E-Daily

Το ελληνικό κοκτέιλ που αναδείχθηκε το καλύτερο του κόσμου

Εσύ, το έχει δοκιμάσει;

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

8/8/2019 | 01:12

Δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει συνδυάσει το καλοκαίρι με τα κοκτέιλς. Και φυσικά υπάρχουν τόσα πολλά, με διαφορετικές γεύσεις και συνδυασμούς για όλα τα γούστα. Φέτος όμως, ένα αναδείχτηκε ως το κορυφαίο κοκτέιλ της χρονιάς και μάλιστα είναι ελληνικό.

Φέτος λοιπόν, το Time Out από το Λονδίνο αποφάσισε να κάνει μια λίστα με τα κορυφαία κοκτέιλ της χρονιάς, αλλά και τα bars που μπορεί να τα πιει κανείς. Στη λιστά αυτή βρίσκονται 30 ποτά από 27 πόλεις 18 χωρών, όμως στην πρώτη θέση είναι ένα ελληνικό κοκτέιλ, από την Αθήνα.

Ο λόγος για το Aegean Negroni από το Clumsies στην Αθήνα. Αν είσαι τυχερός και το έχεις δοκιμάσει μάλλον θα καταλαβαίνεις τον λόγο της κορυφαίας του θέσης, αν πάλι δεν το έχεις πιει μάλλον αυτή η είδηση αποτελεί ένα καλό κίνητρο για να το πιεις.

Aegean Negroni, The Clumsies, Αθήνα, Ελλάδα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s always time for a Negroni, especially if you are in Greece during summer and why not make it a blue one. Just try our Aegean Negroni! #theclumsies #theclumsiesfamily #world50bestbars #cocktails #nightlife #finedrinking #athens #greece #summer #aegean #negroni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Clumsies (@the_clumsies) στις