ΜΟΔΑ

Η συλλογή ρούχων της Dua Lipa είναι ό,τι καλύτερο θα δεις τελευταία

Μάλιστα είναι και οικονομική, αφού έχει κομμάτια από 30 ευρώ
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η συλλογή ρούχων της Dua Lipa είναι ό,τι καλύτερο θα δεις τελευταία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για μένα ένα key piece είναι το μεταλλικό ασημί φόρεμα -θα μπορούσε να φορεθεί τόσο μέσα στη μέρα σε grunge εμφανίσεις με αρβύλες όσο και σε μια βραδινή έξοδο με ψηλοτάκουνες γόβες και να είναι σούπερ εντυπωσιακό. Μου αρέσει αυτή η ευελιξία και η μετάβαση από την ημέρα στη νύχτα» κάπως έτσι έχει στο μυαλό της η Dua Lipa το κομμάτι πασπαρτού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Last nights recap #DuaForPepe 🍒💕✨‼️ @pepejeans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

Η ambassador της Pepe Jeans London αρχικά πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του βρετανικού brand και τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, η δημοφιλής τραγουδίστρια σχεδιάζει την πρώτη capsule collection της για την Pepe Jeans.

Το επίσημο λανσάρισμα της συλλογής Dua Lipa X Pepe Jeans London έγινε στις 3 Σεπτέμβρη σε private party που διοργανώθηκε στο Victoria House Basement στο κεντρικό Λονδίνο, όπου διαμορφώθηκε ένα σκηνικό με πάγκους υπαίθριας αγοράς –σαφής αναφορά στις ρίζες της Pepe Jeans.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you to everyone that came out last night to celebrate the launch of my first collection with @pepejeans 💕 Still feels pretty surreal seeing it all come to life, very grateful for all your support! Xx #DuaForPepe // shot by @pixielevinson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και βλέπω τους παρευρισκόμενους να περνούν καλά, να διασκεδάζουν και να τους αρέσει η συλλογή. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο», είπε η Dua Lipa φορώντας ένα από τα γυαλιστερά μεταλλικά φορέματα της συλλογής της, καθώς περνούσε από χώρο σε χώρο και σταματούσε για να χαιρετήσει τους φίλους της και να βγάλει φωτογραφίες σε μέρη όπως ο πάγκος με τα γλυκά και το Pepe Jeans Custom Studio. «Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη συλλογή και μου αρέσει πολύ που τη βλέπω υλοποιημένη», δήλωσε η Dua Lipa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η τρεις φορές νικήτρια των BRIT Awards και βραβευμένη με δύο Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, γνωστή για τις διεθνείς επιτυχίες και τα σύγχρονα pop κομμάτια της, φέρνει τη δική της στιλιστική ματιά στην κληρονομιά της Pepe Jeans. «Όλη η έμπνευση που είχα μεγαλώνοντας στο Λονδίνο νομίζω ότι μου έδωσε ένα σχετικό προβάδισμα. Πιστεύω ότι όλοι έχουν μια ιδέα του τι σημαίνει το Λονδίνο, έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση από π.χ. το Παρίσι ή το Μιλάνο. Έχει κάτι πιο σκληρό» αναφέρει σε συνέντευξή της το pop idol.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

see you on the dancefloor tonight! Also petition for the discoball emoji ASAP please!!! ✨✨✨✨✨ @pepejeans @inezandvinoodh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

Μεγαλωμένη στο Κόσοβο, η Dua Lipa έγραψε ιστορία στα BRIT Awards το 2018, καθώς ήταν η πρώτη καλλιτέχνιδα με πέντε υποψηφιότητες. Της απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best British Female Solo Artist» και «Best British Breakthrough Act». Τα τελευταία δύο χρόνια, η Dua Lipa είναι επίσης η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στον κόσμο, ενώ το video clip της για το hit single «New Rules» -τον ύμνο της για τη γυναικεία χειραφέτηση- είχε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube, καθιστώντας τη τη νεότερη καλλιτέχνιδα που το έχει καταφέρει αυτό.

Το κομμάτι «One Kiss», η συνεργασία της με τον Calvin Harris, έγινε το single με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2018. Συνολικά έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια singles και πάνω από 3.4 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Και οι διακρίσεις της συνεχίζονται με την Dua Lipa να κερδίζει δύο Grammy στις κατηγορίες «Best New Artist» και «Best Dance Recording» για το «Electricity» (με τους Silk City ft. Diplo & Mark Ronson) και το βραβείο «Best British Single» στα BRIT Awards 2019 για το «One Kiss», το κομμάτι της με τον Calvin Harris.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Pepe girl beauties in the look book for my collaboration with @pepejeans shot by @luccoiffait ✨🍒✨🍒✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

Η συλλογή Dua Lipa X Pepe Jeans αντλεί έμπνευση από στιλιστικές επιρροές των ‘90s και των αρχών των ‘00s, συνδυάζοντας στοιχεία από το στυλ των τότε supermodels, την grunge club σκηνή και τις φεστιβαλικές εμφανίσεις. H Dua Lipa εξερεύνησε το αρχείο της Pepe Jeans για να επαναπροσδιορίσει κομμάτια από εκείνη την εποχή και να προσθέσει μια σύγχρονη πινελιά δημιουργώντας μια capsule συλλογή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#DUAFORPEPE @pepejeans @inezandvinoodh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

Καθώς έχει μεγαλώσει μαζί με το brand και ανακαλεί παιδικές αναμνήσεις από όταν η μητέρα της την πήγαινε για ψώνια στο κατάστημα του Portobello, απόλαυσε τη συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της Pepe Jeans London για να δώσει πνοή στο όραμά της και να δημιουργήσει αυτήν τη συλλογή. Ανάμεσα στα key pieces περιλαμβάνονται ένα μεταλλικό φόρεμα, ένα denim σετ που αποτελείται από oversized denim πανοφώρι και denim μίνι φούστα, glitter φορέματα, μπλούζες για βραδινές εξόδους και denim κομμάτια που σε συντροφεύουν από το πρωί ως το βράδυ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m so excited to announce that my Dua Lipa x  @pepejeans collaboration is now available to buy!! I have been working hard behind the scenes to design my first ever collection inspired by the 90s and early 00’s in London. The collection was designed with my fans in mind, and I am so excited to see you in the clothes 💘 The campaign was shot by friends @Inezandvinoodh, styled by my partner in crime @lorenzoposocco ,that all day wet look hair by @hairbychristiaan ,my glossy golden glam by @fulviafarolfi and my crystal nails by queen @nailsbymei‼️ I am so proud of the project and i’m looking forward to official launch event tonight!! #duaforpepe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dua Lipa (@dualipa) στις

Η Dua Lipa σχεδίασε αυτήν τη συλλογή έχοντας στο μυαλό της τους fans και οι τιμές ξεκινούν από τα 30€. «Σχεδίασα τη συλλογή έχοντας στο νου μου τους fans μου και εύχομαι να την αγαπήσουν όλοι. Ανυπομονώ να τους δω να φοράνε τα κομμάτια της!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 2991 / position2: 6554
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb