E-Daily

Φρικιαστικό: Αν ήξερε τι ζούσε κάτω από το σπίτι του θα είχε μετακομίσει την ίδια στιγμή!

Δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε με τι συγκατοικούσε εν αγνοία του

22/3/2019 | 00:16

Ένας άνδρας από το Τέξα έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι συγκατοικούσε με δεκάδες κροταλίες. Έμαθε για την ύπαρξη των ερπετών εντελώς τυχαία, όταν θέλησε να επισκευάσει την τηλεόραση του.

Φαίνεται ότι εξαιτίας των δυνατών ανέμων διακόπηκε,  το σήμα της καλωδιακής τηλεόρασης του άτυχου άνδρα χάλασε και έτσι ο ίδιος θέλοντας να δει τι συμβαίνει, σύρθηκε στο έδαφος κάτω από το σπίτι του. Τότε ήταν που είδε ένα-δυο φίδια και αμέσως κάλεσε την αρμόδια υπηρεσία που αναλαμβάνει την απομάκρυνση των ερπετών.

Που να ήξερε όμως ότι αντί για ένα ή δυο φίδια, στα θεμέλια του σπιτιού του ζούσαν 45 ολόκληροι κροταλίες, τους οποίους οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας τράβηξαν έξω με τη χρήση μακριών κονταριών.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, όσο αυξάνεται η θερμοκρασία στο Τέξας τα φίδια θα αρχίσουν να ξεπετάγονται κάτω από τα σπίτια και θα προσπαθούν να εντοπίσουν φαγητό, ενώ τότε θα ξεκινήσουν και να αναπαράγονται.. Μάλιστα ανέφερε ότι η εταιρεία του απομακρύνει περίπου 2.000 φίδια από τα σπίτια κάθε χρόνο. Τέλος, τόνισε ότι ο περισσότερος κόσμος δαγκώνεται από τα εν λόγω ερπετά όταν προσπαθεί να τα βλάψει ή να τα ενοχλήσει.

Σύμφωνα με στοιχεία του κράτους, περίπου 7.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ κάθε χρόνο δαγκώνονται από δηλητηριώδη φίδια, ενώ ευτυχώς ελάχιστα από αυτά προκαλούν θανάτους. Πιο συγκεκριμένα, στο Τέξας ένας με δυο άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τσίμπημα φιδιού.