ENTERTAINMENT

Αυτοί ήταν οι πιο hot celebrity γάμοι στα 70s

Για να δούμε ποια ζευγάρια παντρεύτηκαν τη δεκαετία της απελευθέρωσης!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτοί ήταν οι πιο hot celebrity γάμοι στα 70s

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζευγάρια που άφησαν ιστορία

1969: John Lennon & Yoko Ono

Ο Lennon γνώρισε τη Yoko Ono το 1966, όταν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Cynthia. Μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του, ο Lennon και η Ono παντρεύτηκαν το 1969 σε μια τελετή διάρκειας 10 λεπτών στο γραφείο του Βρετανικού Προξενείου. Έχουν μαζί ένα παιδί, τον Sean Lennon, και παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι το θάνατο του Lennon το 1980.

1970: David Bowie & Angelina Barnett

Ο David Bowie γνώρισε την Angelina Barnett το 1969 όταν η Barnett ήταν 19 ετών. Παντρεύτηκαν στις 20 Μαρτίου 1970 και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Duncan. Η Angie ήταν υπεύθυνη για να βοηθήσει τον Bowie να εμπνευστεί την εμφάνισή του κατά τη φάση του "Ziggy Stardust". Χώρισαν το 1980 μετά από εννέα χρόνια γάμου.

1971: Mick Jagger &  Bianca Pérez-Mora Macias

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λαμπερό ζευγάρι της Rock, ο frontman των Rolling Stone, Mick Jagger, παντρεύτηκε την Bianca Pérez-Mora Macias το 1971, όταν ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Παντρεύτηκαν σε μια ρωμαιοκαθολική τελετή και ακούστηκαν πολλά για τον γάμο, οδηγώντας πάνω από 100 φωτογράφους και δημοσιογράφους να κατακλύσουν τη σκηνή. Απέκτησαν μαζί ένα παιδί, τη Jade, και η Bianca υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 1978, σύμφωνα με πληροφορίες επειδή ο Jagger ήταν άπιστος.

1972: Birgitte Eva Henriksen & Πρίγκιπας Richard

Η Birgitte Eva Henriksen παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Richard, δούκα του Gloucester στις 8 Ιουλίου 1972 στην εκκλησία του St. Andrew στο Northamptonshire. Η Birgitte φορούσε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τον Norman Hartnell. Έξι εβδομάδες μετά τον γάμο τους, ο μεγαλύτερος αδερφός του πρίγκιπα Richard σκοτώθηκε, καθιστώντας τον διάδοχο. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά: τον Alexander, τη Davina και την Rose.

1973: Farrah Fawcett & Lee Majors

Η πρωταγωνίστρια του Charlie's Angels Farrah Fawcett παντρεύτηκε τον Lee Majors το 1973 και έμειναν μαζί για εννέα χρόνια πριν χωρίσουν το 1982. Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες σιωπής, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε λίγο πριν από το θάνατο της Fawcett το 2009.

1974: Peggy Lipton & Quincy Jones

Η Peggy Lipton παντρεύτηκε τον μουσικό και παραγωγό Quincy Jones το 1974. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο κόρες, τη Rashida και την Kidada Jones, πριν χωρίσουν τους δρόμους τους το 1990.

1975: Bill Clinton & Hillary Rodham Clinton

Ο πρώην πρόεδρος και η πρώτη κυρία συναντήθηκαν στη βιβλιοθήκη του Yale Law School. «Παρατήρησα ότι με κοιτούσε συνέχεια», είπε η Hillary. "Είπα "Αν συνεχίσεις να με κοιτάς και εγώ θα συνεχίσω να σε κοιτάζω, καλύτερα να συστηθούμε. Είμαι η Hillary Rodham", είπε. Παντρεύτηκαν στο Αρκάνσας στις 11 Οκτωβρίου 1975 και έχουν μαζί μια κόρη, την Chelsea.

1976: Elizabeth Taylor & John Warner

Η Elizabeth Taylor παντρεύτηκε τον έκτο σύζυγό της John Warner στις 4 Δεκεμβρίου 1976. O Warner ήταν Ρεπουμπλικανός πολιτικός από τη Βιρτζίνια και η Taylor τον βοήθησε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του. Οι δυο τους τελικά χώρισαν τον Νοέμβριο του 1982.

1978: Meryl Streep & Don Gummer

Ο γάμος της Meryl Streep με τον Don Gummer άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου, όσο και η ίδια της η καριέρα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 1978, αφού ο πρώην σύντροφος της Streep, John Cazales πέθανε από καρκίνο των οστών. Η Streep και o Gummer είναιπαντρεμένοι σχεδόν τέσσερις δεκαετίες και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά.

1979: Eric Clapton & Pattie Boyd

Ο Eric Clapton παντρεύτηκε την πρώην σύζυγο του κολλητού του, George Harisson, την Patty Boyd. Ο Clapton και η Boyd παντρεύτηκαν στις 27 Μαρτίου 1979, αν και ο γάμος δεν κράτησε. Η απιστία του Clapton τους έκανε να χωρίσουν το 1988.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 226 / position2: 1319
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb