E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Spice Girls: Το λeσβιακό σeξ και οι αλληλοκατηγορίες

Βγαίνουν πολλά άπλυτα στην φόρα μετά το βιβλίο της Mel B

Δημοσίευση 25/3/2019 | 18:00

Spice Girls: Το λeσβιακό σeξ και οι αλληλοκατηγορίες

Καβγάς που απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα ξέσπασε μεταξύ των πρώην μελών του γκρουπ Spice Girls στην Βρετανία, καθώς το «άτακτο κορίτσι» της ομάδας, η Mel B, αποκάλυψε πως στο απόγειο της καριέρας τους μοιράστηκαν μια βραδιά πάθους και λεσβιακού σεξ με την Geri!

Η τελευταία όμως, όχι μόνο το αρνείται, αλλά δηλώνει πως είναι 100% ψέμα, βγαλμένο από την φαντασία της Mel B με σκοπό να κάνει ντόρο και να πουλήσει το βιβλίο της.

Οι αποκαλύψεις της Mel B έγιναν στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν "Life Stories", που μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί αργότερα φέτος. Εκεί, η Mel B αρχικά είπε ότι το παθιασμένο ειδύλλιο, «απλώς συνέβη». Μιλώντας για την συνάδελφό της Τζέρι Χάλιγουελ, που σήμερα είναι παντρεμένη με το «μεγάλο αφεντικό» της Formula 1 Κρίστιαν Χόρνερ, είπε: «Θα με μισήσει γι' αυτό γιατί τώρα είναι πολύ τακτοποιημένη με το σπίτι της στην εξοχή και τον σύζυγό της, αλλά είναι γεγονός. Δεν ήταν τίποτα, απλώς συνέβη και μετά γελούσαμε μ'αυτό και αυτό ήταν όλο».

Όταν ο παρουσιαστής της ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες, η 43χρονη σήμερα Mel B είπε: «Έλα σταμάτα, ανώμαλε», πριν όμως παραδεχτεί ότι όντως έκαναν σεξ οι δυο τους!

Στο κοινό της συνέντευξης βρισκόταν και η Mel C, επίσης μέλος των Spice Girls, που όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε για το ειδύλλιο, απάντησε πως «είναι όλα αυτά καινούρια για 'μενα»!

Η Mel B όμως, που χώρισε πέρυσι αρκετά επεισοδιακά από τον παραγωγό ταινιών σύζυγό της, επέμεινε: «Τώρα το είπα, ό,τι έγινε, έγινε. Θα με σκοτώσει»!

Επισήμως, η 46χρονη Geri δεν έχει κάνει καμία δήλωση, αν και φημολογείται πως θα απαντήσει γραπτώς μέσα στην εβδομάδα. Το περιβάλλον της πάντως διαψεύδει την πρώην συνάδλεφό της και μάλιστα την κατηγορεί πως είπε όσα είπε με μόνο σκοπό να δημιουργήσει ντόρο και να πουλήσει το βιβλίο της.

«Δεν έγινε τίποτα ποτέ. Όλοι ξέρουμε ότι η Mel B τρελαίνεται για πρωτοσέλιδα. Μπορεί να ήταν αστείο πριν από 15-20 χρόνια, τώρα όμως δεν είναι», είπαν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της σχολιάζοντας το θέμα.

Ο καβγάς μεταξύ των πρώην Spice Girls απειλεί να τινάξει στον αέρα την πολυσχεδιασμένη επανένωσή τους με περιοδία αυτό το καλοκαίρι. Η πρώτη τους συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 24 Μαΐου στο Δουβλίνο, ενώ το τουρ θα κλείσει στο Γουέμπλεϊ τον Ιούνιο. Εκτιμάται ότι για τις συναυλίες αυτές, στις οποίες θα μετέχουν οι 4 από τις 5 πρώην Spice Girls, καθώς η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θα πάρει μέρος, κάθε μια τους θα κερδίσει από 2,2 εκατομμύρια λίρες!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz 25.04.2024
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid 25.04.2024
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media 25.04.2024
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα