ENTERTAINMENT

Η ιστορία της Taylor Swift θα σου δείξει πώς να επανέλθεις ακόμη κι αν σε έχουν κοροιδέψει

Από τον Kanye West και την Katy Perry ως την Kim Kardashian, τον Calvin Harris και τον Joe Jonas
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η ιστορία της Taylor Swift θα σου δείξει πώς να επανέλθεις ακόμη κι αν σε έχουν κοροιδέψει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Taylor Swift έχει πολλούς πρώην συντρόφους και μερικές λυκοφιλίες που άφησαν εποχή - και μερικά από τα μεγαλύτερά της hits!

Από τον Kanye West και την Katy Perry ως την Kim Kardashian, τον Calvin Harris και τον Joe Jonas, δεν ήταν λίγες οι φορές που η ίδια βρέθηκε στο κέντρο των κουτσομπολίστικων νέων επειδή ήταν αντιμέτωπη με σχέσεις που στράβωσαν.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, έχει σίγουρα καλές συμβουλές να δώσει σε όλους, σωστά;

Mε τον Joe Jonas, ο χωρισμός έφερε γκρίνιες, υπονοούμενα και πολλά πρωτοσέλιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2008, ο Jonas χώρισε την Swift σε ένα τηλεφώνημα 27 δευτερολέπτων και άρχισε να γνωρίζει την ηθοποιό Camilla Belle λίγο αργότερα.

Οι δύο έκαναν έντονα σχόλια μεταξύ τους σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και έβαλαν τα συναισθήματά τους και στα τραγούδια. Ο Jonas στο τραγούδι του "Much Better" και η Swift τον ανέφερε στο "The Last Kiss", "Forever and Always", "Better Than Revenge" και "Holy Ground".

"Εάν δεν θέλουν να γράφω τραγούδια για αυτούς, δεν θα έπρεπε να φέρονται άσχημα", δήλωσε η Swift στο MTV για το γεγονός πως εμπνέεται από τις εμπειρίες της για να γράψει μουσική.

Η διαμάχη με την Katy Perry ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια "έκλεψε" για την τουρνέ της μερικούς από τους καλύτερους χορευτές της Swift και έτσι ξεκίνησαν όλα. Οι αναφορές στα τραγούδια τους επίσης έγιναν μέρος της κόντρας τους και έδιναν τροφή στα tabloids.

Έπειτα, ο Calvin Harris, μετά τον χωρισμό τους, άρχισε να αναφέρεται σε εκείνη ξεκάθαρα σε διάφορα tweets που δεν μπορείς να πεις ως ήταν κολακευτικά. Ή μήπως να θυμηθούμε την ιστορία με τon Κanye West όπου όταν κέρδισε βραβείο κυριολεκτικά... της το άρπαξε από τα χέρια;

Oι δυο τους έχουν ένα από τα πιο διάσημα "beef" που ξεκίνησε το 2009, όταν ο ράπερ ανέβηκε στη σκηνή των MTV VMAs, διακόπτοντας την Taylor για να δηλώσει ότι το βραβείο δεν το άξιζε εκείνη αλλά η Beyonce.

Και σαν να μην έφτανε όλα αυτά, μετά από χρόνια και συγκεκριμένα, το 2016, ο Kanye κυκλοφορεί το "Famous" στο οποίο λέει "Εγώ έκανα αυτή τη b***h διάσημη".

Η Kardashian έσπευσε να υπερασπιστεί τον άντρα της, δηλώνοντας ότι η Swift είχε εγκρίνει τη συγκεκριμένη πρόταση και δημοσίευσε μια επεξεργασμένη εκδοχή του τηλεφωνήματος, στην οποία φαινόταν ότι η Swift είχε δώσει την έγκρισή της για τον συγκεκριμένο στίχο. Στο τηλεφώνημα που διέρρευσε, όμως, φαίνεται καθαρά ότι ο West είχε αποφύγει να της αναφέρει την προσβλητική λέξη!

Όταν η Kardashian αργότερα κυκλοφόρησε την επεξεργασμένη βερσιόν του τηλεφωνήματος, πυροδότησε ένα κύμα μίσους ενάντια στη Swift, με τα social media να βομβαρδίζονται από emojis με φίδια, από κόσμο που πίστεψε ότι έλεγε ψέμματα.

Και τότε, η Swift εξαφανίστηκε από παντού. Έσβησε τις φωτογραφίες της, δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής για μήνες, δεν κυκλοφόρησε καμία καινούργια δουλειά και κανείς δεν ήξερε τι συμβαίνει στη ζωή της!

Στο ενδιάμεσο εκείνη είχε ερωτευτεί ξανά και είχε μετακομίσει στην Αγγλία όπου ζούσε σε ένα ξύλινο σπίτι με τον αγαπημένο της και άρχισε να γράφει πάλι μουσική.

Όταν ένιωσε έτοιμη επέστρεψε με ένα άλμπουμ που της έδωσε μερικά ακόμη χιτ που άφησαν εποχή, όπως το "Look What You Made Me Do" με σαφέστατες αναφορές στην Kim και τον Kanye.

"Από την εμπειρία μου, έχω δει ότι οι εκφοβιστές θέλουν να τους φοβούνται και να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τους γύρω τους. Πριν από μερικά χρόνια, κάποιος ξεκίνησε μια διαδικτυακή εκστρατεία μίσους χαρακτηρίζοντας με ως φίδι στο ίντερνετ.

Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μπήκαν στη διαδικασία να πάρουν μέρος με έκανε να νιώσω σκουπίδι, ένιωθα πως ήμουν στο χειρότερο σημείο από ό, τι είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά δεν μπορώ να σας πω πόσο ωραία ένιωσα όταν έφερα στη σκηνή ένα ψεύτικο φίδι για να διακωμωδήσω την κατάσταση. Θα ήταν τέλειο αν αυτοί που μας έχουν πονέσει, έκαναν τον κόπο να μας ζητήσουν συγγνώμη αλλά σκεφτείτε το κι έτσι, είναι τόσο ωραίο να ξέρεις πως μπορείς να επιβιώσεις".

Aκολούθησαν άλλα 2 άλμπουμ και όπως φαίνεται η άσχημη περίοδός της έχει φύγει ανεπιστρεπτί. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως η ζωή θα είναι πάντα ρόδινη, όμως η ίδια ξέρει πώς μπορείς να επανέλθεις ακόμη κι αν σε έχουν κοροιδέψει, αν σε έχουν αδικήσει ή σε έχουν πληγώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
18 / position1: 365 / position2: 538
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb