THINK

Διάσημες γυναίκες που ξεχώρισαν και αξίζει να τις έχεις πρότυπο

Σύγχρονες, μοναδικές, επιτυχημένες και πάνω από όλα υπέροχοι άνθρωποι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Διάσημες γυναίκες που ξεχώρισαν και αξίζει να τις έχεις πρότυπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να της ξέρεις, μπορεί και όχι, είναι όμως πρόσωτα των ημερών και αφήνουν το στίγμα τους με κάθε πράξη και λόγο που κάνουν. Είναι επιτυχημένες, έχουν επίπεδο, αισθητική, δουλεύουν σκληρά για όσα θέλουν και αξίζουν να τις γνωρίσεις, καθώς θα σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψεις και θα σε κάνουν να δεις τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου.

Οι τραγουδίστριες

IAMDDB

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

REBIRTH : CHAPTER 24. 🐉💐

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WÆVEYBBY (@iamddb) στις

Εκτός από τραγουδίστρια και μουσικός, είναι ένα από τα πιο ιδαίτερα fashion icons, που πάντα θα δείξει μέσα από τις εμφανίσεις της την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που την διέπει, καθώς και την σeξι πλευρά της. Η διάσημη ράπερ δεν ξεχνά από που έρχεται και πάντα μιλάει για αυτά που πιστεύει μέσα από τα κομμάτια της.

Rihanna

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Be mine, bih. #XXSavageX

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Καλλιτέχνης, επιχειρηματίας, fasion icon, επιτυχημένη σε όλα της, αλλά πάνω από όλα μια γυναίκα γεμάτη attitude που μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις. Δεν ξεχνά να μιλήσει δημόσια για την διαφορετικότητα και την ισότητα και είναι αυτό που αποκαλούμε, μια σύγχρονη γυναίκα.

Το μοντέλο

Ashley Graham

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Haven’t been this glam in a minute 😍 wearing @marina.rinaldi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

Τι μπορεί να πει κάποιος για αυτήν την ύπραξη; Έκανε την διαφορά στον χώρο της μόδας και ως νέα μαμά συνεχίζει να εμπνέει όλες τις γυναίκες για να αγαπήσουν και να αναδείξουν τους πραγματικούς τους εαυτούς. Τολμηρή, πανέμορφη και ένα αληθινό πρότυπο.

Η κωμικός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Amy Schumer

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Have a good weekend and sing 2 verses of happy birthday when you wash your hands!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ amyschumer στις

Με τον δικό της τύπο, το υπέροχο χιούμορ της και την εξυπνάδα της, έχει κάνει τον πλανήτη να την λατρέψει. Πάντα χαμογελαστή και έτοιμη να απαντήσει σε ότι και αν την ρωτήσουν με cool ύφος, έχει κερδίσει τις καρδιές των γυναικών.

Η πρώτη κυρία

Michelle Obama

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What an incredible day in Vietnam! I visited Cần Giuộc high school to meet members of the @GirlsOpportunityAlliance community who are working hard to pursue their education and achieve their dreams. Thankfully, they’re not alone: local leaders from @RoomtoRead provide crucial support to help these girls stay in school and prepare for their futures so they can become the women they’re meant to be. I was thrilled to see this work in action—and I’m grateful that some special friends like @JuliaRoberts, @LanaCondor, @ngothanhvan_official, @JennaBHager, and @LizaKoshy joined me to visit these girls and to shine a light on the extraordinary work being done.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις

Ελπίζουμε κάποια στιγμή να πολιτευτεί, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει ακόμα περισσότερο κόσμο. Φινέτσα, επίπεδο και καλή καρδιά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της και θα μείνει στις μνήμες μας ως η πραγματική Πρώτη Κυριά των ΗΠΑ.

Η παρουσιάστρια

Ellen DeGeneres

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hey, #EV1, have you checked out the new spring EV1 collection @Walmart yet? Hint: we think you'll love it ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ED Ellen DeGeneres (@edbyellen) στις

Αυτή και αν έχει βοηθήσει τον κόσμο, τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον. Ρίσκαρε αποκαλύπτοντας την διαφορετικότητα της, πέρασε δύσκολα, αλλά πλέον απολαμβάνει τους καρπούς της σκληρής της δουλειάς και την αγάπη του κόσμου.

Η αθλήτρια

Bethany Hamilton

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Pumped to be heading to compete in Australia this month!!! It’s been an interesting winter here in Hawaii for me. I broke my elbow 3 months ago and have been out of the water till a bit over a week ago! But thanks to my cross training and body care from my hubby and friends. I’m feeling amazing surfing already and extra smiley just to be surfing! I’m really excited to compete, feeling hungry and feisty😁 For more info on events & also my documentary @unstoppablethefilm will be premiering around Aus WOOHOOO finalllllyyy!!! Check out what is going on down under and in NZ at my website via events page yew!!! Bethanyhamilton.com 🤙🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bethany Hamilton (@bethanyhamilton) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 386 / position2: 8843
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb