E-Daily

Παράτησε την πολιτική για να πρωταγωνιστήσει σε ερωtικές ταινίες

Η επιλογή της άφησε άφωνο τον πολιτικό κόσμο

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

31/10/2018 | 14:24

Σε ηλικία 30 ετών και με πολιτική καριέρα στρωμένη με δάφνες, η Φιλομένα Μαστρομαρίνο, άφησε άφωνη τη κοινή γνώμη της Ιταλίας, ανακοινώνοντας πως αποσύρεται από τα πολιτικά δρώμενα, για να γίνει πρωταγωνίστρια του ερωtiκού κινηματογράφου.

Τρία χρόνια νωρίτερα είναι εκλεγεί στην περιφέρεια της Απουλίας, με το κόμμα του Ρέντσι, με τα ΜΜΕ να την ανακηρύσουν πολιτική ελπίδα της χώρας. Μάλλον έπεσαν από τα σύννεφα, όταν το όνομά της, ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Ρόκο Σιφρέντι.

Η ίδια είχε αποκτήσει και ψευδώνυμο, επιλέγοντας το «Μαλένα της Απουλίας». Φιλοξενούμενη στον ιταλικό τύπο, έλεγε ότι η πολιτική δεν την συγκινεί πια, και θα αφιερωθεί σε μια νέα πρόκληση, στο ερωtικό ποpνό.

«Θέλησα να περάσω από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά. Έχω ανοιχτή σεξουαλικότητα. Ελεύθερη. Όλοι κρύβουμε μία πλευρά πιο παιχνιδιάρικη. Είμαι έτοιμη για όλα και για συναρπαστικές εμπειρίες. Θα ήθελα να αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια», ήταν η δήλωσή της που έγινε πρωτοσέλιδο ση γείτονα χώρα.

Σήμερα μετράει 400.000 followers στο Instagram,  είναι το πρώτο γυναικείο όνομα στην ερωtική βιομηχανία, ενώ έχει αποφασίσει να ασχοληθεί και με την παραγωγή και σκηνοθεσία.