LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Synthetic rooftop with Palms Trax, Shanti Celeste & more

Tελευταίο rooftop party της καλοκαιρινής σεζόν

Δημοσίευση 22/8/2017 | 13:44

Synthetic rooftop with Palms Trax, Shanti Celeste & more
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερομηνία: 06/09/2017
ΣΕΠΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 16:00

Porto Palace Hotel Roof Garden

από 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Line up:
Palms Trax (Dekmantel, Lobster Theremin)
Shanti Celeste (Peach Discs, Future Times)
Pixels On Space
Thomas Numan (Synthetic) & Denny Trajkov (Mosaik Kollektif)


Τετάρτη 6 Σεπτεµβρίου. Το Synthetic επιστρέφει για το τελευταίο rooftop party της καλοκαιρινής σεζόν. Αυτή τη φορά φιλοξενεί δύο super hot και περιζήτητους καλλιτέχνες από το χώρο της σύγχρονης dance σκηνής, τους Palms Trax και Shanti Celeste. Μαζί τους ο Pixels On Space σε ένα live set έκπληξη και ο Denny Trajkov σε b2b set µε τον Thomas Numan.

 

PALMS TRAX (Dekmantel, Lobster Theremin / UK) !

O Palms Trax είναι DJ και µουσικός παραγωγός µε καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία και τωρινή βάση το Βερολίνο. Από την πρώτη του εµφάνιση στο προσκήνιο το 2013 µε την κυκλοφορία µε τίτλο Equation στη Lobster Theremin, ο Jay Donaldson έχει εξελιχθεί σε πραγµατικό φαινόµενο για τη σύγχρονη ηλεκτρονική µουσική.

Μέσα σε αυτό το σύντοµο σχετικά διάστηµα, παρά το χαµηλό profil που ο ίδιος εξακολουθεί να διατηρεί, κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους Jockeys του πλανήτη. Το πρόγραµµά του είναι διαρκώς γεµάτο από εµφανίσεις σε κορυφαία φεστιβαλ και clubs ανά τον κόσµο. Ως αποτέλεσµα, η δηµοφιλία του έχει πλέον γιγαντωθεί!

Το 2015 βραβεύτηκε ως ‘Breakthrough Producer’ στα ‘Best Of British awards’ του πασίγνωστου DJ Mag. Το διάσηµο Mixmag τον ανακύρηξε νούµερο 1 στη λίστα µε τους 20 πιο ανερχόµενους DJs για το 2016 (The top 20 breakthrough DJS of 2016). Την ίδια χρονία έκανε και την πρώτη του εµφάνιση, βάση παγκόσµιας ψηφοφορίας, στη λίστα µε τους 100 καλύτερους καλιτέχνες στο έγκυρο portal Resident Advisor και µάλιστα κατευθείαν στο νουµερο 48! Αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα τής Ολλανδικής εταιρείας Dekmantel, που είναι και η µόνιµη δισκογραφική του στέγη. Στο Dekmantel Festival επέστρεψε για 2η συνεχή φορά στο κεντρικό stage, ξεσηκώνοντας το πολυπληθές κοινό του µε το µοναδικό τρόπο που συνδυάζει τους emotional ήχους του Detroit µε ανεβαστική old school house και σπάνιες disco επιλογές. 

Πρόκεiται για τη 2η εµφάνισή του στο Synthetic, µετά ένα αλησµόνητο party στο Δενδρόσπιτο και σίγουρα όχι την τελευταία! 

https://www.facebook.com/palmstrax
https://soundcloud.com/palmstrax


SHANTI CELESTE (Peach Discs, Future Times/UK)
!

H Shanti Celeste, κατά κόσµον Shanti Maass, γεννήθηκε στη Χιλή. Έδρα της αποτελεί πλέον το Μπρίστολ, µια πόλη που φηµίζεται για τη δυνατή της µουσική σκηνή. Η Shanti βρίσκεται ακριβώς στο επίκεντρο, ως βασικό πρόσωπο του ποιοτικού δισκοπωλίου Idle Hands, πολυσύνθετη DJ, παραγωγός µουσικής, ιδιοκτήτρια δισκογραφικής εταιρείας και παρουσιάστρια ραδιοφωνικής εκποµπής στο Αγγλικό NTS radio.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή τόσο για τις βαθιές τις γνώσεις σε ένα πολύ µεγάλο εύρος ηλεκτρονικής µουσικής (House, techno, electro και disco), αλλά και για την επιδέξιοτητα µε την οποία δοµεί τα DJ set της. 

Ο πρώτος της δίσκος κυκλοφόρησε το 2013 στην BRSTL, την εταιρεία που τρέχει µαζί µε τον ιδιοκτήτη του Idle Hands, Chris Farrell. Σε εκείνη έγινε η δεύτερή της δισκογραφική δουλειά. Από τότε ακολούθησαν άλλες σε ορυφαίες ετικές όπως Future Times, SecretSundaze, Apron, Dekmantel. Broadwalk (του Julio Bashmore) αλλά και τη δική της Peach Discs.

Αυτή τη στιγµή είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας της. Προσφάτως εµφανίστηκε τόσο στο κεντρικό stage του Dekmantel Festival, όσο και στο Boiler Room όπου εντυπωσίασε µε το ‘feel good’ set της. Τους τελευταίους µήνες έχει προγραµατισµένες εµφανίσεις στα πιο εδραιωµένα clubs και φεστιβάλ στις 2 πλευρές του Ατλαντικού και στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνων (Matthew Herbert, Midland, Gerd Janson, Ame, Robert Hood και Jackmaster µεταξύ άλλων). Πρόκειται για την πρώτη της εµφάνιση στην Ελλάδα!

https://www.facebook.com/ShantiCeleste https://www.residentadvisor.net/dj/shanticeleste https://soundcloud.com/shanticeleste


PIXELS
ON SPACE

Γεννηµένος κάπου την Ελλαδα έχει κατά καιρούς αναµιχθεί µε ετερόκλητες µουσικές κουλτούρες και ακούσµατα. Αυτά κυµαίνονται από tech house σε dub - drum n bass - future bass έως και acid techno. Έχει κυκλοφορήσει µουσικές µε διαφετικά προσωνύµια και projects σε labels οπως klick records - breathe music & traum schallplatten. Eπιστρεφει απο την τελευταία του απόστολή για την εξερευνηση του µουσικού γαλαξία µε το όνοµα pixels on space, για να µας παρουσιάσει ένα Detroit tech- acid house live set, αποκλειστικ αποτελού! µενο από δικές του συνθέσεις .


DENNY TRAJKOV b2b THOMAS NUMAN

Ο Denny Trajkov τρέχει µαζί µε τον Ivan Saramandov (Firma) το πολύπλευρο project µε την ονοµασία Mosaik Kollektif στη Γευγελή των Σκοπίων. Μετρούν ήδη 4 κυκλοφορίες σε βινύλιο και εταιρείες όπως η Ιταλική Sabotage, η Αµερικάνικη Roundabout Sounds, η ανερχόµενη Wall of Fame και στη Funky Town (δισκογραφική του Kenny Dope Gonzales ) Άξιο αναφοράς είναι το remix του Ιταλού θρύλου της Italo disco Alexander Robotnick, στο κοµµάτι τους µε τίτλο ‘we found’.

Λάτρης του βινυλίου, διατηρεί residency του στο club ‘Mono’. Ταυτόχρονα µετράει συνεχείς εµφανίσεις στα πιο σηµαντικά clubs και φεστιβάλ της χώρας, αρκετές φορές µάλιστα στο πλευρό σηµαντικών καλλιτεχνών όπως οι XDB, Johannes Volk και Artefakt . Πρόσφατο είναι και το gig του στo ξακουστό Tresor του Βερολίνου, το οποίο αποτέλεσε µια από τις πιο συνατές εµπειρίες του µέχρι στιγµής. Πριν λίγους µήνες ξεκίνησε και η βραδιά τους στην πρωτεύουσα των Σκοπίων, µε πρώτο καλεσµένο τον Dan Shake της Mahogani Music.

Ο Thomas Numan είναι ο εµπνευστής και resident disc jockey του Synthetic. Εδώ και χρόνια προσπαθεί να διαδώσει την 'καλή πλευρά του ηλεκτρονικού ήχου στη Θεσσαλονίκη, µεταφέροντας τα βιώµατα που απέκτησε κατά την πολυετή διαµονή του στο Λονδίνο. Εκεί ξεκίνησε και η ενασχόλησή του µε το DJing αλλά και τη διοργάνωση events. Χτίζει τη δισκοθήκη του για περίπου 15 έτη και επιµένει να χρησιµοποιεί αποκλειστικά βινύλιο. Τα sets του δεν έχουν ταµπέλες, αλλά χαρακτηριστική αισθητική και feeling. Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει και πλαισιώσει καλλιτέχνες όπως οι Juan Atkins, Robert Hood, DVS1, Surgeon, The Black 

Ma donna, Objekt, Helena Hauff, Gerd Janson και Palms Trax µεταξύ πολλών ακόµη...
Πρόκειται για την πρώτη τους συνεργασία σε b2b set! 


Synthetic
!

To Synthetic είναι ένα project που έχει ως σκοπό την προώθηση της επίκαιρης και ποιοτικής ηλεκτρονικής µουσικής. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη διοργανώσει events σε 10 διαφορετικούς χώρους της πόλης, ενώ προσφάτως έκανε και το πρώτο της event στην Αθήνα. Σε αυτά πλαισίωσε πάνω από 25 διεθνείς καλλιτέχνες εγνωσµένης αξίας. Ανάµεσά τους βρίσκονται ονόµατα όπως οι Juan Atkins , Robert Hood, DVS1, Steffi, Kassem Mosse, Objekt, Vakula, Gerd Janson, Helena Hauff, Tama Sumo, Objekt και Palms Trax.

Προηγούµενοι καλεσµένοι: Makam, Moomin-live, Miltiades, Simoncino, Dim DJ, Snuffo-live, Juan Atkins, Robert Hood, Vakula, Florian Kupfer, Tama Sumo, DVS1 (2 φορές), Delano Smith, XDB, Steffi, Borrowed Identity, Kassem Mosse-live, Helena Hauff, Μorah, ITPDWIP-live, Gerd Janson, Legowelt-live, Route 8 (live & DJ set), Palms Trax, Patrice Scott, Οbjekt (2 φορές), Delta Funktionen, Surgeon-live, Cassegrain-live, Nikola Gala-live, Mall Grab, Function, Silent Servant, Ross From Friends-live, Peggy Gou, Paranoid London.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

EDEN Festival

Μουσική 22.03.2024
ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝαπό 30/03 έως 31/0319

«Σμύρνη μου αγαπημένη» in concert στη Θεσσαλονίκη

Μουσική 21.03.2024
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ31/0315

Γιάννης Πάριος «Έρωτας είναι θαρρώ»

Μουσική 19.03.2024
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣαπό 18/04 έως 19/0440

Μουσική Παράσταση «Μπουζούκια στην Πίστα»

Μουσική 12.03.2024
ΙΛΙΟΝ PLUSαπό 22/03 έως 23/0315

ETOS 2024

Μουσική 08.03.2024
TEMPLE09/0310

Balkan Fest 2024

Μουσική 07.03.2024
WE ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ15/0310

Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Βόσσου live / The 80s & 90s Party στο Κύτταρο

Μουσική 27.02.2024
ΚΥΤΤΑΡΟ LIVEαπό 01/03 έως 17/0315

30 χρόνια SADAHZINIA στο Fuzz!

Μουσική 26.02.2024
FUZZ CLUB01/0312

Release Athens 2024 / Duran Duran

Μουσική 18.02.2024
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΦΑΛΗΡΟαπό 17/07 έως 18/0765

Release Athens 2024 / Behemoth / Testament & Pestilence

Μουσική 18.02.2024
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΦΑΛΗΡΟαπό 14/06 έως 28/0735

Η Νατάσα Μποφίλιου στο VOX

Μουσική 17.02.2024
VOXαπό 03/02 έως 30/0315