από το σεξ. Στα εκθέματα βρίσκει κανείς σοβιετικά πpοφυλακτικά, τεράστιους φαλλούs, σκίτσα που εξυμνούν τον έρωτα.

2012

Μαθητές σκυλάκια

Η Laurie Bailey-Cutkomp, που δίδασκε στο γυμνάσιο της περιοχής Zephyrhills στη Florida, χρησιμοποίησε κολάρα σκύλων για να επιβάλει την τάξη στα πιο άτακτα παιδιά! Ανάγκασε οκτώ μαθητές της να φορέσουν το κολάρο που φορούν οι σκύλοι όταν υποβάλλονται σε κάποια επέμβαση. Η διοίκηση του σχολείου έμαθε για το περιστατικό όταν ορισμένοι μαθητές ανέβασαν φωτογραφίες στο Facebook!

Σαουδάραβας πουλούσε το γιο του

Ο Σαούντ Μπιν Νάσερ Ακ Σαχρί πουλούσε το γιο του μέσω Facebook, γιατί δεν τα έβγαζε πέρα! Όπως έλεγε ο ίδιος, ήταν ο μοναδικός τρόπος να γλυτώσει από την απόλυτη φτώχεια τη γυναίκα και την κόρη του. Ο μικρός πωλούνταν έναντι 73 εκατομμυρίων ντιρχάμ, δηλαδή για 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο μόνος όρος που έθεσε είναι να γνωρίζει σε ποια πόλη ζει αυτός που θα πάρει το παιδί του.

Τις καθημερινές δάσκαλος, τα Σαββατοκύριακα ποpν σταρ!

O Garret δούλευε στο σχολείο Beal στο Redbridge, και τα βράδια ως stripper, ενώ τα Σαββατοκύριακα έπαιρνε μέρος σε ταινίες ποpνό. Αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό, από μαθητές που τον αναγνώρισαν σε ταινία, όπως λένε στην Daily mail μαθητητές του! Παρά το ψευδώνυμό του, Johnny Anglais, οι μαθητές αναγνώρισαν το δάσκαλό τους και γρήγορα μαθεύτηκε σε όλο το σχολείο πως ο Garret ήταν άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ. Το Δικαστήριο του είπε πως, αν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει ως δάσκαλος, θα έπρεπε να σταματήσει τις υπόλοιπες δουλειές του, κάτι που δεν έγινε, και εν τέλει αφοσιώθηκε στην βιομηχανία του έρωτα!

2013

Κοριτσάκι 14 μηνών αγόρασε αυτοκίνητο από το eBay! 

Η μικρή Sorella έκανε τα πρώτα της ψώνια online από 14 μηνών. Δεν αγόρασε πάνες ή πιπίλες και δεν το έκανε εν γνώσει της. Αγόρασε κατά λάθος ένα αυτοκίνητο στο eBay! Η μικρή από το Όρεγκον έπαιζε με το κινητό του πατέρα της και μπήκε στο eBay, όπου και χτύπησε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο του 1962 με top bid 225 δολαρίων. «Χαίρομαι που δεν αγόρασε την Porsche που είχα δει, η οποία είχε 38.000 δολάρια», είπε ο πατέρας της.

2014

Ο Γιάννης Γεωργούλης πήγε για πρώτη φορά στην Κίνα το καλοκαίρι του 2012, για αναψυχή. Πού να φανταστεί, πως έπειτα θα ζούσε εκεί, ξεκινώντας μια επιχείρηση–ρίσκο. Ο Χιώτης Γιάννης Γεωργούλης πήρε μαζί μία φίλη του και συμφοιτήτρια, τη δημοσιογράφο Δανάη Μακρή, και έστησαν την επιχείρησή τους, η οποία σκίζει! 'Εφτιαξαν το «Santorini Souvlaki Bar» στην οδό Γκουάνγκουα, στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Το πρώτο σουβλατζίδικο στο Πεκίνο! 

2015

Ο κόκκινος Power Ranger συνελήφθη για φόνο με σπαθί

Ο πρώην Power Ranger, Ricardo Medina, συνελήφθη από τις αρχές του Λος Αντζελες με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τον συγκάτοικο του, Joshua Sutter, με ένα σπαθί. Ο Sutter βρέθηκε μαχαιρωμένος το απόγευμα του Σαββάτου και σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, ήταν ο 36χρονος Medina που ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό, ενώ παρέμεινε στο σπίτι μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί εκεί.

Από την πλευρά της, η αστυνομία ανέφερε ότι υπήρξε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών πριν το φονικό. Μετά το περιστατικό, ο Medina πήγε στο δωμάτιο του και αφού ο Sutter τον ακολούθησε, ο ηθοποιός, τον μαχαίρωσε στο στομάχι με ένα σπαθί που είχε. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης ήταν και η κοπέλα του δράστη. Ο άτυχος συγκάτοικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Γυάλινος δοvητήs για χήρες με την τέφρα του... μακαρίτη

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Mark Sturkenboom σχεδίασε ίσως τον πιο ανατρεπτικό δονηtή που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, ο οποίος απευθύνεται σε χήρες, μιας και μπορούν να τον γεμίσουν με... την τέφρα του αποθανόντα συζύγου τους.

Ο δονητήs, που κυκλοφορεί στην αγορά ως μέρος του «κουτιού αναμνήσεων», χωράει 21 γραμμάρια τέφρας –όσο ζυγίζει και η ψυχή, σύμφωνα με αμφιλεγόμενες ιατρικές μελέτες– και το κουτί περιλαμβάνει επίσης έναν ειδικό, κομψό ψεκαστήρα, τον οποίο οι κυρίες μπορούν να γεμίζουν με το άρωμα του εκλιπόντα, καθώς και ενσωματωμένα ηχεία, που προορίζονται για να παίξουν τα αγαπημένα κομμάτια του μακαρίτη, μέσω της ειδικής πλατφόρμας για iPhone που υπάρχει στο πίσω μέρος του.

Τέλος, για το ξεχωριστό αυτό κουτί υπάρχει ένα ειδικό, μοναδικό κλειδί, το οποίο κρέμεται από μια χρυσή αλυσίδα-περιδέραιο, για να μην το χάνει ποτέ η ιδιοκτήτρια.

2016 

65χρονη τουρίστρια κολύμπησε για να προλάβει το κρουαζιερόπλοιο

Μια 65χρονη Αγγλίδα τουρίστρια διασώθηκε από τη θάλασσα σε κατάσταση υποθερμίας αφού προσπάθησε να φτάσει κολυμπώντας το... πλοίο που απέπλευσε χωρίς αυτήν, το βράδυ του Σαββάτου από το λιμάνι του Φουνσάλ, στη Μαδέρα της Πορτογαλίας.

Η γυναίκα, που έτρεμε από το κρύο αλλά κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της μια μικρή βαλίτσα, εντοπίστηκε γύρω στα μεσάνυχτα στα νερά του Ατλαντικού, σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, από ντόπιους ψαράδες που άκουσαν τις φωνές της, σύμφωνα με τον λιμενάρχη του Φουνσάλ Φελίξ Μάρκες.

Τζάμπα βενζίνη αν φοράς τακούνια

Ένα βενζινάδικο στην περιοχή του Λένινγκραντ της Ρωσίας είχε γίνει πρωτοσέλιδο επειδή παρείχε μια εξαιρετική προσφορά: δωρεάν βενζίνη σε όποιον εμφανιστεί ντυμένος μόνο με γυναικείο μαγιό και τακούνια! Όποιος λοιπόν ήθελε τη δωρεάν βενζίνη έπρεπε απλώς να εμφανιστεί στο βενζινάδικο με μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό και ψηλοτάκουνα.

2017

Ρούχα σαν παπλώματα στην κολεξιόν του Rick Owens

Σαν να λέμε "θεατρικό ντύσιμο" με ένα twist παραξενιάς για μία ακόμη φορά η πασαρέλα στην επίδειξη του Rick Owens ,παρά το ότι λεγόταν "Glitter", δεν είχε δείγμα λάμψης! Μπουφάν - παπλώματα και καπέλα - μάσκες χωρίς πρόβλεψη για να βλέπεις, δέρμα και συνθετικό ύφασμα! Ρούχα - γλυπτά, άχρωμα πρόσωπα με τετράγωνα καπέλα και ασύμμετρα παλτό χωρίς πρόβλεψη για να περνούν τα χέρια μας.

Η εκκλησία του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος

Η Εκκλησία του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, (Flying Spaghetti Monster)είναι παρωδία θρησκείας, που σατιρίζει τις καθιερωμένες θρησκείες και κυρίως τον Δημιουργισμό, που προσπαθεί να δώσει θρησκευτική χροιά στη θεωρία της εξέλιξης, με το επιχείρημα ότι η πολυπλοκότητα των ειδών μπορεί να εξηγηθεί μόνο με την ύπαρξη του Θεού. Οι εκατοντάδες πιστοί της Ιπτάμενης Μακαρονοτερατοθρησκείας αυτοαποκαλούνται «Πασταφαριστές».

2018

Η απίστευτη γκάφα του Snapchat με τις prive, γuμνές φωτογραφίες των χρηστών του!

Πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να πάει κάτι στραβά με τα social media. Όπως για παράδειγμα αυτό που συνέβη σε χρήστες του Snapchat το 2018.

Οι χρήστες που χρησιμοποιούσαν το Snapchat για τα προσωπικά τους μηνύματα στα οποία έστελναν και γuμνές φωτογραφίες βρήκαν ξαφνικά αυτές τις φωτογραφίες να μοστράρονται στο βιντεάκι της χρονιάς τους! Πολλοί από αυτούς δεν το είδαν προσεκτικά, και πίστευαν πως η εφαρμογή απλώς έκανε συρραφή εικόνων και βίντεο που ήταν δημόσια, όμως όχι! Το Snapchat κράτησε αποθηκευμένες και τις μυστικές τους φωτογραφίες τις οποίες... πέρασε και στην ανασκόπηση της χρονιάς των χρηστών! 

H μόδα στο PornHυb που δεν περίμενε κανείς να δει

Εντάξει σίγουρα περιμένεις να δεις σε ένα ποpνοσάιτ ένα σωρό βίντεο, καuτές γυναίκες και άντρες με μούσκουλα, ξαναμμένους παρτενέρ και ακράτητα ζευγάρια αλλά το τι κάνουν οι χρήστες είναι ένα άλλο θέμα...

Αφενός πλέον τρολάρουν ασύστολα όπως ο τυπάκος που ανέβαζε εκκλησιαστικές δοξασίες, αλλά υπάρχουν και άλλα απίστευτα όπως... άτομα που ζητούν βοήθεια στη μαγειρική, σχολιασμός για αθλητικά, τεχνικές συμβουλές και άλλα. Το καλύτερο; 

Αν αναφέρεις στο Twitter το σάιτ αυτό, πιθανό να δεχτείς και απάντηση, όπως ο τύπος που έσπασε το λάπτοπ του για να μην δει η μητέρα του πως έβλεπε ποpνο και το Pornhυb του έστειλε ολοκαίνουργιο!

Ο Ρώσος που έβαλε φωτιά σε ένα χωριό για να το φωτογραφήσει

Το "Μοtherland" είναι ένα έργο του Danila Tkachenko. Όχι ο Tkachenko δεν είναι ένας βίαιος πυρομανής τύπος, αλλά ένας καλλιτέχνης ακτιβιστής σε μια φωτεινή διαμαρτυρία. Φωτίζοντας τα χωριά με τη φωτιά όπως δήλωσε τότε, ήλπιζε να υπενθυμίσει στον κόσμο πώς οι κακές κυβερνητικές αποφάσεις εξακολουθούν να επηρεάζουν τη χώρα του.

Ένα στρείδι ήταν το πιο viral video του YouTube στις αρχές του 2018

Σύμφωνα με τον αλγόριθμο του YouTube, το πιο viral κλιπ προέρχεται από το The Mask Singer, ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που προβάλλεται στην Ταϊλάνδη και μοιάζει με το The Voice. Ο λόγος για ένα βίντεο από έναν διαγωνιζόμενο ντυμένο ως στρείδι που μέχρι στιγμής έχει 205.363.779 εκατομμύρια views.

2019

Φοιτήτρια βγάζει 50.000 τον χρόνο... ψιθυρίζοντας στο YouTube!

Η Lottie Fellows σπουδάζει λογιστική και οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Bath στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χάρις στην ανακάλυψη του ASMR, καταφέρνει να βγάζει 50 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, από τα βίντεο στο YouTube.

Τι είναι το ASMR; Το ASMR γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία εισέρχεται το άτομο, στην οποία βιώνει ένα ρίγος, ένα μούδιασμα στο δέρμα, που ξεκινά από το κεφάλι και κατεβαίνει προς τα κάτω. Στο πίσω μέρος του λαιμού και σ στην άνω σπονδυλική στήλη.

Το ρίγος αυτό χαλαρώνει και σε ακριβώς αυτό στοχεύουν όσοι κάνουν τα συγκεκριμένα βίντεο. Ξεφυλλίζουν βιβλία, κουνάνε πράγματα, βγάζουν ακαταλαβίστικους ήχους κλπ. Το ASMR με τον τρόπο που προκαλείται προσφέρει ευφορία και προκαλεί θετικά συναισθήματα, μέσω οπτικοακουστικών ερεθισμάτων. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μόδα. Που προσφέρει πολλά λεφτά.

OMG

Koυλά πράγματα που συνέβησαν στη showbiz αυτή τη δεκαετία

Θυμόμαστε όσα μας είχαν κάνει τότε εντύπωση, εσείς τα θυμάστε;
TOP of POP

Τα μεγαλύτερα viral της δεκαετίας

Όταν ο πλανήτης συγχρονίζεται
ΝΕΑ

Αυτές ήταν οι πιο viral στιγμές της τελευταίας δεκαετίας

Φωτογραφίες, βίντεο, γεγονότα που έκαναν το ίντερνετ να πέσει μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια
Άνθρωποι

Πρόσωπα της δεκαετίας: Όλοι όσοι απασχόλησαν τον κόσμο τα τελευταία χρόνια

Πολιτικοί, αθλητές, καλλιτέχνες και ακτιβιστές που έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Παίκτης ζήτησε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα μετά τον αγώνα

Παράξενα Χτες
«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα» ήταν η πρώτη εξήγηση του ποδοσφαιριστή μετά τις αντιδράσεις