THINK

Πόση διαφορά στα κιλά είχε ένα σούπερμόντελ των 90s σε σχέση με τώρα;

Tι μέγεθος ρούχα φορούσαν τότε και σε τι μέγεθος στριμώχνονται τώρα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πόση διαφορά στα κιλά είχε ένα σούπερμόντελ των 90s σε σχέση με τώρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Cindy Crawford, η αρχηγός των Big Six Supermodels - οι γυναίκες που κέρδισαν τον τίτλο με το σπαθί τους - ήταν πάντα μια σέξι γυναίκα size 6. Ναι, όσο κι αν σας φαίνεται εξωπραγματικό, κοιτάζετε ένα plus size supermodel, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. 

Η Cindy παραδέχθηκε δημοσίως ότι ποτέ δεν θα περνούσε το κάστινγκ του Karl Lagerfeld αν τώρα ξεκινούσε την καριέρα της. Η Crawford έχει στήθos, και ήταν υπέροχα ζουμερή στα σωστά σημεια.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει μιλήσει άλλωστε πολλές φορές για τη μεζούρα της μόδας που μίκρυνε τόσο τα τελευταία 20 χρόνια!

"Θέλω να πω ότι εάν οι γυναίκες έχουν πρόβλημα με τους σχεδιαστές ή τα περιοδικά που χρησιμοποιούν υπερβολικά λεπτά μοντέλα, θα πρέπει να σταματήσουν να αγοράζουν τα ρούχα των σχεδιαστών ή τα περιοδικά. Μην τα αγοράζετε και στη συνέχεια νιώθετε άσχημα για τον εαυτό σας! Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας. Τα περιοδικά θα αλλάξουν αν κανείς δεν τα αγοράζει, πιστέψτε με! " έχει πει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το γνωστο μοντέλο, και η Linda Evangelista, αλλά και η Christy Turlington ή η Helena Christensen ήταν όλες size 6. H Naomi και η Kate Moss ήταν πιο αδύνατες.

Σήμερα, η Kendall Jenner κάνει καριέρα ως size 2, η Gigi Hadid size 4, η Bella Hadid size 4 και άλλα κορίτσια είναι ακόμη πιο αδύνατα, δηλαδή size 0. Οι καιροί αλλάζουν...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 455 / position2: 966
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb