E-Daily

Διάσημα ζευγάρια των 90s που είχατε ξεχάσει πως υπήρξαν

Γιατί τα ειδύλλια ήταν πολλά, αλλά δεν ήταν όλα εντυπωσιακά!

13/2/2017 | 00:15

Η δεκαετία του '90 είχε πολύ λάμψη, πολλούς διάσημους και τους επίσης πολλούς έρωτες τους. Και αν και έχουν περάσει χρόνια από τότε, ορισμένα ζευγάρια της showbizz έχουν αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Άλλα πάλι, ήταν σαν να μην υπήρξαν ποτέ, αφού κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να τα θυμάται. Διαβάστε παρακάτω για μερικά διάσημα ζεύγη των 90s που πέρασαν και... δεν ακούμπησαν!

1. Julia Roberts & Benjamin Bratt: Πώς μπορείτε να ξεχάσετε την Julia Roberts και το Benjamin Bratt, ειδικά από τη στιγμή που την συνόδευσε με το Όσκαρ του 2001. Τον Ιούνιο του 2001 χώρισαν.

2. Madonna & Dennis Rodman: Το 1994 η διάσημη τραγουδίστρια τα έφτιαξε με τον εν λόγω παίκτη του NBA και μπορεί να έλεγε ότι τον λατρεύει και ότι είναι ένας επαναστάτης και η Madonna του NBA, εν τέλη η σχέση τους ήταν τόσο μικρή που όλοι ξέχασαν ότι υπήρξε.

3. Winona Ryder & Matt Damon: Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει να βγαίνει από το 1997 και χώρισε κάπου το 2000, όμως και οι δύο είχαν να πουν μόνο καλά πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τη σχέση τους.

4. Courtney Love & Edward Norton: Οι δυο τους ξεκίνησαν σχέση μέσα στο 1996 μετά από την κοινή τους εμφάνιση στην ταινία The People vs. Larry Flynt και μάλιστα ήταν αρραβωνιασμένοι για έξι μήνες μέσα στον τριών ετών δεσμό τους. Τελικά χώρισαν το 1999.

5. Gwyneth Paltrow & Brad Pitt: Το 1995 συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Seven και ξεκίνησαν να βγαίνουν. Χώρισαν κάπου το 1997 ενώ η Paltrow δήλωσε σε συνέντευξη της το 2015 ότι τον είχε ερωτευτεί πάρα πολύ και ότι εκείνη ήταν ανώριμη τότε, γεγονός που οδήγησε στον χωρισμό τους.

6. Sandra Bullock & Matthew McConaughey: Το 1996 γνωρίστηκαν στην ταινία A Time to Kill και ξεκίνησαν να βγαίνουν ενώ ένα χρόνο αργότερα το 1997 η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πολύ καλοί φίλοι, κάτι που ισχύει ακόμα και σήμερα, βάζοντας τέλος στις φήμες περί σχέσης.