THINK

Aυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη της αδικοχαμένης Halyna Hutchins

Το American Film Institute τιμά τη μνήμη του θύματος στο ατύχημα του Baldwin
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τιμηθεί η μνήμη της αδικοχαμένης Halyna Hutchins

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου δημιούργησε μια υποτροφία προς τιμήν της Halyna Hutchins, της κινηματογραφίστριας που πέθανε στα γυρίσματα της ταινίας Rust με τον Αlec Baldwin.

Η κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins, η οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα από ένα όπλο, ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι του κινηματογράφου.

«Όπως είναι βαθύτατα αλήθεια στην τέχνη του κινηματογράφου, τα λόγια από μόνα τους δεν μπορούν να αποτυπώσουν την απώλεια ενός τόσο αγαπητού για την κοινότητα του AFI», είπε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία. «Στην AFI, δεσμευόμαστε να δούμε ότι η Halyna θα συνεχίσει να ζει στο πνεύμα όλων όσοι προσπαθούν να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται σε ιστορίες που λέγονται καλά».

Η υποτροφία είναι για το AFI Conservatory, μια φημισμένη σχολή κινηματογράφου στο Λος Άντζελες. Η γεννημένη στην Ουκρανία κινηματογραφίστρια, αποφοίτησε από το AFI μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος Professional Producing του UCLA, σύμφωνα με το Variety.

Ο σύζυγος της Halyna, είπε σε ένα tweet ότι το AFI θα «τιμήσει τη μνήμη της και θα υποστηρίξει τις επίδοξες γυναίκες κινηματογραφιστές». Ευχαρίστησε τους φίλους και τους μέντορες της AFI για τη δημιουργία του ταμείου και ενθάρρυνε όποιον θέλει να τιμήσει τη μνήμη της να κατευθύνει τη προσφορά του σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 326 / position2: 1016
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb