BED TALK

3 διάσημες που λάνσαραν τα δικά τους seχ toys

Το μόνο κοινό που έχει η Lily Allen, η Dakota Johnson και η Gwyneth Paltrow
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 διάσημες που λάνσαραν τα δικά τους seχ toys

Tι κοινό έχει η Lily Allen, η Dakota Johnson και η Gwyneth Paltrow; To δονητή! Ε, να εξηγούμαστε... εννοούμε πως και οι 3 λάνσαραν το δικό τους sex toy τον χρόνο που διανύουμε!

Και μπορεί να είχες ακουστά για την Gweeny αλλά μάλλον τις άλλες δυο δεν τις πήρε το αυτί σου. Γι'αυτό είμαστε εδώ! Πάμε να δούμε λοιπόν τι μας ετοίμασαν!

Η ηθοποιός του Fifty Shades Of Grey, Dakota Johnson, παρουσίασε έναν νέο δονητή 45 δολαρίων μέσω της εταιρείας που ειδικεύεται στο...«modern intimacy», Maude.

Η ηθοποιός, 31 ετών, επιβεβαίωσε τη συνεργασία πριν λίγο καιρό ποστάροντας το αγαπημένο της gadget με την ονομασία Drop και παραδέχτηκε ότι το μικρό μέγεθος του, της επέτρεψε να το έχει πάντα μαζί της. «Είναι μια συσκευή μασάζ για όλο το σώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διεγείρει όλες τις ερωτογενείς ζώνες - είτε παρέα με έναν σύντροφο

Πάμε παρακάτω. Η Lily Allen συνεργάστηκε με την γερμανική εταιρεία σεξουαλικών αξεσουάρ Womanizer, για τον σχεδιασμό μιας δικής της σειράς σeξουαλικών παιχνιδιών.  «Ο μόνος τρόπος για να σπάσουμε τα ταμπού είναι να μιλάμε ανοικτά για αυτά, συχνά και χωρίς ντροπή ή τύψεις» είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen of MySpace (@lilyallen)

Kλείνουμε με τη βασίλισσα της solo απόλαυσης! Ο δονητής Double - Sized Wand  είναι το πρώτο προϊόν του είδους του που λανσάρει η Goop και ήδη είναι sold out. "Νομίζω ότι οι γυναίκες, αρκετές από εμάς, έχουμε μεγαλώσει νιώθοντας σε ένα βαθμό ντροπή για το σώμα μας ή για το οτιδήποτε", έχει νιώσει η Gwyneth Paltrow. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 343 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb