THINK

Η Jill Beiden έκανε κάτι, που δεν έκανε ποτέ καμία Πρώτη Κυρία στην ιστορία της Αμερικής

Γι'αυτό και μας αρέσει πολύ!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Jill Beiden έκανε κάτι, που δεν έκανε ποτέ καμία Πρώτη Κυρία στην ιστορία της Αμερικής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιστροφή της Πρώτης Κυρίας Jill Beiden στην τάξη ως Καθηγήτρια στο Community Virginia College της Βιρτζίνια, είναι μια πολύ σημαντική στιγμή.

Η Jill Beiden είναι η μόνη γυναίκα που πηγαίνει για δουλειά ενώ είναι σύζυγος Προέδρου. Ενώ οι προηγούμενες Πρώτες Κυρίες είχαν αναλάβει ρόλους εντός της διοίκησης, η Jill Biden είναι η μόνη που συνεχίζει την καριέρα της εκτός του Λευκού Οίκου.

Έχει πτυχίο και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Delaware, καθώς και δύο μεταπτυχιακά από το Πανεπιστήμιο West Chester και το Πανεπιστήμιο Villanova. Δίδαξε αγγλικά σε Γυμνάσιο για δεκατρία χρόνια και ήταν σύμβουλος σε εφήβους σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Από το 1993 έως το 2008, ήταν καθηγήτρια στο Delaware Technical & Community College. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Η επιστροφή της πρώτης κυρίας στην τάξη θα ενισχύσει την υπόσχεση του Προέδρου ότι η διοίκησή του μπορεί να επαναφέρει τους μαθητές με ασφάλεια στην προσωπική μάθηση, ακόμη και όταν η μετάλλαξη Delta καλπάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα δώσει επίσης σε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον Λευκό Οίκο τη δυνατότητα να μιλήσει από πρώτο χέρι για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί, οι δάσκαλοι και οι μαθητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Καθώς επιστρέφουμε στις τάξεις μας αυτό το φθινόπωρο, θα χρειαστεί να είμαστε ενωμένοι για να διατηρήσουμε τα σχολεία μας ασφαλή και ανοιχτά", έγραψε σε ένα δοκίμιο για το περιοδικό Time την περασμένη εβδομάδα."Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είμαστε εχθροί μεταξύ μας - ο εχθρός μας είναι ο ιός!".

Στην απόφασή της να κρατήσει τη δουλειά της, είπε: "Η διδασκαλία δεν είναι μόνο αυτό που κάνω. Είναι αυτό που είμαι". Μας αρέσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Female Quotient® (@femalequotient)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 401 / position2: 3154
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb