TRUE STORIES

Yπάλληλοι στα Sephora αποκαλύπτουν τα χειρότερα πράγματα που έκαναν πελάτισσες

Θα φρίξετε!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Yπάλληλοι στα Sephora αποκαλύπτουν τα χειρότερα πράγματα που έκαναν πελάτισσες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε δουλειά έχει και τους περίεργούς της. Κάθε μαγαζί έχει και κακούς πελάτες. Διαβάστε τι αποκάλυψαν υπάλληλοι στα Sephora της Αμερικής και θα φρίξετε!

"Το πιο κλασικό είναι, εκτός από το ότι δοκιμάζουν τα tester χωρίς κανένα ενδοιασμό όσο βρώμικα και αν φαίνονται, είναι πως ανοίγουν και τις συσκευασίες, τις χρησιμοποιούν και τα ξαναβάζουν στη θέση τους!" λέει υπάλληλος. 

Ένας υπάλληλος στο Κοννέκτικατ αναφέρει: "Ήταν απλώς απίστευτο", και περιέγραψε το περιστατικό με ένα κορίτσι που πήγε να πάρει ένα ακριβό άρωμα και όταν νόμιζε πως δεν την κοιτά κανείς "σήκωσε τη φούστα της και ψέκασε το άρωμα... ξέρετε που!"λέει. "Mάλλον είχε ραντεβού και δεν προλάβαινε να κάνει μπάνιο;"

"Mια ηλικιωμένη κυρία επέμενε να βάλει το tester της μάσκαρα κάτω από το σουτιέν της για μερικά λεπτά για να "ζεσταθεί" πριν την εφαρμόσει απευθείας στα μάτια της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισως όμως η επόμενη... να ξεπερνά τα συνηθισμένα παρατράγουδα! 

"Μα γυναίκα αγόρασε μια ακριβή κρέμα προσώπου, πήγε στο σπίτι και έβγαλε το περιεχόμενό της σε ένα διαφορετικό δοχείο, γέμισε το αρχικό δοχείο με μαγιονέζα και στη συνέχεια το επέστρεψε στο κατάστημα για να κάνει αλλαγή "Όταν το ανοίξαμε και μύριζε σαν αυγό και όχι σαν τριαντάφυλλα, ήξερα ότι κάτι πήγαινε λάθος!" είπε υπάλληλος στη Νέα Υόρκη.

Όμως και η επόμενη πελάτισα δεν πάει πίσω.. 

"Μία γυναίκα έσπαγε τα tester των κραγιόν, τα έβαζε σε ένα χαρτομάντηλο και πήγε να φύγει από το κατάστημα. Σε ένα φόρουμ της Sephora.com, ένας χρήστης είπε ότι είδε κάτι παρόμοιο στο κατάστημά του -  η γυναίκα εκεί όμως, δάγκωνε τα κραγιόν και τα έφτυνε μέσα σε ένα κουτάκι αποθήκευσης χαπιών, διακριτικά και απλά Yell

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 175 / position2: 908
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb