E-Daily

Οδηγός επιβίωσης για το όλα όσα πρέπει να ξέρεις Thessaloniki Beer Festival

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Πάρε τα μέτρα σου γιατί ήρθαν δύσκολες ημέρες!

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

30/8/2019 | 12:39

Το Thessaloniki Beer Festival είναι πλέον γεγονός και εννοείται ότι αξίζει να το επισκεφθείς, είτε είσαι λάτρης του ζύθου, είτε όχι. Οι λόγοι για να το δεις είναι πολλοί, αφού πέραν από τις αμέτρητες μπίρες που μπορείς να δοκιμάσεις εκεί, κάθε βράδυ θα υπάρχει και ένα διαφορετικό μουσικό δρώμενο για να κάνει την εμπειρία σου ακόμα πιο ωραία.

Όσο και αν πιστεύεις όμως στις αντοχές σου στην μπίρα όμως, πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου, γιατί το πρόγραμμα προβλέπεται σκληρό και γεμάτο εκπλήξεις. Μάθε πως θα επιβιώσεις σε ένα από τα πιο εύγεστα και γεμάτους πειρασμούς φεστιβάλ και επέζησε μέχρι την επόμενη διοργάνωση!

Τα ρούχα σου

Βάλε ότι πιο άνετο έχεις σε ρούχα και παπούτσια, αφού αφενός θα περιηγηθείς μέσα στον χώρο και τα περίπτερα του, οπότε μη βγάλεις και κάλους και προς θεού μη φορέσεις στενά ρούχα, γιατί καλώς ή κακώς, οι μπίρες πρήζουν την κοιλιά.

Καλή παρέα

Φρόντισε να επισκεφθείς το Thessaloniki Beer Festival με τους πιο καλούς σου φίλους ή ανθρώπους που ξέρεις ότι θα περάσετε καλά και δεν θα παραπονιούνται για τον κόσμο, τη ζέστη, την αναμονή κ.α. τέτοια συνηθισμένα φεστιβαλικά.

Σωστή προετοιμασία

Κοίτα να έχεις ξεκουραστεί καλά πριν πας στο Thessaloniki Beer Festival, γιατί τα βράδια θα έχει live μουσική και δεν αξίζει να την χάσεις, επειδή μπορεί π.χ. να νυστάζεις ή να νιώθεις κούραση.

Ευχάριστη διάθεση

Όπως και να έχει, το βασικότερο πάντα είναι η καλή διάθεση. Για αυτό λοιπόν αν έχεις αποφασίσει να επισκεφθείς το Thessaloniki Beer Festival άσε πίσω σου τα άγχη και τις κακές σκέψεις και πήγαινε να απολαύσεις μια γευστική εμπειρία που μόνον εκεί μπορείς να βρεις. Πήγαινε και διασκέδασε και άσε το μυαλό και την καρδιά σου να χαλαρώσουν.