LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Live blogging: Πόλεμος στην Ουκρανία - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Alina Kabaeva, η γυναίκα που ονομάστηκε «Πρώτη ερωμένη της Ρωσίας»

Η φημολογούμενη ερωμένη του Putin

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 25/2/2022 | 10:28

Alina Kabaeva, η γυναίκα που ονομάστηκε «Πρώτη ερωμένη της Ρωσίας»

Πριν εξαφανιστεί από τη δημόσια θέα πέρυσι, η φημολογούμενη ερωμένη του Vladimir Putin είχε λάμψει στο προσκήνιο για δύο δεκαετίες, αρχικά ως αθλήτρια και αργότερα ως μοντέλο, πολιτικός και μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης.

Aλλά η σχέση της με τον Vladimir Putin τα τελευταία δώδεκα χρόνια ήταν ένα δυνατός λόγος για να παραμείνει στα πράγματα - είναι άλλωστε, η μητέρα τεσσάρων παιδιών που λένε πως είναι δικά του.

Τώρα 37 ετών, η Kabaeva ήταν έφηβη όταν σάρωσε στην παγκόσμια σκηνή του αθλητισμού.

Η δύναμη, η ευελιξία και η επιδεξιότητά της στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα οι επιδόσεις της στη ρυθμική γυμναστική της έδωσαν τον έπαινο ως «η πιο ευλύγιστη γυναίκα στη Ρωσία».

Ήταν στο αποκορύφωμα της αθλητικής της φήμης - σημειώνοντας ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ και ένα χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα τέσσερα χρόνια αργότερα - που ο τότε παντρεμένος Putin, ο οποίος ήταν λάτρης του τζούντο και του χόκεϊ επί πάγου, συνάντησε για πρώτη φορά την Kabaeva, έγραψαν οι Sunday Times.

Από τότε που αποσύρθηκε από τη γυμναστική το 2005, η γεννημένη στο Ουζμπεκιστάν Kabaeva έχει δοκιμάσει μια σειρά από νέες σταδιοδρομίες, αξιοποιώντας την επιτυχία της στη γυμναστική και τη φήμη της.

Ξεκίνησε και εγκατέλειψε μια καριέρα στο τραγούδι. Έκανε κατά καιρούς δουλειές ως μοντέλο, ενώ κάποτε εμφανίστηκε με ένα χρυσό φόρεμα αξίας 33.000 δολαρίων στο εξώφυλλο της Vogue Russia.

Για οκτώ χρόνια, κατείχε μια έδρα στο κατώτερο επίπεδο του ρωσικού κοινοβουλίου, τη Δούμα. Αλλά ήταν το 2008 που έγινε για πρώτη φορά η φημολογούμενη «Μυστική Πρώτη Κυρία» της Ρωσίας.

Ένα ρωσικό ταμπλόιντ δημοσίευσε την είδηση ​​ότι ο Putin έβγαινε με τη μισή του ηλικία, την Kabaeva, και ότι θα ζητούσε διαζύγιο από την επί 30 χρόνια σύζυγό του για να παντρευτούν.

Η εφημερίδα αναγκάστηκε να κλείσει λίγο μετά την αποκλειστική της, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της επικαλούμενος «οικονομικές δυσκολίες».

Έκτοτε, το Κρεμλίνο αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση. Μεταξύ του ρωσικού Τύπου, θεωρείται επικίνδυνο ακόμη και να ρωτάς.

«Πάντα είχα ένα αρνητικό συναίσθημα για τους ανθρώπους που χώνουν τη μύτη τους και τις ερωτικές τους φαντασιώσεις στις ζωές των άλλων», είπε ο Putin κάποτε, ανέφεραν οι Sunday Times. Έχει αφεθεί σε μεγάλο βαθμό στα ταμπλόιντ της Ευρώπης να διατηρήσουν τη φημολογία.

Οι φήμες ξέσπασαν ανεξέλεγκτα τον Ιούνιο του 2013, όταν ο Putin χώρισε τη σύζυγό του, πρώην αεροσυνοδό της Aeroflot και μητέρα των δύο παιδιών του ισχυρού άνδρα. «Μου αρέσουν όλες οι Ρωσίδες», είπε ο νέος εργένης λύνοντας τις ερωτήσεις για το αν είχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Η Kabaeva ήταν πιο ανοιχτή στις δηλώσεις της μετά το διαζύγιο του Putin, επιβεβαιώνοντας στον Τύπο μόνο ότι είχε γνωρίσει κάποιον «που αγαπά πολύ».

«Μερικές φορές νιώθεις τόσο χαρούμενος που νιώθεις ακόμη και φοβισμένος», πρόσθεσε. Τα ταμπλόιντ ξέσπασαν με πολλά πρωτοσέλιδα, την επόμενη χρονιά, ενόψει των Χειμερινών Αγώνων του 2014 στο Σότσι, όταν φημολογήθηκε - αδικαιολόγητα, όπως αποδείχτηκε- ότι η Kabaeva θα άναβε την Ολυμπιακή φλόγα.

Ένα κόκκινο φόρεμα που φόρεσε αργότερα η Kabaeva ενώ φιλοξενούσε έναν αγώνα γυμναστικής στη Μόσχα πυροδότησε έναν νέο κύκλο φημών εγκυμοσύνης. Στη συνέχεια, το 2017, η Kabaeva έδειξε κάτι που έμοιαζε με βέρα - μια ταινία στο τέταρτο δάχτυλο του δεξιού της χεριού, όπως συνηθίζεται να φορούν οι παντρεμένες γυναίκες στη Ρωσία - κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην ακτή της Αδριατικής της Ιταλίας.

Είχε μόλις ανακοινωθεί ως πρέσβειρα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής και είπε στον Τύπο ότι ήταν «μεγάλη τιμή».

Απέφυγε ερωτήσεις σχετικά με το δαχτυλίδι ακόμη και ενώ φαινόταν να το φλας στις κάμερες, λέγοντας για τον εαυτό της, «Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Ρωσίας ανατέθηκε να αναλάβει αυτή τη θέση σημαίνει την αναγνώριση της χώρας μας».

Με τα χρόνια, η Kabaeva παρά το γεγονός ότι ήταν μια από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της χώρας της, σημείωσε η Express, δεν εμφάνισε ποτέ κανέναν άντρα στο πλευρό της!

Όμως ο πλούτος της έχει αυξηθεί σε αναλογίες της πρώτης κυρίας. 

Παραμένει η τιμητική επικεφαλής του National Media Group, μιας αυτοκρατορίας υπέρ του Κρεμλίνου τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και έντυπων οντοτήτων. Οι Sunday Times σημειώνουν ότι έχει ένα στόλο από πολυτελή αυτοκίνητα και μια ακολουθία ασφαλείας στη διάθεσή της.

Η Kabaeva εμφανίστηκε για τελευταία φορά δημόσια τον Οκτώβριο του 2018, όταν υπερασπίστηκε το διδακτορικό της, μια διατριβή για την εκπαίδευση παιδιών προσχολικής ηλικίας στη ρυθμική γυμναστική, ανέφεραν οι Sunday Times πέρυσι.

Φημολογείται ευρέως ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών τα οποία λένε πως είναι του Putin. 

Πηγή από τη Μόσχα είπε στη Sun: "Ο Putinείναι ένας έντονα ιδιωτικός άντρας - κρύβει τις δύο ενήλικες κόρες του κάτω από πλαστές ταυτότητες για χρόνια. Ακόμα και τώρα, αν και μιλάει για αυτές περιστασιακά, δεν τις κατονομάζει ποτέ. Αν η Alina γεννούσε τα παιδιά του, η απόκρυψή τους θα ήταν σίγουρη. Έχει εμμονή με την ασφάλεια της οικογένειάς του".

Ο μεγαλύτερος γιος της Kabaeva είναι ένα αγόρι που γεννήθηκε το 2009, ενώ γέννησε επίσης ένα κορίτσι το 2013, ανέφεραν οι Sunday Times. 

Τα δίδυμα αγοράκια πιστεύεται ότι γεννήθηκαν σε νοσοκομείο της Μόσχας τον Μάιο του 2019, σύμφωνα με τους The Sunday Times και άλλα δημοσιεύματα. 

Ένας ερευνητής δημοσιογράφος με πηγές από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είπε στους Sunday Times ότι τα δίδυμα γεννήθηκαν με καισαρική τομή σε έναν όροφο VIP που είχε αδειάσει από όλους τους άλλους ασθενείς - απόλυτη μυστικότητα!

Τα καλά νέα για τα νέα μωρά της Kabaeva εμφανίστηκαν για λίγο στον ιστότοπο μιας έγκριτης ρωσικής εφημερίδας, ανέφεραν οι Sunday Times. «Εξαφανίστηκε αμέσως μετά χωρίς ίχνη, προκαλώντας εικασίες ότι το Κρεμλίνο είχε παρέμβει για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του Putin».... Πολλοί την αποκαλούν «Πρώτη ερωμένη της Ρωσίας». 

ΝΕΑ

Ουκρανές γυναίκες στρατιώτες στην πρώτη γραμμή του πολέμου

Οι γυναίκες στην Ουκρανία αποτελούν πλέον περίπου το 15% των ενόπλων δυνάμεων
Music Lists

10 αντιπολεμικά τραγούδια για να μην ξεχνάμε ποτέ ότι η ζωή μας είναι καλύτερη χωρίς αυτόν

Η εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι δυστυχώς το μόνο τωρινο παράδειγμα του
TV Σειρές

Οι Simpsons είχαν προβλέψει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Το επεισόδιο με τη δυσάρεστη πρόβλεψη μεταδόθηκε το 1998
Άνθρωποι
ΝΕΑ
ΝΕΑ

Μαριούπολη: Η πόλη της Ουκρανίας με περισσότερους από 90.000 Έλληνες

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από της αυτονομημένες περιοχές
Άνθρωποι

Volodymyr Zelenskyy: Από την τηλεόραση στην πολιτική, έχοντας τον χειρότερο αντίπαλο

Βρίσκεται στον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής του, αυτόν του Προέδρου εν μέσω πολέμου
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γέφυρα για την τέλεια selfie που φτιάχτηκε για ερωτευμένα ζευγάρια

Ωραίες Εικόνες 20.04.2024
Έχει ένα κενό 30 εκατοστών που δεν επιτρέπει αυτοκίνητα

Η γιαγιά της Helena Bonham Carter ήταν διάσημο ιστορικό πρόσωπο, εξίσου περίεργο και εκκεντρικό

Άνθρωποι 20.04.2024
Η cool πρόγονος της ηθοποιού είχε υψηλές γνωριμίες

Ο δολοφόνος που σκότωνε ερωτευμένα ζευγαράκια, και δεν πιάστηκε ποτέ

Άνθρωποι 20.04.2024
O Ζόντιακ ήταν ένας κατά συρροήν δολοφόνος, που έδρασε στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Καλιφόρνια

Γιατί οι Ιάπωνες σερβιτόροι δεν παίρνουν φιλοδωρήματα

ΝΕΑ 20.04.2024
Πότε είναι ΟΚ να αφήσετε φιλοδώρημα στην Ιαπωνία

H γυναίκα που έγινε διάσημη ως η πιο ευέλικτη αθλήτρια όλων των εποχών

Άνθρωποι 20.04.2024
Lottie Dod, αθλήτρια και πέντε φορές πρωταθλήτρια του Wimbledon

Οι μαύρες χήρες του Λίβερπουλ: H ιστορία των πανούργων γυναικών

Ιστορικά 20.04.2024
Η μία δεν δίστασε να σκοτώσει το παιδί της

Πού πήγαν μετά θάνατον ο Αδάμ και η Εύα; Η ερώτηση που δεν απαντά η Βίβλος

Ιστορικά Χτες
Υπάρχει όντως ένα ερώτημα εδώ που δεν έχει ξεκάθαρη απάντηση

Το υγρό που θα αντικαταστήσει τη βενζίνη και το έχουμε όλοι στα σπίτια μας

Τεχνολογία Χτες
Οι προσπάθειες που γίνονται από τους κατασκευαστές οχημάτων