ENTERTAINMENT

Αυτοί οι celebrities παντρεύτηκαν στο Las Vegas

Θυμάσαι τα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στην πόλη της "αμαρτίας";
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτοί οι celebrities παντρεύτηκαν στο Las Vegas

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Las Vegas πριν από λίγο καιρό, προσθέτοντας τα ονόματά τους σε μια μακρά λίστα διάσημων ανθρώπων που παντρεύτηκαν στην πόλη της ερήμου Νεβάδα.

Με αφορμή αυτό το -ας μη γελιόμαστε- κοσμοϊστορικό συμβάν, θυμόμαστε κι άλλα διάσημα ζευγάρια που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη -γνωστή και ως- πόλη της αμαρτίας, το Las Vegas.

Elvis & Priscila Presley

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για γάμους στο Vegas χωρίς να αναφέρουμε το ζευγάρι που το έκανε cool από την αρχή. Ο "Βασιλιάς" και η ... βασίλισσά του παντρεύτηκαν στο ξενοδοχείο Aladdin (τώρα λέγεται Planet Hollywood). Η μικρότερη αδερφή της Priscilla, Michelle Beaulieu, ήταν η κουμπάρα τους.

Frank Sinatra & Mia Farrow

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Frank Sinatra και η Mia Farrow γνωρίστηκαν όταν η ηθοποιός ήταν 19 ετών και o τραγουδιστής 48, το 1964. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα στο ξενοδοχείο Sands στο Las Vegas, το 1966. Ο γάμος τους έληξε το 1967, όταν o Sinatra έστειλε στη Farrow χαρτιά διαζυγίου, στα γυρίσματα της ταινίας της Rosemary's Baby. Χώρισαν το 1968. Οι δυο τους παρέμειναν φίλοι μέχρι που πέθανε ο Sinatra το 1998, και σύμφωνα με τη Farrow, η σχέση τους δε λειτούργησε επειδή ήταν μια «απίστευτα ανώριμη έφηβη» όταν γνωρίστηκαν.

Lily Allen & David Harbour

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Stranger Things παντρεύτηκε την αγαπημένη του, τραγουδίστρια του "Smile", Lily Allen, σε μία σεμνή τελετή στις 7 Σεπτεμβρίου του 2020. Το γάμο τέλεσε ο "υποκριτής" του Elvis Presley και οι δύο διάσημοι μοιράστηκαν φωτογραφίες από το γάμο στα social media.

Nicolas Cage & Erika Koike

Η περίπτωση του Cage είναι μια από τις ξακουστές περιπτώσεις μεθυσμένων γάμων που συμβαίνουν στο Vegas. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός υπέβαλε αίτηση ακύρωσης του γάμου τον Μάρτιο του 2019, μόλις τέσσερις ημέρες αφότου παντρεύτηκε την μακιγιέζ, Koike στο Vegas, ισχυριζόμενος ότι οι δυο τους ήταν πολύ μεθυσμένοι και ότι «αντέδρασε με παρόρμηση και χωρίς την ικανότητα να αναγνωρίσει ή να κατανοήσει τον πλήρη αντίκτυπο των πράξεών του».

Freddie Prinze Jr & Sarah Michelle Gellar

«Σε αγαπώ όχι μόνο για αυτό που είσαι, αλλά για αυτό που είμαι όταν είμαι μαζί σου», είπε η Gellar στη 13η επέτειό τους το 2015. Οι συμπρωταγωνιστές του I Know What You Did Last Summer, παντρεύτηκαν στο Little White Wedding Chapel και αργότερα είχαν γαμήλια δεξίωση στο Μεξικό.

Bruce Willis & Demi Moore

Οι ηθοποιοί Bruce Willis, 68, και Demi Moore, 60, παντρεύτηκαν στο Las Vegas το 1987. Το ζευγάρι είναι γονείς των Rumer Willis, 34, Scout Willis, 31, και Tallulah Willis, 29. Χώρισαν το 1998 και υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2000, αλλά παραμένουν φίλοι. «Νομίζω ότι και οι δύο μας από την αρχή ήμασταν πιο παθιασμένοι με το να κάνουμε παιδιά παρά να παντρευτούμε», είπε η Μουρ για τη σχέση τους στα απομνημονεύματά της Inside Out το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 577 / position2: 1072
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb