THINK

Dama Zinnia: Η transgender Youtuber που λέει περήφανα την ιστορία της και λάμπει

Μπορεί να τη θυμάστε σαν αγόρι στο προηγούμενο κανάλι της, όμως πλέον μεταμορφώθηκε σε μια πολύ γλυκιά γυναίκα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Dama Zinnia: Η transgender Youtuber που λέει περήφανα την ιστορία της και λάμπει
Photo via Youtube/Dama Zinnia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Dama Zinnia είναι μια νέα παρουσία στο Youtube, η οποία δημιούργησε πολύ πρόσφατα το κανάλι της στην πλατφόρμα, για αυτό και δεν έχει ανεβάσει ακόμα πολλά βίντεο της. Είναι μια νεαρή γυναίκα που μιλά για τα δικά της ζητήματα και δείχνει να λάμπει, καθώς είναι και φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Όμως η εν λόγω Youtuber δεν είναι παλιά στον χώρο και μάλιστα είχε ένα πολύ δημοφιλές κανάλι σαν Mr. Ampa, τον οποίον αν παρακολουθείς ελληνικό Youtube σίγουρα τον ξέρεις. Αυτό το αγόρι λοιπόν που ασχολούταν με το μακιγιάζ και ανέβαζε πολλά και συχνά βίντεο, κάποια στιγμή εξαφανίστηκε από την πλατφόρμα για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και εμφανίστηκε σαν Dama Zinnia, μιλώντας ανοιχτά για την αλλαγή του και δείχνοντας στους subscribers του πόσο ευτυχισμένη είναι επιτέλους.

Επιπλέον, με ένα βίντεο που είχε ανεβάσει για τελευταία φορά στο κανάλι του Mr. Ampa εξηγούσε τον λόγο που απείχε τόσον καιρό, αλλά και προσκαλούσε τους ακολούθους του να κάνουν subscribe στο νέο της προφίλ, με το νέο όνομα, όπου θα συνέχιζε το vlogging. Μάλιστα, το προηγούμενο αυτό account διαγράφηκε και η Νεφέλη, όπως είναι το όνομα της κοπέλας πλέον, ξεκίνησε μια νέα αρχή στο Youtube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα από τα τρία μόλις βίντεο που υπάρχουν στο κανάλι της, η Dama Zinnia μιλά για την μεγάλη αλλαγή της, απαντά στις ερωτήσεις του κοινού για όλα όσα αφορούν τη νέα της ταυτότητα, εξηγεί γιατί και πως επέλεξε το όνομα Νεφέλη και γενικά θέλει να δείξει στον κόσμο ότι το πιο σημαντικό είναι τελικά να παραμένει ο εαυτός του και να τολμά πάντα να κυνηγά τα όνειρα του, να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά και να μην πτοείται ακόμα και κάτω από μεγάλες δυσκολίες.

Όπως και να έχει, εμείς θέλουμε και άλλα τέτοια παραδείγματα self love στο ελληνικό Youtube και ελπίζουμε να δούμε σύντομα νέα βίντεο από την ζωή της Dama Zinnia, η οποία θα μας κάνει να εκτιμήσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας, να μας αποδεχτούμε και να μας δώσουμε όλην την αγάπη του κόσμου. Γιατί την έχουμε μέσα μας, ακόμα και όταν πιστεύουμε το αντίθετο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 787 / position2: 1297
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb