THINK

Φεμινιστικές ομάδες και social media λογαριασμοί που πρέπει να γνωρίσεις

Πώς επικοινωνείται ο φεμινισμός σήμερα στην Ελλάδα;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Φεμινιστικές ομάδες και social media λογαριασμοί που πρέπει να γνωρίσεις
Alina Blumberg for Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς επικοινωνείται ο φεμινισμός στην Ελλάδα του 2021;

Με φέιγ βολάν στους δρόμους ή μήπως με άρθρα σε μπλογκς, αναρτήσεις στα social media, σχέδια στο Instagram και συζητήσεις σε groups του Facebook;

Aν θέλεις να ψαχτείς, τσέκαρε τις παρακάτω σελίδες αλλά και ομάδες που ενδιαφέρονται πραγματικά για το φεμινισμό και είναι ωραία να περνούν από μπροστά σου τα μηνύματά τους - κάτι σαν μικρά ξυπνήματα συνείδησης.

This is not a feminist project 

Το This is not a feminist project ξεκίνησε το 2017 και είναι μια πολιτιστική πρωτοβουλία που ερευνά, καταγράφει, παρουσιάζει και συνδέει την ιστορία του φεμινιστικού κινήματος στην Ελλάδα με τη σύγχρονη γυναικεία εμπειρία. Σκοπός της είναι να αναδεικνύει παραμελημένες ιστορίες και αναμνήσεις του παρελθόντος και να ενισχύει πολλαπλές φωνές του παρόντος, με στόχο να ανατρέψει βαθιά ριζωμένα στερεότυπα και κυρίαρχες αφηγήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη This is not a feminist project (@this_is_not_a_feminist_project)

Κέντρο Νέων Μέσων και Φεμινιστικών Πρακτικών στον Δημόσιο Χώρο

Το Κέντρο Νέων Μέσων και Φεμινιστικών Πρακτικών στον Δημόσιο Χώρο εστιάζει στην παραγωγή, μεταπαραγωγή, διακίνηση υποστήριξη και ανάπτυξη νέων μέσων, φεμινιστικών πρακτικών στο δημόσιο χώρο και θεωρίας. Το Κέντρο παρέχει τεχνογνωσία με στόχο τη δημιουργία και την προώθηση νέων πρακτικών και μεθοδολογιών, αξιών και δεοντολογίας σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, τα ζητήματα φύλου και του δημόσιου χώρου. Το Εργαστήριο Νέων Μέσων βρίσκεται στο κεντρικό κτήριο του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημιού Θεσσαλίας. Διαθέτει υλικοτεχνική υποδομή για παραγωγή οπτικοακουστικών έργων και παρέχει τεχνική και θεωρητική υποστήριξη εστιάζοντας σε θέματα νέων μέσων, φύλου και δημόσιου χώρου. 

Το abstract της παρουσίασης μας "Ερευνητικές υποκειμενοποιήσεις: φεμινιστικές πρακτικές, μεθοδολογίες και πολιτικές του...

Δημοσιεύτηκε από Centre of New Media and Feminist Public Practices στις Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020

Yπέροχες Γυναίκες

Μια κοινότητα γυναικών που έχει σαν στόχο τη συνεργασία,την επικοινωνία και τη δημιουργία δράσεων με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, με τρομερό impact στα social media, πλησιάζοντας στις 94.000 followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Υπέροχες Γυναίκες (@yperoxes.gynaikes)

Women on top

To Women On Top είναι μια πρωτοβουλία για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία. Mentoring, σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης και συμβουλευτική για εταιρείες που επιθυμούν να βελτιώσουν τους δείκτες ισότητα/ποικιλομορφία/ισορροπία επαγγελματικής/προσωπικής ζωής στις γυναίκες αλλά και άλλα, είναι στο πλάνο του WOT.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Women On Top (@wotgreece)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
1 / position1: 211 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb