E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγνώριστες οι πρωταγωνίστριες του Beverly Hills: Χαμός στο Instagram

Tori Spelling και Jennie Garth

Δημοσίευση 7/4/2019 | 00:03

Αγνώριστες οι πρωταγωνίστριες του Beverly Hills: Χαμός στο Instagram

Μια φωτογραφία της με την συμπρωταγωνίστρια της, από την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210» Tori Spelling, δημοσίευσε πρόσφατα η Αμερικανίδα ηθοποιός Jennie Garth και οι επικριτές της έσπευσαν να την κατηγορήσουν για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει.

Στην φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή 46χρονη ηθοποιός με την Tori, έγινε προκειμένου να ανακοινώσει ότι οι δυο τους βρίσκονται στο Τελ Αβίβ για τα γυρίσματα ενός νέου διαφημιστικού για την αλυσίδα Castro Kids. Πάντως και οι 2 είναι πραγματικά πολύ διαφορετικές και όχι λόγω ηλικίας αλλά κυρίως η Tori Spelling, λόγω αλλεπάλληλων πλαστικών.

«Καλύτεροι φίλοι στη ζωή και στις επιχειρήσεις. Τόσο ενθουσιασμένη που είμαι στο Ισραήλ για τα γυρίσματα του διαφημιστικού» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που συγκέντρωσε μέσα σε λίγο χρόνο χιλιάδες likes αλλά και σχόλια.

Η ίδια φάνηκε να μην πτοείται από τα αρνητικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, ενώ σε πολλά από αυτά δεν δίστασε να απαντήσει ευγενικά.

Χαρακτηριστικά ένας από τους followers έγραψε: «Ω Jennie. Είσαι τόσο όμορφη και δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα μπότοξ. Δυστυχώς, είσαι αγνώριστη εδώ», με την ηθοποιό να απαντά: «Σας ευχαριστώ;». Στο ίδιο πνεύμα, ένας άλλος σχολίασε: «Ω Θεέ μου, φαίνεται τόσο ψεύτικο» με την Garth να απαντά και πάλι: «Όχι, είμαι άνθρωπος».

Σημειώνεται πάντως, ότι παρά τα αρνητικά σχόλια δεν έλειψαν κι εκείνοι που ήταν ευγενικοί με έναν θαυμαστή να αποφασίζει να απαντήσει αυτός στα επικριτικά σχόλια. «Είστε σοβαροί; Είναι προφανές ότι έκανε καλή δουλειά η μακιγιέρ. Ελπίζω να γεράσω τόσο καλά όσο κι εσύ. Είσαι πανέμορφη».

Η Garth έκανε like στο σχόλιο ενός άλλου χρήστη που έγραψε: «Ξέρετε, μερικοί από τους αγαπημένους μας ανθρώπους με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, είναι αρκετά ευγενικοί για να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί μας και το μόνο που κάνετε κάποιοι από εσάς είναι να τους κατακρίνετε. Πραγματικά αηδίασα. Δεν έχουν κάποιοιν λόγο να μοιράζονται την ζωή τους μαζί μας, το κάνουν γιατί θέλουν να αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές τους. Και βλέπουν όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια. Αν σε κάποιους δεν αρέσουν οι φάτσες τους, τότε γιατί τους ακολουθείτε και σχολιάζετε στις αναρτήσεις τους; Αποκτήστε επιτέλους τη δική σας ζωή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Working with my favorite partner in crime! Thank you @castrofashion @castrofashion_kids #israel We ❤️Israel @90210onfox @torispelling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennie 💛 (@jenniegarth) στις

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media Χτες
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε