E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς να επιλέξετε τα σωστά παντελόνια εργασίας που σας ταιριάζουν

Ίσως το πιο δημοφιλές είδος ενδυμάτων εργασίας

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 30/8/2019 | 14:03

Πώς να επιλέξετε τα σωστά παντελόνια εργασίας που σας ταιριάζουν
Photo by Raphael Schaller on Unsplash

1. Γενικές εκτιμήσεις

Τα παντελόνια εργασίας είναι ίσως το πιο δημοφιλές είδος ενδυμάτων εργασίας που κυκλοφορεί. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές μορφές και τύποι που ταιριάζουν σε κάθε είδους εφαρμογές και επαγγέλματα. Αυτή η κατηγορία αφορά τα "παντελόνια εργασίας" - που έχουν σχεδιαστεί για τη φυσική εργασία σε αντίθεση με τα παντελόνια για τις εργασίες γραφείου.

Θα βρείτε παντελόνια εργασίας τόσο για τους άνδρες όσο και για τις κυρίες και για όλα τα είδη των συναλλαγών - και η πιο σημαντική πτυχή είναι να αποκτήσετε το σωστό στυλ για εσάς. Δεν υπάρχει "τέλειο παντελόνι εργασίας", καθώς κάθε φορέας έχει διαφορετικό συνδυασμό απαιτήσεων για το μέγεθος, την τοποθέτηση και τη λειτουργία. Διαφορετικές μάρκες έχουν ελαφρώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και μέγεθος, οπότε πρόκειται για την εύρεση του στυλ που είναι ιδανικό για εσάς. Για το λόγο αυτό, διαθέτουμε ένα μεγάλο αριθμό στυλ.

2. Επιλέγοντας το σωστό στυλ

Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα παντελόνι εργασίας. Το πιο βασικό είναι ίσως το χρώμα. Εάν θέλετε ένα ασυνήθιστο χρώμα, όπως καφέ ή πορτοκαλί, τότε σίγουρα θα περιοριστείτε στα στυλ που μπορείτε να έχετε. Με τα πιο δημοφιλή χρώματα σε μαύρο και ναυτικό, καθώς δεν δείχνουν βρώμικα σημάδια και πάνε καλά με τα περισσότερα άλλα χρώματα. Σχεδόν όλα τα παντελόνια εργασίας που έχουν επιλεγεί για εταιρικές στολές θα είναι είτε μαύρα είτε ναυτικά - και ως εκ τούτου ουσιαστικά κάθε στυλ παντελόνι έρχεται σε αυτά τα δύο χρώματα.

Όταν έχετε επιλέξει το χρώμα σας, πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε τα παντελόνια. Εάν εργάζεστε σε μια αποθήκη και μεταφέρετε, για παράδειγμα, ένα στυλό, ένα μαχαίρι Stanley και ένα τηλέφωνο, τότε δεν χρειάζεστε τόσες τσέπες όπως ένας έμπορος όπως ένας ηλεκτρολόγος, ο οποίος μπορεί να χρειαστεί να φέρει πολλά εργαλεία και εξαρτήματα. Αν δεν έχετε κανονικά πολλά εργαλεία, ίσως να θέλετε να αποφύγετε τα παντελόνια με θήκες θήκης - παρόλο που συνήθως πιέζουν, εξακολουθούν να προσθέτουν περιττό όγκο. Πράγματι, ορισμένοι κλάδοι, όπως οι πωλητές αυτοκινήτων, αποφεύγουν ενεργά τις τσέπες, καθώς τα καρφιά και οι σύνδεσμοι μπορούν να γρατσουνίσουν τα οχήματα που καθαρίζουν.

Πιθανώς το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό για τα περισσότερα παντελόνια εργασίας είναι αν έχουν ενσωματωμένες θήκες για μαξιλάρια αφρού. Αυτά τα παντελόνια γόνατου ξεκίνησαν αρχικά για τον τοπογράφο και τα στρώματα δαπέδου για να προστατεύσουν τα γόνατά τους από τις παρατεταμένες περιόδους τους στα τέσσερα. Δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα δοκίμασαν, σύντομα κατέστη σαφές ότι τα παντελόνια γόνατου ήταν μια καλή ιδέα για πολλά διαφορετικά επαγγέλματα. Οι έμποροι όπως οι ξυλουργοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι υδραυλικοί και οι σοφιστές συχνά περνούν περιόδους σε ένα ή και στα δύο γόνατα και εκπλήσσει πόσο καλύτερα αισθάνεστε τα γόνατά σας όταν χρησιμοποιείτε μαξιλάρια αφρού. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που, μόλις δοκιμάσατε, αναρωτιέστε πώς το καταφέρατε χωρίς προηγουμένως! Τα παντελόνια των γονάτων είναι επίσης όλο και πιο δημοφιλή στους ανθρώπους που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι οικοδόμοι, οι γαιοκτήμονες, οι κηπουροί, καθώς το μαξιλάρι προστατεύει από τις πέτρες και τους σβώλους όταν γονατίζει στη γη, αλλά επίσης σταματάει το κρύο και η υγρασία να περάσει στο γόνατό σας. Παραδόξως, τα μαξιλάρια γόνατου είναι επίσης εξαιρετικά αν περνάτε ποτέ περιόδους μέχρι μια σκάλα - προστατεύουν μόνο το σωστό σημείο όπου το χαμηλότερο γόνατό σας χτυπά το κοίλωμα πάνω από τα πόδια σας.

3. Διαλέξτε το σωστό μέγεθος

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, διάφοροι κατασκευαστές έχουν ελαφρώς διαφορετικές ιδέες για το τι είναι η περικοπή σαν ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Αυτό είναι συχνότερα μια διαφορά στο πλάτος του ποδιού, είτε στο γοφό είτε στον μηρό. Ορισμένα στυλ είναι πιο ευρύχωρα - μια λεγόμενη χαλαρή εφαρμογή. Άλλα, τείνουν να έχουν μια πιο κατάλληλη περικοπή. Καθώς αυτά ποικίλλουν από τον κατασκευαστή στον κατασκευαστή (και αρκετά συχνά ανάμεσα σε στυλ από τον ίδιο κατασκευαστή) δεν υπάρχει πραγματικό υποκατάστατο για την προσπάθεια ενός ζεύγους. Τούτου λεχθέντος, οι κατασκευαστές προφανώς τα κάνουν να ταιριάζουν στην πλειοψηφία των ανθρώπων, οπότε αν δεν έχετε ιδιαίτερα χοντρά ή κοκαλιάρικα πόδια, τότε αυτό δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα. Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί ότι οι εργαζόμενοι που αναζητούν είδη σπιτιού, ψάχνουν και για παντελόνια εργασίας.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν παραγγέλνετε τα παντελόνια εργασίας είναι το μέγεθος της μέσης. Για να υπολογίσετε το σωστό μέγεθος, απλώς πάρτε μια ταινία (ιδανικά μια εύκαμπτη ταινία από ύφασμα, αν και είναι δυνατή αλλά λιγότερο ακριβής με ένα πρότυπο μέταλλο ταινιών μέτρο!) Και μετράτε όλη τη διαδρομή γύρω από τη μέση σας. Αν μετράτε τα υπάρχοντα παντελόνια, μετρήστε γύρω από τη μέση. Μετρήστε στο ύψος που κανονικά θα καθίσει η ζώνη μέσης του παντελονιού σας. Βεβαιωθείτε ότι η ταινία είναι σε επίπεδο όρθια και τεντωμένη. Οποιαδήποτε μέτρηση παίρνετε σε ίντσες είναι το μέγεθος της μέσης σας στο παντελόνι. Εάν πέσετε ανάμεσα σε δύο μεγέθη, τότε στρογγυλοποιήστε (έτσι εάν μετρήσετε 33 "τότε παραγγείλετε 34" παντελόνια).

Πολλά είδη σε παντελόνι εργασίας έρχονται σε μια ποικιλία από τα πόδια σε μήκος. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα είναι εντάξει με την «τακτική», η οποία συνήθως είναι 31-32 "για τους άνδρες και περίπου 29" για τις γυναίκες, αλλά μπορεί να διαφέρει μεταξύ στυλ. Η πραγματική μέτρηση θα εμφανίζεται συνήθως στις επιμέρους επιλογές του προϊόντος. Για να προσδιορίσετε το μήκος του ποδιού σας, ο ευκολότερος τρόπος είναι να μετρήσετε μερικά υπάρχοντα παντελόνια όπου είστε ευχαριστημένοι με την εφαρμογή των ποδιών. Μετρήστε από τη ραφή του καβάλου, μέχρι το εσωτερικό του ποδιού προς το κάτω στρίφωμα. Το μήκος σε ίντσες είναι το εσωτερικό πόδι που πρέπει να παραγγείλετε. Αν πρέπει να μετρήσετε στο σώμα σας, πάρτε κάποιον (προσεκτικά που ζητάτε) για να βοηθήσετε και να μετρήσετε από τον καβάλο σας όπου θέλετε το πόδι του παντελονιού να τελειώσει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι 25.04.2024
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style 25.04.2024
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind 25.04.2024
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food 25.04.2024
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Χτες
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Χτες
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις

Cocktail trends για το 2024

Food Προχτές
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις Προχτές
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind Προχτές
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα