E-Daily

Ο μυστικός κώδικας που χρησιμοποιεί ο Trump για να κάνει σeξ στον Λευκό Οίκο

Ολόκληρο σχέδιο για να συνευρεθεί εpωτικά με την Melania

25/2/2019 | 18:29

Φαίνεται ότι το Προεδρικό Ζεύγος των ΗΠΑ περνάει από σαράντα κύματα προκειμένου να απολαύσουν μια νύχτα έρωτα και πάθους. Ο λόγος, διότι πρέπει να χρησιμοποιούν τις λέξεις-κλειδιά που έχουν ώστε να μπορούν να το κάνουν με την ησυχία τους.

Ο λόγος; Διότι σαν άτομα υψίστης προστασίας, ο Donald και η Melania περιτριγυρίζονται πάντα από άνδρες της ασφάλειας, όπως και σωματοφύλακες, κάτι που δυστυχώς δεν τους επιτρέπει να μοιράζονται πολλές ιδιωτικές στιγμές.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την Daily Star, όταν το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ επιθυμεί κάποιες ιδιωτικές στιγμές υπάρχουν κάποιες κωδικές λέξεις. Αυτές οι λέξεις εφευρέθηκαν από τον πρώην Πρόεδρο Barack Obama όταν έμενε εκεί με τη Michelle. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τότε το κωδικό όνομα του Barack ήταν «Renegade» και της Michelle «Renaissance», ενώ το κωδικό όνομα της συνεύρεσής τους ήταν «Συζήτηση για τα προβλήματα στη Βοσνία».

Έτσι, όταν οι Obama ήθελαν να βρεθούν μόνοι στο Λευκό Οίκο, οι εργαζόμενοι εκεί έλεγαν: «Ο Renegade και η Renaissance συζητούν το πρόβλημα της Βοσνίας και δε μπορούμε να τους ενοχλήσουμε».

Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν ο Donald Trump άλλαξε αυτές τις λέξεις, αλλά ούτε και με ποιες τι αντικατέστησε.