LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάζεψαν χιλιάδες παλιά πράγματα και τώρα θησαυρίζουν στη Νέα Υόρκη

Τα κορίτσια του Spark Pretty έχουν κάνει απανωτά sold out

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 26/2/2018 | 12:16

Μάζεψαν χιλιάδες παλιά πράγματα και τώρα θησαυρίζουν στη Νέα Υόρκη

Δύο στυλίστριες και άπληστες συλλέκτριες vintage αντικειμένων και ρούχων συνεργάστηκαν και άνοιξαν ένα vintage κατάστημα στη Νέα Υόρκη το οποίο ξεπουλά πριν πεις κύμινο!

Η Amanda Dolan και η Meagan Colby ξεκίνησαν για πρώτη φορά το Spark Pretty ως έναν online προορισμό, αλλά σύντομα αποφάσισαν πως έχουν πολλά πράγματα τα οποία αξίζει να τα δει βιτρίνα.

Ανοιξαν λοιπόν ένα πολύχρωμο μαγαζί το περασμένο φθινόπωρο, στη Νέα Υόρκη γεμάτες ρούχα και αντικείμενα pop, glam rock και grunge κ γεμάτες 90s τζιν μπουφάν, εκκεντρικά φορέματα, πολύχρωμα κολάν και γενικώς ατελείωτες κούτες με παλιά ρούχα!

Ενώ το κατάστημα επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στα ρούχα και αντικείμενα του 1960 έως τη δεκαετία του 1990, η αίσθηση που σας δίνει είναι εντελώς 80s και 90s. Τα φωτεινά χρώματα, τα κρυστάλλινα καλλωπιστικά διακοσμητικά και τα εκκεντρικά ρούχα τραβούν την προσοχή σας κατευθείαν!

Φυσικά, υπάρχει κάτι περισσότερο από απλά ρούχα. Το κατάστημα επίσης φέρνει αρκετά τη συλλογή σπάνιων και μοναδικών παιχνιδιών και άλλων ποπ θησαυρών, έχει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με κούκλες Troll μέχρι τοίχους γεμάτους από πάνω ως κάτω με αφίσες και φυσικά έχουν άπειρες βιντεοκασέττες!