THINK

Όταν ήταν μικρή ήταν θύμα bullying, σήμερα είναι η Μις Αγγλία 2022

«Σε όλη τη διάρκεια του γυμνασίου με κορόιδευαν επειδή ήμουν κοκκινομάλλα»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όταν ήταν μικρή ήταν θύμα bullying, σήμερα είναι η Μις Αγγλία 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια μαθήτρια που δεχόταν bullying στο σχολείο για τα κόκκινα μαλλιά και το ανοιχτό δέρμα της, έγινε η πρώτη κοκκινομάλλα που κέρδισε το στέμμα της Μις Αγγλία.

Η 26χρονη Jessica έκλεψε το βραβείο από τα νύχια άλλων 30 βασίλισσων της ομορφιάς στη λαμπερή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μπέρμιγχαμ αυτή την εβδομάδα.

Η φοιτήτρια μηχανικός αεροδιαστημικής θα συνεχίσει τώρα να διαγωνίζεται για λογαριασμό της Αγγλίας στους τίτλους Μις Κόσμος. «Σε όλη τη διάρκεια του γυμνασίου με κορόιδευαν επειδή ήμουν κοκκινομάλλα», είπε.

«Δεν το ανέφερα πολύ στον περσινό διαγωνισμό, καθώς πιστεύω πολύ στο να αφήσω την αρνητικότητα στο παρελθόν, αλλά καθώς δεν υπήρξε ποτέ κοκκινομάλλα Μις Αγγλία, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους για το τι αντιμετωπίζουν τα κοκκινομάλλικα παιδάκια στο σχολείο. Ενδυναμώστε τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια πράγματα που αντιμετώπισα κι εγώ».

Η 26χρονη αποκάλυψε ότι την φώναζαν, τη χτυπούσαν, την έφτυναν και της πέταξαν πράγματα στο κεφάλι. Η Jessica όμως ήταν πιο δυνατή απο όλες αυτές τις μικρότητες, και δεν το έβαλε κάτω. Σήμερα, είναι στην καλύτερή της φάση, αφού υπέγραψε συμβόλαιο σε πολλά πρακτορεία όταν έκλεισε τα 18 και περπάτησε σε διεθνείς πασαρέλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 329 / position2: 918
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb