ENTERTAINMENT

H Meghan Markle γέννησε!

Το baby Sussex ήρθε

H Meghan Markle γέννησε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιt's a boy!

Aγοράκι γέννησε η Meghan Markle όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι. Το μωρό θα είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισσάβετ, ενώ το ζευγάρι είχε ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη στις 15 Οκτωβρίου.

Το μωρό γεννήθηκε 3,5 κιλά και ήρθε στον κόσμο στις 5.36 νωρίς το πρωί, ώρα Αγγλίας.

Και η μαμά και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο Harry δήλωσε πως "για αυτό το μικρό πλάσμα μπορείς να πεθάνεις!".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Yπό άκρα μυστικότητα

Πριν μερικούς μήνες το Buckingham Palace ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι επιθυμούσε να κρατήσει κρυφή τη γέννηση του παιδιού του.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έγραφε: «Οι Αυτού Εξοχότητες αποφάσισαν να διατηρήσουν τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον τοκετό ιδιωτικές. Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα νέα με όλους αφότου έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν πρώτα ιδιωτικά σαν οικογένεια».

Το φύλο του μωρού, έκπληξη ως το τέλος

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζευγαριού στο Merseyside και οι δύο είπαν στους θαυμαστές τους ότι θέλουν το φύλο του μωρού να είναι έκπληξη. Ωστόσο το baby shower που ετοίμασαν οι φίλες της Meghan Markle, είχε διακόσμηση σε παστέλ αποχρώσεις κάτι που έκανε τους θαυμαστές τους να νομίζουν πως το μωρό είναι κορίτσι. Αλλά και ο Harry ήλπιζε σε κάτι τέτοιο όπως είπε ο ίδιος σε έναν θαυμαστή του τη στιγμή που του φώναξε «Εύχομαι να είναι κοριτσάκι!».

«Το ίδιο και εγώ», απάντησε και εκείνος.

Το όνομα του παιδιού

Τα στοιχήματα του πρακτορείου Ladbrokes δίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες στα ονόματα Albert και Arthour με 10/1 ενώ ο William Hill δίνει πιθανότητες 7/1 στο Alexander. Τo όνομα Charles εμφανίζεται επίσης στη λίστα με τα επικρατέστερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses’ son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 33 / position2: 1098
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb