ENTERTAINMENT

Η λατρεμένη «Samantha» αποκαλύπτει γιατί δεν θα παίξει ξανά στο Sεx and The City

Η Kim Catrall εξομολογείται τους λόγους για την απόφαση της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η λατρεμένη «Samantha» αποκαλύπτει γιατί δεν θα παίξει ξανά στο Sεx and The City

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα η Kim Cattrall αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει στο Sεx and The City και ο λόγος είναι η συμπεριφορά της συμπρωταγωνίστριας της Sarah Jessica Parker, αλλά και της κακής τους σχέσης.

Σύμφωνα με την ίδια την Cattrall, η οποία υποδήθηκε με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο της τρελής Samantha Jones η οποία ζούσε τη ζωή της στο έπακρο, δεν θα εμφανιστεί στην τρίτη ταινία της δημοφιλούς σειράς δηλώνοντας ότι ο λόγος είναι η βεντέτα με την Sarah.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά όταν την ρώτησαν για την επιστροφή της «Από εμένα είναι όχι», ενώ άφησε υποννοούμενα για τον κακό χαρακτήρα της Sarah.

«Στη ζωή παίρνεις μαθήματα, και το δικό μου μάθημα είναι να δουλεύω με καλούς ανθρώπους και να προσπαθώ να το κάνω διασκεδαστικό», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"The chemistry among the four of us is very strong." - Kim Cattrall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 90s (@90scelebvibes) στις

Μάλιστα, πριν από αυτήν τη δήλωση η Cattrall είχε διαφωνήσει ανοιχτά με την Parker με αφορμή τον θάνατο του αδερφού της πρώτης. Όταν η Parker μοιράστηκε ένα συλλυπητήριο Tweet για τον χαμό της συμπρωταγωνίστριας της εκείνη απάντησε: «Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Σου γράφω για να σου πω για άλλη μια φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να επαναφέρεις την περσόνα του καλού κοριτσιού που είχες».

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που οι φήμες θέλουν τις δυο ηθοποιούς να βρίσκονται σε κόντρα, αφού το 1999 οι tabloids τις ήθελαν να μην τα πηγαίνουν καλά, ήδη από τα γυρίσματα της σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 455 / position2: 3498
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb