CELEBS

To μεγάλο σκάνδαλο πίσω από αυτή την εικόνα της Tyra Banks με τη Naomi Campbell

Τι γινόταν πίσω από τις κάμερες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
To μεγάλο σκάνδαλο πίσω από αυτή την εικόνα της Tyra Banks με τη Naomi Campbell

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η δύστροπη κατά γενική ομολογία Naomi Campbell μεσουρανούσε στα ντεφιλέ και τις πασαρέλες, μια νέα κοπέλα εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Η νεαρή τότε Tyra Banks την οποία γρήγορα την χαρακτήρισαν ως τη νέα Naomi. Κάτι τέτοιο φυσικά το τοπ μόντελ δεν μπόρεσε να το δεχτεί. Μεταξύ τους τότε ξεκίνησε μια μεγάλη κόντρα, η οποία φούντωνε με κάθε επιτυχία της Banks. Όταν δε, η ανερχόμενη καλλονή βρισκόταν στην πασαρέλα μαζί της η Naomi προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την σαμποτάρει.

Στη φωτογράφηση για τη Vogue, την γνωστή στους κύκλους με το όνομα "Yacht Club" η Naomi Campbell είχε τα κέφια της ώσπου όλα άλλαξαν. Σε μια συνέντευξη face to face την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, η Banks της είπε "Δεν ήμουν καλά την ώρα που βρισκόμασταν πάνω στο σκάφος, και εσύ μου έδωσες βιταμίνες και ακούμπησες το κεφάλι μου στα πόδια σου ρωτώντας με για το πώς είμαι...Και τότε με ρώτησες αν στον χώρο της μόδας προσπαθούν να με κάνουν σαν εσένα, και όταν σου απάντησα πως στο Λος Άντζελες ναι προσπάθησαν να με κάνουν εμφανισιακά σαν εσένα, και τότε με έσπρωξες και έφυγες" 

Από τότε, μετά από αυτή τη φωτογράφηση η Banks μπορεί να θυμηθεί κι άλλα τέτοια περιστατικά, τα οποία όμως όπως θα δείτε και στη συνέντευξη, η Naomi τα αρνείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 482 / position2: 1244
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb