E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H τραγική ζωή του θρύλου του ποpνο με το διάσημο μέγεθος

«Ότι ήταν ο Elvis Presley για το rock n roll»

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 15/3/2020 | 01:20

H τραγική ζωή του θρύλου του ποpνο με το διάσημο μέγεθος
@allthatsinteresting.com

Ο John Holmes υπήρξε, όπως είπε ο φωτογράφος Bob Vosse, ο «βασιλιάς του ποpνο, ότι ήταν ο Elvis Presley για το rock n roll». Οι ιστορίες γύρω από το όνομά του είναι πολλές και οι περισσότερες είναι βγαλμένες από την φαντασία του. Ωστόσο, κάποιες από αυτές δεν ήταν. Όπως το θρυλικό μέγεθος του πeους του που έφτανε τα 34 εκατοστά!

Γεννήθηκε στο Οχάιο με την οικογενειακή του ζωή να είναι εξαιρετικά άστατη. Στα 15, με γραπτή άδεια της μητέρας του πήγε στον στρατό όπου απολύθηκε 4 χρόνια αργότερα. Αποφάσισε τότε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπου έκανε διάφορες δουλειές, η μια πιο αποτυχημένη από την άλλη. Ήταν πωλητής παπουτσιών, οδηγός ασθενοφόρου και πλασιέ βουρτσών.

Μια νύχτα έπαιζε πόκερ σε ένα σπίτι και πήγε στην τουαλέτα. Ένας φωτογράφος παρατήρησε το μέγεθος του πeους του και τον παρότρυνε να εργαστεί στην ποpνοβιομηχανία. Αμέσως ο Holmes ξεκίνησε τις φωτογραφίσεις. Η γυναίκα του αντέδρασε αλλά δεν τον άφησε και έμεινε μαζί του για 15 χρόνια ακόμα.

Υιοθέτησε ένα άλλο όνομα για την καριέρα του στο ποpνό. Johnny Wadd. Το πρωί γύριζε πικάντικές ταινίες, με τουλάχιστον μια από αυτές να περιέχει και ομοφυλοφιλικό σeξ. Το βράδυ όταν γύριζε σπίτι, ήταν άνθρωπος για όλες τις δουλειές σε 10 σπίτια, βγάζοντας έξω τα σκουπίδια, κάνοντας μερεμέτια και γενικά λειτουργούσε σαν τεχνίτης. Αλλά η πρωινή του ζωή είχε μεγαλύτερη λάμψη. Έβγαζε αισίως 3 χιλιάδες δολάρια την ημέρα.

https://www.whaleoil.net.nz/2016/04/photo-of-the-day-735/

@whaleoil.net.nz

Τότε ήταν που η 15χρονη Dawn Schiller μετακόμισε στην γειτονιά. Ήταν φρέσκια, γεμάτη από ζωή και κυριότερα, τον θαύμαζε για την δουλειά που κάνει. Έγινε λοιπόν φιλενάδα του, αλλά ταυτόχρονα ο Holmes άρχισε να κάνει χρήση κοκαΐνης. Έπεσε κυριολεκτικά με τα μούτρα, αργούσε στα γυρίσματα και δεν είχε τις γνωστές του επιδόσεις. Οι δουλειές άρχισαν να λιγοστεύουν όπως και τα χρήματά του, αλλά δεν έγινε το ίδιο και με την ανάγκη του να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ξεκίνησε λοιπόν να εκδίδει την Schiller, να την δέρνει και με τα λεφτά που κέρδιζε να αγοράζει ναρκωτικά. Κάποια στιγμή προσέφερε και ο ίδιος σeξουαλικές υπηρεσίες σε άνδρες και γυναίκες. Ήταν εκείνη η εποχή που έγινε μάρτυρας στους φόνους της Wonderland, ένα λουτρό αίματος στο σπίτι του εμπόρου ναρκωτικών από τον οποίο προμηθευόταν. Μάλιστα για κάποια ώρα ένα πιστόλι βρισκόταν στον κρόταφό του, ενώ έβλεπε μπροστά του τους φόνους. Η ταινία του 2003 «Wonderland» με τον Val Kilmer στον ρόλο του John Holmes έχει εμπνευστεί από το συγκεκριμένο περιστατικό.

https://www.ultimate-guitar.com/forum/showthread.php?t=1688209

@ultimate-guitar.com

Ήταν η αρχή του τέλους του. Και οι δυο γυναίκες της ζωής του τον παράτησαν, δικάστηκε για φόνο αλλά αθωώθηκε. Η δίκη και ο εθισμός του χάλασαν το όνομά του στην βιομηχανία ποpνό. Το 1986 διαγνώστηκε με HIV. Μπορεί να έτρεμε τις βελόνες, αλλά μάλλον κατά κάποιον τρόπο «έτρεμε» και τα προφυλακτικά. Οι σκηνοθέτες όταν έμαθαν πως απέκρυψε την ασθένειά του και συνέχισε να γυρίζει σκηνές χωρίς προφυλακτικό, δεν τον προτίμησαν ξανά. Δυο χρόνια αργότερα πέθανε στα χέρια της νέα του συζύγου στις 13 Μαρτίου.

Ο John Holmes αυτοκαταστράφηκε. Είχε όλον τον κόσμο στα πόδια του σχεδόν για μια δεκαετία. Ήταν ο «βασιλιάς» του ποpνο, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που γιγάντωσαν την βιομηχανία ποpνο. Πλέον έχει μείνει στην ιστορία για συγκεκριμένους λόγους: για το μέγεθός του, για τον εθισμό του και για τους φόνους στην Wonderland…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά 23.04.2024
Το αιώνιο ερώτημα...

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Stories 23.04.2024
Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Stories 23.04.2024
Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς

Το αρχαίο εpωτικό γκράφιτι που βρέθηκε σε ελληνικό νησί

Ιστορικά Χτες
Αφορούσε τη συνέυρεση δυο αντρών

Ένας άνδρας που ο κόσμος δεν του έδωσε την αναγνώριση που άξιζε

Πρόσωπα Χτες
Το επίτευγμά του και η αναγνώριση που δεν ήρθε

Εξωγήινοι: Οι 3 πιο γνωστές περιπτώσεις «στενών επαφών»

Stories Χτες
Κάποιοι είδαν, κάποιοι έκαναν ότι δεν είδαν

Παγκόσμια Ημέρα Γης: Ποιο είναι το μέλλον μας σε αυτό τον πλανήτη;

Περιβάλλον Χτες
To μέλλον διαγράφεται... ζεστό

4 εθνικοί ύμνοι που δεν έχουν καθόλου στίχους

Stories Προχτές
Ποιες χώρες δεν περιλαμβάνουν λόγια στον ύμνο τους

Ο Αγιος που έχει αφιερωμένη μόνο μια εκκλησία με το όνομά του σε όλη την Ελλάδα

Πρόσωπα Προχτές
Είχε ζήσει σαν ασκητής στο Αγιο Όρος

Ψωνίζεις μέσω TikTok; Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις

Νέα Εποχή Προχτές
Το TikTok γέμισε μαγαζιά

Η έννοια της παραδοσιακής οικογένειας αλλάζει: Τι να περιμένουμε

Stories Προχτές
Tα παιδιά που γεννιούνται τώρα θα συναντήσουν τους περισσότερους από τους προπάππους τους, αλλά δεν θα έχουν πολλά αδέρφια ή ξαδέρφια και περισσότερες γυναίκες θα πεθάνουν μόνες