ENTERTAINMENT

Πού βρίσκονται σήμερα οι πιο διάσημοι pop stars των 00s

Τότε βρίσκονταν στο peak της καριέρας τους, σήμερα που είναι;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Πού βρίσκονται σήμερα οι πιο διάσημοι pop stars των 00s
Pink Illustration

Η δεκαετία του 2000 ήταν γεμάτη εκπλήξεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος; Οι πρώτες χρονιές του νέου millenium καθόρισαν μερικές από τις χειρότερες τάσεις στην ιστορία της μόδας, αλλά και την κορύφωση της καριέρας μιας σειράς από pop stars που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στα μουσικά charts, αλλά και στις καρδιές των εφήβων παγκοσμίως.

Υπήρχαν βέβαια οι πολύ διάσημοι, όπως η Britney Spears, η Beyonce και η Shakira που γνωρίζουμε που βρίσκονται σήμερα, υπάρχουν κι άλλοι όμως που εξαφανίστηκαν τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν.

Εμείς θυμηθήκαμε μερικούς από τους κορυφαίους pop stars που εκτοξεύτηκαν εκείνα τα χρόνια και παραθέτουμε που βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Jessica Simpson

Παρά το γεγονός ότι η Jessica δεν έφτασε στη μουσική επιτυχία που είχαν η Britney και η Christina Aguilera, η σταρ πούλησε τρία εκατομμύρια αντίτυπα του άλμπουμ της, In This Skin, to 2003, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η ξανθιά βόμβα ήταν σίγουρα ένα εξέχον όνομα εκείνη την εποχή. Η σχέση και ο γάμος της με τον Nick Lachey έγινε αντικείμενο συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης - και έγινε ακόμη πιο έντονο όταν το πρώην ζευγάρι συμμετείχε στο ριάλιτι Newlyweds: Nick and Jessica. Σήμερα, η Jessica είναι μια έξυπνη επιχειρηματίας και έχει μια εταιρεία μόδας δισεκατομμυρίων δολαρίων - The Jessica Simpson Collection. Μπορείς να δεις περισσότερα για τη ζωή της στο Instagram της, το οποίο διαθέτει έως και έξι εκατομμύρια ακόλουθους.

Ashlee Simpson

Η μικρή αδερφή της Jessica, έκανε καριέρα ως τραγουδίστρια, κυκλοφορώντας 3 άλμπουμ ενώ συμμετείχε σε κάποιες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Μετά από μια αποτυχημένη performacne lip-sync το 2008, η Ashlee εξαφανίστηκε. Σήμερα, είναι σύζυγος, μητέρα 3 παιδιών και ακμάζουσα επιχειρηματίας, ενώ δεν την ενοχλεί το φάντασμα του παρελθόντος. Αγκαλιάζει και γιορτάζει την ιστορία της γιατί της έδωσε τη δυνατότητα να ξαναβρεί τον εαυτό της και να γίνει ένα «δυνατότερο» άτομο. Παρά τα όσα έγραψαν τα ταμπλόιντ για εκείνη μετά το περιστατικό, η Ashlee είναι σίγουρη για τις ικανότητές της ως καλλιτέχνης.

Nicole Scherzinger

Η Nicole ήταν τραγουδίστρια των Pussycat Dolls πριν φύγει από το συγκρότημα το 2010 για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Την ίδια χρονιά κέρδισε το Dancing with the Stars και την επόμενη χρονιά αντικατέστησε την Cheryl Cole ως κριτής στο US X Factor. Άρχισε να βγαίνει με τον οδηγό αγώνων Lewis Hamilton το 2008 και χώρισαν το 2010 πριν ξανασμίξουν, για να χωρίσουν ξανά το 2015. Τώρα είναι 44 ετών και βρίσκεται σε σχέση από το 2019 με τον άσσο τους ράγκμπι, Thom Evans.

Nick Carter

Ο Nick Carter ξεχώρισε ως ο ξανθός άγγελος των Backstreet Boys. 23 χρόνια μετά την επιτυχία της μπάντας, I want it that way, ο Nick έχει κυκλοφορήσει τρία σόλο άλμπουμ, Now or Never, I'm Take Off και All American, στα διαλείμματα μεταξύ των προγραμμάτων των Backstreet Boys και έκανε μια συνεργασία με τον Jordan Knight με τίτλο Nick & Knight. Έκανε περιστασιακές τηλεοπτικές εμφανίσεις και πρωταγωνίστησε στα δικά του ριάλιτι, House of Carters και I (Heart) Nick Carter. Στις αρχές του μήνα, έχασε τον επίσης διάσημο Pop star αδερφό του, Aaron και συγκίνησε τα πλήθη όταν έκλαψε επί σκηνής στο tribute των Backstreet Boys για τον αδικοχαμένο μικρό Carter.

Usher

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός της R&B Usher είναι γνωστός για τo sex appeal του, την αισθαντική φωνή και τις χορευτικές κινήσεις που προκαλούν δέος. Έκανε επιτυχία στη δεκαετία του 1990, αλλά έγινε σούπερ σταρ τη δεκαετία του 2000 με τα επιτυχημένα άλμπουμ του 8701 και Confessions. Τα πιο διάσημα τραγούδια του Usher περιλαμβάνουν τα «U Remind Me» και «Yeah!». Η κληρονομιά του Usher περιλαμβάνει εισαγωγή στο Georgia Music Hall of Fame, Hollywood Walk of Fame, οκτώ βραβεία Grammy και εννέα Soul Train Music Awards. Όπως και άλλοι σε αυτήν τη λίστα, ο Usher είναι επίσης ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Η δισκογραφική του υπέγραψε συμβόλαια με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Καναδός σούπερ σταρ της ποπ Justin Bieber.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 275 / position2: 706
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb