ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Κορίτσια Καριέρας: Η Δήμητρα κάνει ταυτόχρονα 5 δουλειές μέσα στο ίδιο 24ωρο

Δήμητρα Καβαλάρη, ραδιοφωνική παραγωγός Κοσμοράδιο, Θεσσαλονίκη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 17, 2022
Κορίτσια Καριέρας: Η Δήμητρα κάνει ταυτόχρονα 5 δουλειές μέσα στο ίδιο 24ωρο

Η Δήμητρα Καβαλάρη είναι πολλά σε ένα. Εργάζεται στο μάρκετινγκ του Κοσμοράδιο αλλά κάνει και εκπομπή, είναι και TikToker είναι και gamer και όσες ώρες περισσεύουν είναι και dj. Είναι σίγουρο πως είχε να μας πει πολλά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

Κάθε πρωί το ξυπνητήρι μου χτυπάει ασταμάτητα απ’ τις 6:30 μέχρι τις 7:30. Τα πρωινά το κρεβάτι είναι πάντα πιο ελκυστικό. Ετοιμάζομαι, συνήθως βιαστικά, και πηγαίνω στο στούντιο για να γράψω τη ραδιοφωνική που στέλνω καθημερινά στο Mad Radio . Αρπάζω ένα καφεδάκι (κάθε μέρα και διαφορετικό, αναλόγως τη διάθεση) και πηγαίνω στο γραφείο.

Από τις 10:00 μέχρι τις 15:30 εργάζομαι στο Μάρκετινγκ του Κοσμοράδιο 95,1 και στη συνέχεια μέχρι τις 18:00 πηγαίνω και πάλι στο στούντιο για την καθημερινή ραδιοφωνική μου εκπομπή στη Θεσσαλονίκη. ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΚορίτσια Καριέρας: Η Έλενα πηγαίνει στη δουλειά της με περισσότερο κέφι από όλους ΝΟE 02, 2022 Με το πέρας της εκπομπής και μέχρι την ώρα που θα κοιμηθώ φροντίζω μέσα στην εβδομάδα να ετοιμάσω τις χορηγούμενες δημοσιεύσεις στα social media, να χαρώ τον σύντροφο μου και τους φίλους μου, να παω γυμναστήριο, να κάνω livestream στο Twitch, να ασχοληθώ με τα οικιακά και υποθέτω, αν μείνει χρόνος, να χαλαρώσω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝘿𝙞𝙢𝙞𝙩𝙧𝙖 𝙆𝙖𝙫𝙖𝙡𝙖𝙧𝙞 ▪️▫️ (@frau_dimitra)

Δε ξέρω αν είμαι απόλυτα ευτυχισμένη με τον τρόπο που οργανώνω την ημέρα μου, αλλά σίγουρα βολεύω τις δουλειές μου στην ώρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι αυτό που σου αρέσει στη δουλειά σου;

Ουσιαστικά δεν κάνω μόνο μια δουλειά, οπότε δε μπορώ να σας μιλήσω γενικά. Θα τα πιάσουμε όμως όλα με τη σειρά. Στο Μάρκετινγκ, μου αρέσει η διαδικασία της “γέννησης”. Όταν βλέπεις μια ιδέα, ένα project που σ’ έχει βουτήξει στο άγχος να υλοποιείται με επιτυχία νιώθεις μια απερίγραπτη περηφάνια. Το ραδιόφωνο βαδίζει πάντα μαζί μου. Είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι μου και αγαπώ τα πάντα σε αυτό. Στο Tiktok, παίρνω μεγάλη χαρά όταν κάνω τον κόσμο να γελάει. Τέλος, το επάγγελμα του Dj μου προσφέρει τόνους ενέργειας απ’ το vibe του κόσμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝘿𝙞𝙢𝙞𝙩𝙧𝙖 𝙆𝙖𝙫𝙖𝙡𝙖𝙧𝙞 ▪️▫️ (@frau_dimitra)

Μιλώντας σε ένα κορίτσι που ψάχνει να βρει το δρόμο του, ή τον τρόπο για να κάνει καριέρα, εκτός από τη σκληρή δουλειά, τι άλλο βοηθά στην ανέλιξη;

Η πίστη στον εαυτό της. Έξω απ’ το χορό, πολλοί βλέπουν τη ζωή σου και τα θέλω σου με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι τα βλέπεις εσύ. Η σκληρή δουλειά είναι τα πρώτο δέκα σκαλοπάτια. Τα άλλα δέκα που απομένουν για την κορυφή είναι τα ισχυρά θέλω. Αν αυτό για το οποίο, τόσο πολύ προσπαθείς, δεν είναι αυτό που αναζητάς αλλά έχεις πέσει στην παγίδα του συμβιβασμού αργά ή γρήγορα θα δεις τη σκάλα να μεγαλώνει, και τα σκαλοπάτια για την κορυφή να διπλασιάζονται. Να μην ξεχνάτε, ότι όλα είναι πιθανά και ας δείχνουν απίθανα.

Πώς οργανώνεσαι;

ΔΕΝ! Έχω την ψευδαίσθηση της οργάνωσης αλλά πάντα στο τέλος συνειδητοποιώ ότι τα έκανα σαλάτα και τρέχω να προλάβω τα πάντα για να μην αφήσω κενά. Το χαμομήλι και η κρέπα σοκολάτα μπισκότο βοηθάνε.

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου, τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις περισσότερο;

Να κοιμάμαι, να περνάω χρόνο με τα αγαπημένα που πρόσωπα και να διαβάζω βιβλία.

Υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σου που δεν σου αρέσουν καθόλου;

Δε μου αρέσει η πίεση και η έλλειψη κατανόησης. Τις περισσότερες φορές, δε γίνεται εσκεμμένα, καθώς οι δουλειές που έχουν αυστηρό deadline κάνουν το περιβάλλον σου αυτόματα αυστηρό και απαιτητικό. Κατά τ’ άλλα, τώρα πια, φροντίζω να εκφράζω χωρίς ενδοιασμό ο,τι δε μου αρέσει στο εργασιακό περιβάλλον για να μη φτάσω στα όρια μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝘿𝙞𝙢𝙞𝙩𝙧𝙖 𝙆𝙖𝙫𝙖𝙡𝙖𝙧𝙞 ▪️▫️ (@frau_dimitra)

Ήταν ένα επάγγελμα που ήθελες να ακολουθήσεις από πάντα ή σου προέκυψε στην πορεία;

Μπορεί να μην έχω, σχεδόν, την παραμικρή ιδέα από ζώδια, αλλά είμαι Κριαράκι. Μου αρέσει να ηγούμαι, από τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου, έχω το “ψώνιο” της προβολής και λατρεύω να κάνω τον κόσμο να γελάει. Πάντα ήθελα να κάνω ραδιόφωνο, το ότι όντως ξεκίνησα ,βέβαια, προέκυψε τυχαία. Τα υπόλοιπα, ήρθαν αρχικά για να ταϊσω τις εσωτερικές μου ανάγκες. Στην πορεία, πήραν όλα το δρόμο που ήθελα.

Εντωμεταξύ, μικρή ήθελα να γίνω και μανάβης. Είναι, ίσως, απ’ τα μοναδικά επαγγελμάτα που δε δοκίμασα όταν ήμουν φοιτήτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Κορίτσια Καριέρας Πριν 15 εβδομάδες
Κορίτσια Καριέρας: Η Έλενα πηγαίνει στη δουλειά της με περισσότερο κέφι από όλους
Έλενα D`Angelo, ραδιοφωνική παραγωγός στον Ρυθμό 94,9
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 61 / position2: 3592
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb