ENTERTAINMENT

Το επικίνδυνο κολλαγόνο που κατέστρεψε το πανέμορφο πρόσωπο της Britt Ekland

«Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το επικίνδυνο κολλαγόνο που κατέστρεψε το πανέμορφο πρόσωπο της Britt Ekland

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 78χρονη σήμερα Britt Ekland που υπήρξε σύζυγος του αείμνηστου Peter Sellers, σύντροφος του Rod Stewart, super model και μια από τις καλλονές που είδαμε στο πλευρό του πράκτορα 007 παραδέχτηκε πως τα fillers στο Παρίσι ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να κάνει.

Η Britt Ekland ήταν στην εποχή της ένα αστέρι που έλαμπε - το υπέροχο πρόσωπο και τα ζουμερά της χείλη ήταν ο ιδανικός καμβάς για κάθε φωτογράφο. Το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» σε πρόσφατες δηλώσεις της στο περιοδικό Platinum,  θεωρεί ότι μια αισθητική επέμβαση που έκανε στο παρελθόν τής «έκλεψε» τη φυσική της ομορφιά κάνοντας το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή της.

«Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν αυτήν την επιλογή (της πλαστικής χειρουργικής). Εγώ τα έκανα όλα αυτά στα 50 μου αλλά δεν θα τα έκανα ξανά. Δεν έχω καμία επιθυμία πια να δείχνω διαφορετική απ' ό,τι είμαι», είπε στο Platinum.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός είχε κλείσει ραντεβού με έναν γιατρό στο Παρίσι για να μεγαλώσει τα χείλια της - όμως ο γιατρός της έκανε πολλές ενέσεις στο περίγραμμα των χειλιών της με Articol, που ήταν στη "μόδα".

Tο Articol είναι ένα κολλαγόνο ζωικής προέλευσης που όντως χρησιμοποιούνταν για ένα μικρό διάστημα τη δεκαετία του '90 ως filler και διογκωτικό χειλιών. Η χρήση του σήμερα θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνη, αποφεύγεται από τους επαγγελματίες και δεν πήρε ποτέ έγκριση στις ΗΠΑ.

«Όλοι μας γερνάμε, είναι ανούσιο να παραπονιέται κανείς για αυτό ή να εύχεται να μη συνέβαινε. Όλοι πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Το σημαντικό είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής».

Επί 20 χρόνια όπως εξομολογήθηκε, υποβαλλόταν σε απίστευτα επώδυνες ενέσεις κορτικοστεροειδών, προσπαθώντας να «λιώσει» το Articol από τα χείλη της. 

«Κατέστρεψαν την εμφάνισή μου και το πρόσωπό μου. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου... Όταν κοιτάω φωτογραφίες του εαυτού μου πριν από την επέμβαση, συνειδητοποιών πλέον ότι ήμουν πολύ όμορφη. Τώρα το βλέπω, όμως εκείνη την περίοδο δεν το έβλεπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 416 / position2: 1019
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb