ENTERTAINMENT

Ellen Page: Η θαρραλέα στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι trans

«Είμαι trans και το νέο μου όνομα είναι Elliot»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ellen Page: Η θαρραλέα στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι trans

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκλονιστική δημόσια εξομολόγηση

Η Ellen Page, υποψήφια ηθοποιός για Οσκαρ για τον ρόλο μιας έφηβης που έμεινε έγκυος στην ταινία του 2007 "Juno", και πρωταγωνίστρια στη δημοφιλή σειρά του Netflix "Umbrella Academy" έκανε μια αποκάλυψη που ξάφνιασε πολλούς.

«Λατρεύω που είμαι τρανς. Και λατρεύω που είμαι γκέι», έγραψε στο Twitter και έλαβε μηνύματα συμπαράστασης από πολλούς χρήστες των social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μπορώ παρά να αρχίσω με το να πω πόσο απίθανο είναι το αίσθημα να αγαπάω τελικά το ποιος είμαι τόσο για να ακολουθώ τον αυθεντικό εαυτό μου».

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι trans, οι αντωνυμίες μου είναι αυτός/αυτοί και το όνομά μου είναι Elliot». Από εδώ και πέρα λοιπόν είναι ο Elliot Page!

Αναφερόμενος προς τους πολιτικούς ηγέτες που εργάζονται για να ποινικοποιήσουν την υγειονομική περίθαλψη στους τρανς και να αρνηθούν το δικαίωμά να συνυπάρξουν με όλους του πολίτες είπε "έχετε αίμα στα χέρια σας".

Το coming out σχολίασε άμεσα η παραγωγή της σειράς Umbrella Academy. "Είμαστε τόσο υπερήφανοι για τον ηρωά μας. Σε αγαπάμε!" έγραψαν. 

Ακόμη, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Anna Kendrick έγραψε για την απόφαση αυτή στο Twitter της.

Και η Miley Cyrus σχολίασε: "Elliot rules!"

O Elliot Page έπαιξε σε ταινίες όπως: Inception, Freeheld, X-Men: Η τελική αναμέτρηση, X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος και Στη Ρώμη με Αγάπη. Επίσης, και εχει δώσει τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως: Window Horses.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 57 / position2: 439
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb