LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οπίσθια από μουσεία ή αλλιώς Μuseumbums! Η νέα τρέλα του instagram

Το instagram δε σταματάει να μας εντυπωσιάζει!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 11/10/2021 | 14:00

Οπίσθια από μουσεία ή αλλιώς Μuseumbums! Η νέα τρέλα του instagram

Καλώς ή κακώς το instagram είναι μέρος της ζωής μας. Επηρεάζει αρκετό κόσμο, εκμεταλλεύεται αρκετό από τον καθημερινό μας χρόνο και είναι πολλές φορές θέμα συζήτησης. Άνθρωποι χτίζουν καριέρες σε αυτήν την πλατφόρμα και αυτό είναι καλό και άλλοι ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους, με κάθε τρόπο! Σε αυτό το θέμα θα δούμε μερικά διαφορετικά προφίλ που δε συναντάς συχνά και που όταν πέσεις πάνω τους, καλό είναι να τα ακολουθήσεις γιατί προσφέρουν το κάτι παραπάνω! Διαφορετικά προφίλ, ωραίες ιδέες για πιο δημιουργικά feeds και σκρολάρισμα που σου προσφέρει κάτι διαφορετικό! 

Ξεκινάμε με το @museumbums

Το προφίλ που του αρέσει να συγκεντρώνει... οπίσθια από μουσεία. Ναι, υπάρχει! Ξεκίνησε από το Twitter και έφτασε μέχρι το instagram και δε θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν κάποια στιγμή γίνει και έκθεση φωτογραφίας σε κάποια γκαλερί της Νέας Υόρκης. Αν και δεν είναι από τα προφίλ με τους χιλιάδες followers, έχει αναφερθεί σε εφημερίδες όπως η Sun και ξεχωρίζει από τα εκατομμύρια άλλα προφίλ της πλατφόρμας για το ιδιαίτερο ύφος του! 

@curtainspoetry

Ένα προφίλ αφιερωμένο... στις μπουγάδες του κόσμου! Ένα ατέλειωτο σκρολάρισμα γεμάτο με χρώματα και καθαριότητα που καταφέρνει να σε κάνει να ταξιδέψεις έστω και λίγο. Το συγκεκριμένο προφίλ είναι μέρος μιας ευρύτερης οικογένειας θεματικών προφίλ με κατάληξη poetry (θα τα δεις σε αυτούς που ακολουθεί). Ένα από αυτά αγαπάει τις κουρτίνες και έχει ένα feed γεμάτο με αυτές, ένα άλλο αγαπάει τις σκιές και τις ακολουθεί σε κάθε φωτογραφική γωνιά και ένα άλλο, φωτογραφίζει βιτρίνες καταστημάτων! 

@influencersinthewild

Το προφίλ που θα σε κάνει να κολλήσεις με την εξυπνάδα του. Είναι ένα τεράστιο backstage για το πως οι influencers φτιάχνουν τα posts τους. Όπου βρει content creators εν ώρα εργασίας τους βιντεοσκοπεί και τα ανεβάζει σε αυτό εδώ το προφίλ. Φυσικά, έχει πλέον μαθευτεί και αρκετοί influencers στέλνουν ήδη και το backstage υλικό τους. 

@intellectual_thighs

Εννοείται θα βάζαμε και ένα ελληνικό προφίλ. Διαλέξαμε αυτό που είναι θεματικό, διαφορετικό, σίγουρα έξυπνο και σου δίνει και το κάτι παραπάνω. Όταν λέμε το κάτι παραπάνω, εννοούμε κανονικές κριτικές βιβλίων που τις εμπιστευόμαστε απόλυτα. Η δημιουργός του προφίλ, το λέει Μπούτια και Διανόηση, εμείς θα το πούμε απλά τέχνη! 

@kanyedoingthings

Θα μπορούσε να είναι απόλυτα βαρετό ή να είναι απλά ένα fan account για τον εκκεντρικό Kanye West όμως έχει μια πιο ιδιαίτερη προσέγγιση που το κάνει ξεχωριστό και περίεργο αν θες! Οι μισές και βάλε, φωτογραφίες που ανεβάζει, δε θα ήταν σίγουρα σε κανένα fan account. Για αυτόν τον λόγο, το προφίλ είναι αρκετά ιδιαίτερο και ενώ δεν ξέρεις γιατί να σκρολάρεις παρακάτω, το κάνεις! Για παράδειγμα, εδώ: 

@marzhankapsamat

Η Marzhan Kapsamat είναι μια μουσικός που ζει στο Καζακστάν και λατρεύει τον τόπο της. Θα τη δεις πολύ συχνά με την παραδοσιακή φορεσιά να παίζει παραδοσιακή μουσική και να διδάσκει σε παιδάκια. Είναι ένα κορίτσι που δε μοιάζει με τα άλλα και έχει ένα προφίλ αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τα κορίτσια της ηλικίας της. Την αγαπάμε για αυτό το feed που είναι γεμάτο με μελωδίες και χρώματα από τον τόπο της! 

@wantshowasyoung

Ο 83 ετών Chang Wan-ji και η 84 ετών σύζυγός του Hsu Sho-er, διατηρούν ένα καθαριστήριο στην Ταΐβάν και μάλλον είναι οι γηραιότεροι Influencers του κόσμου! Έχουν περίπου 680 χιλιάδες followers και διδάσκουν μαθήματα στυλ αλλά και μαθήματα συντροφικότητας μιας και είναι μαζί για πάνω από 50 χρόνια! Λατρεύουμε να τους καμαρώνουμε!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το παγκόσμιο απόθεμα εμβολίου κατά της χολέρας έχει εξαφανιστεί ενώ τα κρούσματα εξαπλώνονται

Τεχνολογία 16.04.2024
Η ανάγκη για εμβόλια και οι περιορισμένοι πόροι

Ο μαραθώνιος που ξεμπρόστιασε το νικητή του αγώνα

ΝΕΑ 16.04.2024
Αυτός είναι αναμφίβολα ο πιο ντροπιαστικός τίτλος στην καριέρα του νικητή

Tι συμβαίνει στη Δυτική Όχθη; Η κόλαση του πολέμου συνεχίζεται πέρα από τη Γάζα

ΝΕΑ 16.04.2024
Ο πόλεμος στη Γάζα έχει μεταμορφώσει και την κατεχόμενη Δυτική Οχθη σε τόπο μάχης

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει σοβαρά τη γονιμότητα

Περιβάλλον Χτες
Τα ανησυχητικά συμπεράσματα μελετών που παρουσίασαν επιστήμονες στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Τι έχει πει ο Νοστράδαμος για το Ισραήλ, το Ιράν και τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο

Ιστορικά Χτες
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή όπως ήταν φυσικό ήρθε και η πρόβλεψη του Νοστράδαμου

Ξεκινάει η ιστορική ποινική δίκη Τραμπ: Τι θα γίνει αν καταδικαστεί

Άνθρωποι Χτες
Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο του Μανχάταν

Γιατί η Μαρία Μαγδαληνή είναι ένα παρεξηγημένο ιστορικό πρόσωπο

Ιστορικά Χτες
Τα γραπτά και ο πάπας Γρηγόριος Α`

Ο πατέρας της χρονιάς: Πλαστογράφησε τον θάνατό του για να μην πληρώσει διατροφή στη γυναίκα του

ΝΕΑ Χτες
Είχε πρόσβαση στο σύστημα μητρώου θανάτων χρησιμοποιώντας στοιχεία σύνδεσης που είχε κλέψει από έναν γιατρό.

Ο κρατούμενος που άντεξε χωρίς νερό και φαγητό για 18 ημέρες

ΝΕΑ Προχτές
Το ξέχασαν στο κελί γιατί νόμιζαν ότι είχε αποφυλακιστεί

Ο αμυντικός που δεν έκανε κανένα φάουλ για 14 μήνες

Αφιέρωμα Προχτές
Το λες και απίθανο κατόρθωμα