TRUE STORIES

Πολυyαμική γυναίκα εξηγεί πώς είναι η ζωή με 4 άντρες

Δεν μπορεί να φανταστεί
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πολυyαμική γυναίκα εξηγεί πώς είναι η ζωή με 4 άντρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας δεσμός πέντε ανθρώπων δεν είναι ακριβώς ο ορισμός της πυρηνικής οικογένειας, αυτό ζει ωστόσο η Mary Crumpton και οι τέσσερις άντρες της ζωής της.

Η 44χρονη εξομολογείται πως δεν μπορεί να φανταστεί τα πράγματα με κανέναν άλλο τρόπο και παρότι έχουν δεχτεί επικρίσεις, η πολυγαμική σχέση λειτουργεί στην εντέλεια τόσο για κείνη όσο και τους συντρόφους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και η κάτοικος του ευρύτερου Μάντσεστερ θέλει μάλιστα η ιστορία της να λειτουργήσει ως παράδειγμα ώστε να ανοίξουν οι άνθρωποι τους ορίζοντές τους και να εγκαταλείψουν επιτέλους, όπως λέει, τη μονογαμία!

Η Mary, δασκάλα και θεραπεύτρια, ζει με τον νόμιμο σύζυγό της, τον 43χρονο Tim, τον 53χρονο αρραβωνιαστικό της John και τους δύο απλούς εpαστές της, τον 63χρονο Michael και τον 73χρονο James. Κι ενώ η πολυγαμία απαγορεύεται στην Αγγλία, η οικογένεια το παρέκαμψε αυτό κάνοντας ανεπίσημες τελετές σε μη εξουσιοδοτημένες εκκλησίες. «Μεγάλωσα σε ένα αρκετά παραδοσιακό σπιτικό», λέει η Mary, «είχα συντρόφους και ήμουν μονογαμική. Το να έχω περισσότερους από έναν συντρόφους ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό. Στα 20 μου παντρεύτηκα και εγκαταστάθηκα στο Chorlton με την πλήρη δέσμευση να παραμείνω με τον άντρα μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. Η ιδέα πως το να αγαπάς περισσότερους από έναν άντρες μπορεί να μη σε κάνει απαραιτήτως κακή ανθρώπινη ύπαρξη μου πέρασε από το μυαλό όταν συνάντησα σε μια παμπ έναν τύπο που είχε περισσότερους από έναν συντρόφους».

Η Mary αποφάσισε να το ψάξει και να δει πώς λειτουργούν τα πράγματα σε μια πολυγαμική σχέση. Έπεισε τον άντρα της και «μερικά χρόνια αργότερα, το 2003, υπαινίχθηκα ότι μάλλον είχε έρθει η ώρα να δοκιμάσουμε μια ανοιχτή σχέση. Ενδιαφερόμουν να εξερευνήσω την πιθανότητα να επιτρέψω στον εαυτό μου να αγαπήσει περισσότερους από έναν άνθρωπο. Νομίζω πως γι’ αυτόν ήταν περισσότερο η σκέψη για περισσότερους από έναν εpωτικούς συντρόφους». Αναφέρει πάντως πως δεν είναι ακόμα με τον σύντροφό της που πρωτοεξερεύνησε την πολυγαμία. «Παντρεύτηκα έναν από τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησα την πολυγαμία. Ο σύζυγός μου Tim, που είναι 43 ετών, και εγώ γνωριστήκαμε το 2004 και παντρευτήκαμε το 2013 στο Μουσείο του Μάντσεστερ, κάτω από τον Τυραννόσαυρο Ρεξ».


Όσον αφορά στους άλλους: «Έχω έναν σύντροφο, τον John, με τον οποίο είμαι από το 2011 και σκοπεύω να ‘‘παντρευτώ’’ φέτος», αλλά και δύο ακόμα, τον Michael και τον James, με τους οποίους είμαι μαζί από το 2016. «Όπως και σε κάθε άλλη σχέση, ανασφάλειες προκύπτουν όλη την ώρα. Αν και υπό μία έννοια υπάρχει λιγότερη ζήλια ίσως, κανένας φόβος πως ο σύντροφός σου θα σε απατήσει, καθώς γιατί να πεις ψέματα όταν επιτρέπεται ούτως ή άλλως να έχεις άλλους συντρόφους;».



Σχετικά με το πώς υποδέχεται την πολυγαμική της σχέση ο περίγυρός της: «Τις περισσότερες φορές ο κόσμος είναι εντάξει. Έχουν πολλές ερωτήσεις γι’ αυτό και κάποια από τα μέλη των οικογενειών μας χρειάστηκαν διαβεβαιώσεις πως είμαστε όλοι χαρούμενοι και κανείς δεν πληγώνεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 180 / position2: 492
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb