E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

7+1 χρήσιμα tips για επιτυχημένο photobooth στο γάμο ή το πάρτυ σας

Η νέα τάση στα πάρτυ, τους γάμους, τις βαφτίσεις και όλες τις εκδηλώσεις

Δημοσίευση 3/4/2019 | 14:08

7+1 χρήσιμα tips για επιτυχημένο photobooth στο γάμο ή το πάρτυ σας

Το photobooth είναι η νέα τάση στα πάρτυ, τους γάμους, τις βαφτίσεις και όλες τις εκδηλώσεις, στις οποίες το κέφι και η δημιουργία ευχάριστων αναμνήσεων παίζει το βασικότερο ρόλο. Αν και ουσιαστικά καθόλου νέα τάση δεν είναι, αφού παλαιότερα ο φωτογραφικός θάλαμος ήταν ο μόνος τρόπος να βγαίνουν φωτογραφίες, τώρα έχει αποκτήσει μια διαφορετική λειτουργία, καθώς πρόκειται για έναν πρωτότυπο τρόπο να απασχοληθούν οι καλεσμένοι, να γελάσουν και να φύγουν από το πάρτυ με ξεκαρδιστικές φωτογραφίες. Αν, λοιπόν, θέλετε κι εσείς να εντάξετε το photobooth στο πάρτυ σας, τότε καλό είναι να θυμάστε τα παρακάτω tips.

Κατάλληλο photobooth

Τα photobooth διακρίνονται σε κλειστά και ανοιχτά. Στα κλειστά μπαίνουν μικρές ομάδες, οι οποίες δεν φαίνονται, και τραβούν φωτογραφίες με φόντο ένα πανί σε διάφορα χρώματα και μοτίβα, ενώ στα ανοιχτά οι φωτογραφίες γίνονται με φυσικό φόντο μπροστά σε άλλους. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας αλλά και την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους, καλό είναι να διαλέξετε τον πιο κατάλληλο τύπο.

Ώρα ενοικίασης

Συνεννοηθείτε με το συνεργείο που θα σας προμηθεύσει το photobooth για πόση ώρα είναι η ενοικίαση. Σε πολλά πακέτα η τιμή περιλαμβάνει πολλές ώρες, όμως σε άλλα ο χρόνος είναι περιορισμένος, οπότε πρέπει να είστε ενήμεροι για αυτό.

Χειρισμός του photobooth

Ο χειρισμός του photobooth δεν είναι δύσκολος, όμως η πράξη έχει δείξει ότι χρειάζονται κάποιοι συντονιστές, για να εξηγήσουν στον κόσμο πώς να το χρησιμοποιεί. Ειδικά αν πρόκειται για το γάμο σας, οπότε εσείς δεν θα έχετε καθόλου χρόνο να ασχοληθείτε και να το δείξετε στους καλεσμένους σας, συζητήστε το ενδεχόμενο να έχετε ένα με δύο άτομα για αυτό το σκοπό.

Όλα ξεκινούν από εσάς

Για να μην πάει χαμένη αυτή η πρωτότυπη παροχή σε ένα πάρτυ ή σε ένα γάμο, όλα ξεκινούν από τους οικοδεσπότες. Είναι πολύ σημαντικό να βγάλετε πρώτοι εσείς όμορφες και χαρούμενες φωτογραφίες και το σίγουρο είναι ότι μετά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Ποιότητα εικόνας

Μία παράμετρος που πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε υπόψη είναι η ποιότητα των φωτογραφιών, η οποία είναι συνάρτηση της εκτύπωσης και του φωτισμού. Καλό είναι να δείτε δείγματα προηγούμενων εκδηλώσεων, πριν αποφασίσετε ποιο photobooth θα διαλέξετε.

Photo props

Μην ξεχάσετε να έχετε αξεσουάρ, όπως καπέλα και γυαλιά, για να βγουν εκκεντρικές και αστείες φωτογραφίες και να μπορέσουν οι καλεσμένοι σας να αυτοσχεδιάσουν και να περάσουν καλά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.



Background

Στα ανοιχτά photobooth, παίζει ρόλο το πού θα τα τοποθετήσετε, ώστε οι φωτογραφίες να έχουν ωραίο φόντο, όπως για παράδειγμα την πισίνα. Στα κλειστά, υπάρχουν πολλές επιλογές, από το απλό άσπρο πανί μέχρι πιο ιδιαίτερο σκηνικό, όπως χρυσό πλαστικό ή λουλούδια.

Σημείο τοποθέτησης

Το πού θα μπει το photobooth, ειδικά όταν μιλάμε για ένα photobooth γάμου, στον οποίο ο χώρος της δεξίωσης είναι μεγάλος, παίζει τεράστιο ρόλο. Στόχος είναι να το βλέπουν όλοι οι καλεσμένοι και να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, για να το χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life Χτες
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ Χτες
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech Χτες
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!

Ηoppy Festival 2024: Το πιο δημιουργικό φεστιβάλ για παιδιά επιστρέφει!

Better life 19.04.2024
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται τον Μάιο με ένα ονειρεμένο πρόγραμμα αθλητικών, δημιουργικών και εκπαιδευτικών δράσεων!