ENTERTAINMENT

Η ιστορία της Adalia Rose Williams που μας συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή

Πέθανε η σταρ του YouTube που έπασχε από τη νόσο Benjamin Button
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Η ιστορία της Adalia Rose Williams που μας συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή
@adalia06 / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την περασμένη Τετάρτη πέθανε 15χρονη YouTuber, Adalia Rose Williams, που έπασχε από ένα σπάνιο σύνδρομο (Benjamin Button). Η ανακοίνωση του θανάτου της έγινε μέσω της σελίδας της στο Facebook, η οποία έχει πάνω από 12 εκατομμύρια followers. «Γεννήθηκε αθόρυβα και έφυγε αθόρυβα, αλλά η ζωή της απείχε πολύ από αυτό», έγραφε η ανάρτηση στο Facebook.

«Άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους και άφησε ένα τεράστιο αποτύπωμα σε όλους όσους την γνώρισαν. Δεν πονάει πια και τώρα χορεύει με όλη τη μουσική που αγαπά. Μακάρι να μην ήταν αυτή η πραγματικότητά μας, αλλά δυστυχώς είναι. Εμείς θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους την αγάπησαν και την στήριξαν. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες της που εργάστηκαν για χρόνια για να την κρατήσουν υγιή. Η οικογένεια της θα ήθελε τώρα να θρηνήσει ιδιωτικά αυτήν την τεράστια απώλεια».

Αυτό που έκανε την Adalia τόσο δημοφιλή ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τις αντιξοότητες. Το γέλιο και η χαρά κυριαρχούσαν στα βίντεό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ηλικία μόλις τριών μηνών, η Adalia διαγνώστηκε με προγηρία, γνωστό και ως σύνδρομο Hutchinson-Gilford, σύμφωνα με τη New York Post. Σύμφωνα με την κλινική Mayo, η προγηρία είναι μια προοδευτική γενετική διαταραχή που προκαλεί στα παιδιά πρόωρη γήρανση. Η Progeria εμποδίζει επίσης την ανάπτυξη και την τριχόπτωση, γεγονός που εξηγεί τη μοναδική εμφάνιση της Williams. Συνήθως, όσοι πάσχουν από προγηρία θα υποκύψουν σε καρδιακά προβλήματα ή εγκεφαλικά και έχουν προσδόκιμο ζωής μόνο 13 ετών.

Η χαρά που μετέδιδε η Adalia ήταν τόσο μεταδοτική που άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους. Από νεαρή ηλικία, η Adalia γοήτευε τους followers της με μαθήματα beauty και μόδας, ζωγραφικής και βίντεο από τις στιγμές με την οικογένειας της.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη New Zealand Herald το 2018, η μητέρα της, Natalia Pallante, μίλησε για τον αντίκτυπο που είχαν πάνω της οι θαυμαστές της μικρής Adalia, εν μέσω αγώνων αποδοχής της υγείας και της εμφάνισής της. «Είναι τόσο φασαριόζικη και κάθε μέρα είναι κάτι καινούργιο μαζί της, οπότε είναι πάντα συναρπαστικό», είπε η Pallante στη New Zealand Herald.

«Η Adalia άλλαξε τη ζωή μου εντελώς, δεν ήταν ότι με μισούσα, αλλά δεν ήμουν ευγενική με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν ευγνώμων. Δεν συνειδητοποίησα τι ήταν η ζωή μέχρι που γεννήθηκε. Οι ακόλουθοί της λένε καλά λόγια συνέχεια... Είναι συνεχή τα σχόλια για το πώς άλλοι εμπνεύστηκαν από εκείνη που δεν αφήνει τίποτα να τη σταματήσει και έχουν δίκιο. Της αρέσουν αυτά τα σχόλια».

Μεταξύ των χιλιάδων θαυμαστών που απέτισαν φόρο τιμής ήταν και ο σχεδιαστής μόδας Michael Costello, ο οποίος σχεδίασε δύο ειδικά κατασκευασμένα φορέματα για τη Williams πριν από τα 13α γενέθλιά της το 2019. «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ Adalia... Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο πολύ άλλαξες τη ζωή μου. Θα μου λείψεις πολύ φίλη και υπόσχομαι να αγαπώ όλες τις υπέροχες αναμνήσεις που ζήσαμε μαζί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M I C H A E L C O S T E L L O (@michaelcostello)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 856 / position2: 1122
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb