E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο μουσικός παραγωγός που ετοιμάζει το πρώτο μπαλκόνι πάρτι στην Ελλάδα

51 djs ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο πάρτυ το Σάββατο για να μας φτιάξουν το κέφι

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 19/3/2020 | 10:24

Ο μουσικός παραγωγός που ετοιμάζει το πρώτο μπαλκόνι πάρτι στην Ελλάδα

Μένουμε σπίτι, κάνουμε πάρτι! Για να ξορκίσουν τη μοναξιά θα παίξουν δυνατά μουσική από τα μπαλκόνια τους. Μιλήσαμε με το μυαλό πίσω από την ιδέα.

Όλα ξεκίνησαν πριν 2 μέρες όταν ο Βασίλης Κοντοκώστας, διοργανωτής παραγωγός μουσικών εκδηλώσεων με έδρα την Κατερίνη, αποφάσισε να βγάλει ηχεία στο μπαλκόνι του για να διασκεδάσει τη γειτονιά. Όταν το είπε σε φίλους του θέλησαν να συμμετέχουν. Μετά από μερικές ώρες ειχαν μαζευτεί πάνω από 30 άτομα που θα έκαναν το ίδιο. Σε δυο 24ωρα, ξεπέρασαν τους 50 djs.

"Η μουσική για μένα ξεκινάει απο παιδί, είμαι 37 ετών και εδώ και 26 χρόνια την μοιράζομαι σε διάφορους χώρους και ραδιόφωνα... Τα τελευταία χρόνια έχω δημιουργήσει μια εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων από την Αθήνα η οποία αναλαμβάνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό".

Για  40 λεπτά και οι 51 DJs θα παίζουν το ίδιο σετ τραγουδιών και στη συνέχεια, η μουσική θα ακολουθήσει τα "μονοπάτια" της διάθεσης του κοινού. Όσοι, μάλιστα, δεν έχουν την τύχη να έχουν γείτονα κάποιον από τους DJs αυτούς, μπορούν να συντονιστούν στη συχνότητα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών που θα μεταδίδουν το ίδιο κοινό σετ μουσικής του πρώτου 40λεπτου.

Μάλιστα βρέθηκαν πολλοί που ζήτησαν να μεταδοθεί το πρόγραμμα στο ίντερνετ για να το μεταδώσουν ακόμη και σε λεωφορεία αλλά και να εμπλακούν από άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μπορούν να εμπλακούν και οι άλλες πόλεις

"Έχουμε τα πρώτα 'κρούσματα' ενδιαφέροντος στο #kanoumeparty απο την Αθήνα, την Ρόδο, την Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Είναι μια ομαδική δουλειά και σε όλο αυτό εργαζόμαστε από το σπίτι για να γίνει όλο αυτό με απόλυτο συντονισμό , περισσότερα απο 5 άτομα της ομάδας. Φυσικά και θέλουμε να γίνει κάτι τέτοιο και από την πλευρά μας θα το οργανώσουμε και θα το στηρίξουμε για να ξαναγίνει" λέει ο ίδιος. 

Σύμφωνα με τον Βασίλη, θα υπάρξει ένας χάρτης με κουκίδες προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τις γειτονιές, όπου κάποιος από τους DJ θα παίξει μουσική από το μπαλκόνι του.

Σκέφτεται να το επαναλάβει αν η η καραντίνα κρατήσει κι άλλο

"Ναι Φυσικά! Τι θα κάνουμε τόσες μέρες σπίτι.. Εμείς μένουμε σπίτι είναι σοβαρό και το τηρούμε από την πρώτη μέρα, για να μην βάλουμε σε κίνδυνο κανέναν. Έχουμε έτοιμα τα dj booth στημένα, γιατί να μην το επαναλάβουμε! Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και τα μηνύματα που δέχομαι καθημερινά είναι χαράς, ελπίδας, αισιοδοξίας. Ας δούμε ένα θετικό σε σε όλο αυτό το αρνητικό που ζούμε στα χρόνια του κορονωιού. Γνωρίζουμε την γειτονιά μας και χορεύουμε με αυτήν!"

H μουσική γιατρευει τη μοναξιά

"Music is the Answer σε όλο αυτό που ζούμε που είναι πρωτόγνωρο. Φυσικά και η μουσική θα γιατρέψει την μοναξιά, θα τονώσει την διάθεση και θα δώσει ένα μήνυμα χαράς από το σπίτι με ασφάλεια και τηρώντας τα μέτρα του υπουργείου υγείας".

Επικοινωνήστε μαζί του στο Fb Page αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα 25.04.2024
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Νέα Εποχή 25.04.2024
Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Πρόσωπα 25.04.2024
Για διάφορους λόγους

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories Χτες
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον Χτες
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά Προχτές
Το αιώνιο ερώτημα...

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Stories Προχτές
Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Stories Προχτές
Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς