THINK

Η Abigail δολοφονήθηκε από τον stalker της: Μέρες πριν, είχε βρει συσκευή παρακολούθησης στο αμάξι της

Ήταν φανατισμένος μαζί της και πήγαινε διαρκώς στο κλαμπ όπου εργαζόταν
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Abigail δολοφονήθηκε από τον stalker της: Μέρες πριν, είχε βρει συσκευή παρακολούθησης στο αμάξι της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένταλμα σύλληψης που εξασφάλισε το NBC 5 News Monday, η αστυνομία του Φορτ Γουόρθ λέει ότι ο 54χρονος Stanley Szeliga πυροβόλησε θανάσιμα την 22χρονη Abigail Saldana πολλές φορές αφού την απείλησε, την καταδίωξε και την παρενόχλησε.

Έγραφε μάλιστα συχνά και posts σχετικά με εκείνη στο Instagram του, τα οποία φυσικά ήταν αποδεικτικά της εμμονής του.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, η Abigail βρέθηκε νεκρή στο όχημά της την περασμένη Τρίτη κοντά στη νότια είσοδο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ντάλας-Φορτ Γουόρθ, μια τοποθεσία πολύ κοντά στο κλαμπ όπου εργαζόταν. Η Abigail ήταν χορεύτρια και μαμά ενός παιδιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sszeliga (@sszeliga)

Ένας μάρτυρας κάλεσε το 911 για να αναφέρει ότι είδε ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ταχύτητα πριν τρακάρει και καταλήξει σε χαντάκι δίπλα στο δρόμο. Ο μάρτυρας μάλιστα πλησίασε το όχημα και ανέφερε ότι "υπάρχουν τρύπες από σφαίρες στην πλευρά του συνοδηγού και ένας επιβάτης δεν ανταποκρίνεται και δεν κινείται!".

Αστυνομία και ιατρικές υπηρεσίες έφτασαν και σύντομα επιβεβαίωσαν ότι η Abigail πέθανε από προφανή τραύματα από πυροβολισμό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ένορκη κατάθεση, η αστυνομία είπε ότι βρήκε σπασμένα τζάμια κοντά στη διασταύρωση της λεωφόρου Amon Carter και του Τέξας 183, όχι μακριά από το σημείο όπου βρήκαν το αυτοκίνητο της Saldana.

Η Saldana είχε μετακομίσει στο Ντάλας πριν από χρόνια με τον πεντάχρονο γιο της.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους της Saldana, πρόσφατα είχε παρενοχληθεί από τον πελάτη Stanley Szeliga, βετεράνος του στρατού. Ήταν φανατισμένος μαζί της και πήγαινε διαρκώς στο κλαμπ όπου εργαζόταν.

Ο υπεύθυνος του κλαμπ είπε στην αστυνομία ότι η Abigail είπε ότι είχε παρενοχληθεί από έναν πελάτη που ήξεραν πως λεγόταν Stan. Σε μια άλλη ανάρτηση, η Saldana πόσταρε βίντεο και φωτογραφίες από ένα μηχάνημα GPS που είπε ότι ο Stan έβαλε κρυφά κάτω από το αυτοκίνητό της για να την ακολουθήσει.

Ο Seliga συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο ενώ τώρα κρατείται στη φυλακή της κομητείας Tarrant με εγγύηση 250.000 δολαρίων. Δεν είναι σαφές αν έχει προσλάβει δικηγόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 365 / position2: 3053
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb